Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6649
View
96
Reply

Siap Keluar Main Bowling Bersama, Tunggu Jelah Bella Astillah Dan Aliff Aziz Rujuk Kembali

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-10-2019 01:09 PM | Show all posts |Read mode
Ingat tak bila Bella Atillah buat IG Live dengan Aliff Aziz?


Ramai yang marah dan kata bukan-bukan pada Bella.




  



Namun, Bella tampil mempertahankan diri dan meminta supaya warganet jangan berfikiran kolot!


Itu adalah haknya dan Bella tak kisah dengan tanggapan orang lain.




  



Bukan itu sahaja, walaupun dah melalui episod duka disebabkan perangai 'buaya' Aliff, Bella tak akan menolak sekiranya mereka masih ada jodoh bersama.


Terbaru, Bella menimbulkan tanda tanya ramai lagi dan didakwa sering keluar bersama Aliff walaupun dah bercerai.


Kedua-duanya ada memuat naik video sama ketika pergi main bowling.







Kredit foto: Via Beautifulnara





Memanglah nampak kaki sahaja tapi memang jelas kelihatan mereka berada di tempat yang sama.


Cinta dah betaut kembali ke?


Tunggu sahajalah pengumuman rasmi daripada mereka berdua nanti.




Kredit foto: IG




Jangan terkejutlah sebab awal-awal memang dah tahu mereka masih berbaik, kan?


Apa-apa sahajalah Bella, asal bahagia! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah bella kembali bak bomerang penangan ubi kayu alip kasih bertaut kembali
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:22 PM | Show all posts
eh tak puas kena tipu kot si bella ni. yg nampak bodoh skrg ni, bella la. da kena tipu pun nk terima balik apahal? bukan hensem pun si alip tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:26 PM | Show all posts
cinta mati betul kalau diorang ni rujuk. dah kena tipu banyak kali pon bella sanggup terima
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:29 PM | Show all posts
Setakat berbaik as friends tak apa kot..
Anyway theyols ada anak bersama
At least anak theyols happy tengok mak ayah berbaik tak kira lah rujuk balik atau apa
Dari berbalah sepjg masa
Tapi Bella ni mmg comel lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau apa2 jadi lepas ni jgn merempan ya bella. Tapi aku doa semua yg baik2 utk bella, aliff (semoga berubah ke arah kebaikan) and lebih2 lagi utk anak korang. Yg penting anak korang dpt kasih sayang ibu dan ayah. Co-parenting lah secara baik. Kalau ada rezeki rujuk semula, semoga semua yg baik2 saja hendaknya. In sha Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat sangat nak berbaik balik. Tunggu lah 2/3 tahun. Aliff tu will never learn from his mistake.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:32 PM | Show all posts
aku rasa dorang dulu tak patut kawin

patut just enjoy relationship as couple je

couple like puppy love tak nak cabut easy peezy

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh aliff buat HIV test dulu yer...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak rujuk kali ke 10 pun tak siapa yg halang
Tapi kena la terima kalau esok2 dpt std/siplis/ hiv..knowing laki nya jenis bertukar ganti pussy
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawinlah balik.so xda perempuan lain kena dgn dia lg
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:40 PM | Show all posts
Bella tak akan menolak sekiranya mereka masih ada jodoh bersama.


Alhamdulillah la Bella kalau chuols berharap masih ada jodoh bersama.
Tapi kalau si Aliff masih dengan perangai lama, dan chuols merempan lagi dalam ig, iols kahakkan jer chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols OK jah kalau dorang berbaik  setakat berkawan jah. Masing2 dlm industri sama plus ada anak bersama. Tp kalau nk get back together tu iols pon nak kecam berjemaah jgk. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 9-10-2019 01:32 PM
aku rasa dorang dulu tak patut kawin

patut just enjoy relationship as couple je

Dua2 nak bermatlamatkan seks. Sebab islam, kena la nikoh. Tapi dua2 jahil.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:44 PM | Show all posts
Memang jenis cinta sangat-sangat agaknya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak engko laa. Namanya jugak pernah tidur sekatil sebantal, harus masih sayang. Gittteww
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:48 PM | Show all posts
Elok depa dua ekoq ni kawin balik..jantan tak tentu hala hidup,yg pompuan pun tellompat lompat tekinja duk meghenyih peghasan comeiii. Dari dulu padan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:48 PM | Show all posts
bebaik demi anak kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:56 PM | Show all posts
Kalau nak rujuk, buat STD test dulu. Lepas tu kena follow up setiap 6 bulan. In case
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelenyar diam diam dah la sis..jgn bagitau netzzz..nanti kena cerca...penat nak play victim nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.138505s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list