Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36929
View
521
Reply

Adira Fail Cerai [Video #157]: TERKINI 14/11/2019 - Adira Tarik Balik Penceraian? #508

[Copy link]

Author: kakasotong2       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 02:42 PM | Show all posts
Victorioussss replied at 9-10-2019 02:36 PM
Kan..bongok je nak londeh semuanya buat iols jeles smbil gigit bantal geram tapi tak jadi bile t ...

tak minat la lalki kategori beruang ni... terus teringat kenangan silam...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh bongokla tokred ni. Main pun nak kasitau public ke? Betul xde kemaluan la. Patutla adira nak cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:44 PM | Show all posts
boleh ke mint cerai sebab tak larat nak layan suami hari -harimau ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:46 PM | Show all posts
elok la ko cerai adira. teruk sangat kemaruknya, tak sempat2. siap bagitau lagi hal dalam kelambu. harap2 tak lekat la. kalo tak mau terburai perut ko beranak non stop
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:47 PM | Show all posts
tokred ni sejenis lelaki mcm mana eh? x reti jg maruah isteri sendiri ke? giler bgtau org baru buat hubungan kelamin. wth man?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadiah perpisahan agaknya kot.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-10-2019 01:05 PM
"Kelmarin saya baru pulang ke rumah adira & kami melakukan hubungan intim"



Nak tunjuk dia hebat n adira masih bernapsu ngan tokBUred ni... I nak muntah baca statemnt dia kaka
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
apo la si bured ni..nampak no ko ni memahami bini ko..i bet bini dia mmg dah hilang rasa syg..nasib la adira ni lawo jugekk..laku lagi..dibye bye kan aje bured......
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
baru lg bersalin...dah bersama...tahan btl adira ni...red ni plak muka xmalu dok citer hal dalam kelambu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:51 PM | Show all posts
Gilo **** betul laaaaa si Jantan Kaberet nihhhhh.....aku rasa Adira bagi dia last touch/Kopecsss gitewwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok BUred ni kan.. Kalo xtahan sgt kan ada bini pertama tu. Adira tu bukan baru je ke melahirkan anak? Betul2 x kesian kt bini, sakit kot czer.

Dah la anak kedua br lahir beberapa bulan adira dh ngndung. Betul2 lunyai adira tok BUred kejakan.

Atau ni salah 1 cara BUred ni xnak lepaskan adira, bt adira ngndung tiap tahun.

Jijik la. Seksa badan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:57 PM | Show all posts
Habis lah tin red lepas ni nak kena layan tok red hari2
Sebelum ni dia gilir2
Tin red pastu adira
Ni dah takde adira, dia jelah mangsa jawab nya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahhh Ahhhh Aaaahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
gila lh tok red ni...buat hbgn intim pun nk bagitau...jgnlh kau p tggal sesuatu sisa dkt adira tu ..nanti ada dia tu prgnt lagi..xke naya...haiii...mmg xsyg bini btol..nmpk sgt nk ngeseks smata.nsb kaulh adira..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:59 PM | Show all posts
gelas_pelastik replied at 9-10-2019 01:05 PM
tak terkejut
moga dipermudahkan urusan kamu dan anak2 ye adira

rumah tangga dia memang ada masalah ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeeee low class nya pergi bagitau smlm baru buat hubungan intim. Jijiksssss nye kau ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampoen...menbured pon bgtau reputs..kemaluan teramat berlakikan jate haus gini
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 9-10-2019 01:27 PM
Bgslah adira single.xsukalan datuk red berlagak ni.dulu benci baca caption ig dia.adira ada rupa ada ...

Kan
. Adira lawa kot.. Boleh dapat 10x ganda jauh lebih baik dr c red ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknyaa lahai perangai tok merah ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:02 PM | Show all posts
Dari dulu jantan ni suka malukan adira.






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096341s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list