Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36108
View
520
Reply

Adira Fail Cerai [Video #157]: TERKINI 14/11/2019 - Adira Tarik Balik Penceraian? #508

[Copy link]

Author: kakasotong2       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow penting tu bagi tahu intim tu
Nanti kat mahkamah hakim akan tanya
Kalau baru berhubungan hakim nasihat selesaikan masalah huhuhuhu
Dato red ni xda komunikasi dgn bini ni
Tahu menala je
Dah habis ke pantang100 hari
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 9-10-2019 02:12 PM
Kiranya adira ni nak bersenggama jer la tapi x nak bured?? juust wow..



Ko jate ke tiner... Biasa tiner x nak pun tapi layankan je dlm paksa sebelum gaduh.. Ingat hadap sangat ke dgn baru lepas ngandung.. Choyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:19 PM | Show all posts
Kakalongmu replied at 9-10-2019 02:01 PM
Eh eh bukan ker adira baru jer beranak? Dah habis pantang ker??? Cepat nawww nak berhubungan intim ...

kalau ceazer, memang boleh je la agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Penipulah tak tauu..... Mesti ade gadoh besar ni... Ungkit2 nak bercerai.... Tp still indenial tokred.. Malu lah tu.... Org nak poligami... Ko nak poligami jua.. Tp kebajikan jaga x???
Mesti depa ni selalu bergadoh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:21 PM | Show all posts
mengingatkan hakak pada sorang kawan yg menjadi no 2, hari2 laki balik lunch pooki dan nasi selepasnya....bertabah la kawan hakak asalkan poket meriah....
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:22 PM | Show all posts
seller6183 replied at 9-10-2019 02:17 PM
kalau ceazer ni boleh jadi tak suami yang mintak?

nthla..biasa ceasear ni ade problem je kalo kt gomen la..
kt private ade gak yg mmg xnk bsalin normal mintk siap2 yg I ingt kak nab mmg mintak..
de kwn2 ofismate chinse I pun x nk normal


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:23 PM | Show all posts
umbut replied at 9-10-2019 06:18 AM
Ko jate ke tiner... Biasa tiner x nak pun tapi layankan je dlm paksa sebelum gaduh.. Ingat hadap s ...




Anak no 3 ni pun sheols terus ngandung. Kalo iols, harus iols silat panggung tendang keluar. Mungkin sheols bini yg taat menurut perintah.

Mohon adira ada la buat perlindungan kanan kiri ngesek lepas pantang ni, kang jadi pula no 4.


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:24 PM | Show all posts
aku syak tok bu.red ni ade saka agaknye...mana x bederet anak setiap tahun kalau dah hari2 ko tala bini ko..pelik aku...xmelecet pulak burung ko tu hari2 dok tala setiap malam..tu kalau malam laa...siang2 xtau
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:24 PM | Show all posts
Nham22 replied at 9-10-2019 02:19 PM
Penipulah tak tauu..... Mesti ade gadoh besar ni... Ungkit2 nak bercerai.... Tp still indenial tokre ...

aku syak dia saje nak malu kan adira
pada hal agak nya dah tima notis court tu
bila wartawan tanya terus ckp mlm td br lps main
pehal plk nak cerai ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 9-10-2019 02:01 PM
Laki napsu kerbau...ko cerai je laa..muka pon cam ikan keli....itu pon ko hadap ke? Dah laa nafkah t ...

Hahaha...terbayang plk aku.muka ikan keli...tp laki dia mmg gatal.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Babi jantan bured ni bgtau br lepas beromen ngan adira!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:26 PM | Show all posts
Haritu ada porumer share masalah dgn bured ni. Tak tahu macamana kesudahan.


Cerita yang heols & org2 kampung [kalo x silap] kena tipu jual beli tanah oleh bured ni.


Ada siapa2 ingat x?


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok je igs tok red tguh minum teh o ais ngn dira
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:29 PM | Show all posts
cikpolop replied at 9-10-2019 06:27 AM
Helok je igs tok red tguh minum teh o ais ngn dira

Gambar lama kot saja up untuk xnak malu..

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:32 PM | Show all posts
nazsh replied at 9-10-2019 01:09 PM
dh nak cerai pun..masih sempat lagi menyedap..aduishhhhh

selagi halal kekdahnyaaa
esok lusa x dapat daa

ahahhahahahaaaaa!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeewwwww geli iols dengan tok red innih. Cerita heols menyedap malam semalam pun mau kongsi dengan pembaca. Low class pprt punya jantan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang..lagi 3 bulan lepas abis edah i wasap u kite vc ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:36 PM | Show all posts
astaghfirullah si mangkuk ni kannnn hrp lps ni bebird dia x leh berfungsi
mohteppp sgt aibkan bini
u go girl ceraikan laki ko yg x gheti nk jaga aib bini
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Labulababibu replied at 9-10-2019 01:05 PM
Omakaiii.. Perlu kerrrr nak bgtau semalam ko buat hubungan intim bured oiiiii.. Euwww sgt la..


Kan..bongok je nak londeh semuanya buat iols jeles smbil gigit bantal geram tapi tak jadi bile terbayang bayang bured ni menenggek kat atas.

Yuck
@Kurex jantan camni taste tak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:41 PM | Show all posts
Ya ampun, dah mcm bohjan cerita kisah semalam main
Main semua nak dicerita
Astaghfirullah
Mintak jauh lah suami jenis mcm ni jadi laki iols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.147936s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list