Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36124
View
521
Reply

Adira Fail Cerai [Video #157]: TERKINI 14/11/2019 - Adira Tarik Balik Penceraian? #508

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 02:00 PM | Show all posts
tah2 tu saje nk justify yg depa aman2 jer

or...

adira ni mmg isteri solehah xmo derhaka blom cerai kan layan kan je la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 9-10-2019 01:42 PM
Mungkin sebab ni adira x tahan kot... Belum sempat rest cukup2 dh kena layan tok laki

Meols pn mcm nak syak ni antara salah 1 punca Adira mintak cerai. Xlarat dh kot nak melayan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki napsu kerbau...ko cerai je laa..muka pon cam ikan keli....itu pon ko hadap ke? Dah laa nafkah tanggung sendiri....duit ko jugak heols kebas
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-10-2019 01:05 PM
"Kelmarin saya baru pulang ke rumah adira & kami melakukan hubungan intim"



Eh eh bukan ker adira baru jer beranak? Dah habis pantang ker??? Cepat nawww nak berhubungan intim..iols tabley hadam
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:01 PM | Show all posts
tabahlah menjunjung bersamakuuuuuuu~~~~
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohlah jantan ni x reti nak jaga aib bini. Semoga yg baik - baik jela utk Adira
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak bagitahu terkejut lah tu. Semalam ok je. Main apa semua alright je. Tetiba wife file cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:05 PM | Show all posts

"Kelmarin saya baru pulang ke rumah adira & kami melakukan hubungan intim"
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hubungan intim yg wife tak willing agaknya mcm kena rogol je terus cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar guys. Dia bagitau dia buat sebab nak cakap yang semalam normal je. Mengerang sakan. Harini tiba cerai
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:09 PM | Show all posts
Bukan masi pantang ker sheols ni atau da lepas pantang?

Bodoh punya jantan!


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
   Rasa suasana riang berdua, saat ku kau lupakan saja, menari diminta hingga terleka, beralih ke alam yang nyata

Dah2 lah tu Adira tarik lah luggage keluar rumah, 5 tahun lama tu duduk dibawah taklukan Tok Red, dah jom kita buka bisnes produk timbang kilo sama2
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:12 PM | Show all posts
Kiranya adira ni nak bersenggama jer la tapi x nak bured?? juust wow..


Mengadu2 domba kat fan club tapi tetap ngandung anak ke 3 & now dah nak bicara pun still bole layan senggama yer adira??

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewww... Kau ingat seks tu boleh bahagiakan bini ke.. Kdg hati sakit tapi layankan je.. Good job.. Baik ko blah dulu.. Nanti menyusul no 4 pulak baby.. Besarkan dulu yg berderet ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Omakkkkkk....detail gitewww penceritaan ko adnan..... Kalau aku jd adira...malu nya dpt laku mulut lepas...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ya2 xtau...court bg notis kut..brpa hari bulan bicara..melainkan ko dh xtggl dkt alamat yg bini ko tau
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:17 PM | Show all posts
takziah la adira.. btw min tgk muke tokred ni mcm ade iras2 laki yat sejadah pulak.. sedara ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:17 PM | Show all posts
Edited by mewo at 9-10-2019 06:28 AM

alahai.. apa la nasib ko, adira

kang next husband teringat-ingat pula sebelum bicara/cerai bakal bini sheol ngesek sedapan dulu...

suara sedap tapi sayang pilihan engko dulu bured. Jantan gila.


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:17 PM | Show all posts
misz_sanggul replied at 9-10-2019 01:10 PM
elokla adira ko amik cucuk depo..kang nk bcerai lagi x jd sbb pregnant..
dahla ko ceaser 3x..phm ma ...

kalau ceazer ni boleh jadi tak suami yang mintak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hubungan intim kemarin
Ehhhh kalau pancut dalam
Sangkut lagi

Koserrrr tauuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094651s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list