Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36932
View
521
Reply

Adira Fail Cerai [Video #157]: TERKINI 14/11/2019 - Adira Tarik Balik Penceraian? #508

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
adoi jijik sgt statement dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah sbb cerai,  tahniah sbb terlepas dr jantan pprt buat seks pon kene umum kalau tak org xtau phhuiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:34 PM | Show all posts
mujur dia tak cerita apa jadi masa ngeseks..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Fizo pn x tau mawar fail cerai..tp x tau la mlm sblm tu ada bjimak ke tak?..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik tok red ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-10-2019 01:05 PM
"Kelmarin saya baru pulang ke rumah adira & kami melakukan hubungan intim"



Rasanya adira dh x tahan jd hamba sex jer kot... Tu yg nekad minta cerai...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:40 PM | Show all posts
takziah utk Adira...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:40 PM | Show all posts
Adira ni selalu nampak muka penat.. pucat jerrr.. dah la putih selepuk
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 9-10-2019 05:29 AM
Breakup sex ker tu? Harap tak mengandung la yer hasil dari perhubungan intim itu. Tapi bukan Adira n ...

sheols beranak bile? mungkin adira disurup tugastiup dato
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:41 PM | Show all posts
Edited by wannoorazlina at 9-10-2019 01:45 PM
kakasotong2 replied at 9-10-2019 01:05 PM
"Kelmarin saya baru pulang ke rumah adira & kami melakukan hubungan intim"

maka sekalian ummah automatik terbayang-bayang muka adira dan tok red tgh senggama bila baca statement tok red ni
bongok punya jantan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:41 PM | Show all posts
servis terakhir
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 9-10-2019 01:31 PM
Omg. Baby ketiga adira lahir 8 ogos ok. Ngam2 2 bulan. Adoi.

Akal kat tut je ke red ni, dah la ...

Mungkin sebab ni adira x tahan kot... Belum sempat rest cukup2 dh kena layan tok laki
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:42 PM | Show all posts
Macam tu sekali dia nak buat statement.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Tuhan..kenapa la laki dia bagi statement macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:43 PM | Show all posts
missbigrockstar replied at 9-10-2019 01:20 PM
So, bila aku kira, anak tokred from semua perkahwinan ada 10 org lah kan.

yep 10 orang total.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:46 PM | Show all posts
buapakperut replied at 9-10-2019 01:41 PM
sheols beranak bile? mungkin adira disurup tugastiup dato

Acik porem kata 8 Ogos sheols beranak. Bodohnya si Bu.Red ni, tak menyempat nak toron bini lepas beranak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:53 PM | Show all posts
choyyyyyyyy sangat bagitau serata alam ko kongkek malam semalam...najissssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:54 PM | Show all posts
Hahaha gelak baca komen korang.
Adira layannn mlm tu sebab takmo laki dia halang dia pi  court..layan laaa last bagi rasa
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 9-10-2019 01:31 PM
Maybe sbb czer tu relax je berhubungan intim lps bersalin. Masalahnya perlu ke bagitau reporters? La ...

Czer la kena pantang paling kurang 100 hari sebab sakit kot tempat perut berjahit tu bila di henjut.

Ni baru 60hari dah di henjut balik.
Iols pulak yg seriau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dahlamadah.. replied at 9-10-2019 01:40 PM
Adira ni selalu nampak muka penat.. pucat jerrr.. dah la putih selepuk

Penat melayan kehendak laki yg asek nak ngesek je sokmo.

No wonder suara Adira skrg dh xsedap makin membingit dr merdu. Ni lah sbbnya. Letih melayan air toklaki sex maniac
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096575s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list