Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36930
View
521
Reply

Adira Fail Cerai [Video #157]: TERKINI 14/11/2019 - Adira Tarik Balik Penceraian? #508

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Adira selalu x da luck dlm cinta..hopefully pasni lebih berhati2 dalam memilih...you go girl
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:31 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 12-10-2019 12:31 PM
Aiols bangkang!

Sedap jah.

ok..ok.. iols tarik balik isu perbahasan tempohari

terutamanya setelah mendengar lagu Takdir Tercipta.. suara Hafiz-Adira mantops!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 12-10-2019 01:12 PM
Wow.. first time i dgr versi ni... Mmg padan suara adira n hafiz.. i suka sgt gandingan mereka ber ...

I pun suke lagu tu. part hafiz menyanyi senafas tu, merinding bulu romaku. Hbis je part hafiz tu, ehh dh nk hbis dah lagu ni.
Lagu best selalu sekejap je hbis ble dgr haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Meouls tertengok melodi masa lunch tadi. Ya allah, kepam sungguh bured dengan baju pink bagai. Menilai melalui interview mmg adira nampak "tawar hati" benor dah. Koser nak melayan laki kepam hari2 nak menabur benih agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 10-10-2019 11:36 AM
sama je tempat toreh tu.
sekarang technology bagus jahitan tu kuat
pesen zaman dulu yer siap no  ...

Kalau czer berapa maksimun boleh pregnant ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 9-10-2019 03:33 PM
laki yg otaknye kat punai mmg cenggini...24/7 ngesek je dia igt..nafsu unta..bukan kira bini tu da ...

Rendahnya nilai ppuan dlm agama isele nih. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 12-10-2019 11:33 AM
Tak melecet ke cikpet chuols ari2 main? Ni tanya ikhlas

tampal selotep sis.. insyaallah tak melecet.. cuma bunyi ade kuat skit
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau cmnila nasib adira aku rela tgk adira endup gn si ex tunang dia tu si yahanana tu aku lupe dah nme..yg bini skrg amyra tu..wlupun kalih mata tiap thn raya brtunggu tangga dkt rmh family si jantan tp atleast sama muda sama single..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:39 PM | Show all posts
dino replied at 13-10-2019 04:26 PM
tampal selotep sis.. insyaallah tak melecet.. cuma bunyi ade kuat skit

Yihhhh ngilu la selotep. Mcm waxing nk cabut bulu pubik pedih berair mata nk tggu abis.Eh bunyi kuat tu sbb dh lobos iya sbb tu ade kes kentut tubek ikut cekpit.klo chuols main ari2 mesti kebas tak rase ape khuenst. Tp chuols jate meleis ciknet saiz jarum sama je masuk ke xmasuk tetap xrase ape.Fuh nsib baik meols pilih congo
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
groundfloor replied at 13-10-2019 03:52 PM
Kalau czer berapa maksimun boleh pregnant ye

Biasa doktor akn tgk parut bedah cmne n luka dalaman. Klu brsalin jarak dekat biasa xleh rmai la limit 3@4 org je. Klu yg jenis pndai jaga gap n luka kesan bedah cantik boleh la dpt lbh drp 4
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 13-10-2019 05:39 PM
Yihhhh ngilu la selotep. Mcm waxing nk cabut bulu pubik pedih berair mata nk tggu abis.Eh bunyi ku ...

gedik ko yea....
tu tgk sohai bangga dua round.... puas ima munga tawww.... wpun mcm hutan amazon
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 13-10-2019 05:52 PM
gedik ko yea....
tu tgk sohai bangga dua round.... puas ima munga tawww.... wpun mcm hutan amazon ...

Hello eksekius me,sohai bewok tu 2round mmg la sbb 2minit jah seround. Tu pn belom tentu ntah2 kurang dr 2minit.yihh utan amazon atas bawah tgok dr jauh pn dh bau busuk kepam apelgi nk satu selimut
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiyongie88 replied at 12-10-2019 10:25 PM
Jadi ke nak cerai dorang ni. Kat ig ade selfie baru

Ig si Red Kn..biasa lah nk kaburkan netizen ala mcm artikel haritu ..yg ckp hubungan intim dgn adira tp adira bg kenyataan dh tu statement jantan tak guna tuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-10-2019 03:20 PM
Tak pasti pulok preggy ke idok. Memang semput but aiol sajes weol cuba la nyanyi lagu ni sambil  ...

Betul Adira record lagu takdir tercipta masa dia tengah sarat hamil anak ketiga x silap usia kandungan masa tu dh 8 bulan lebih dah..tu yg kedengaran semput..tp version akustik pulak mereka nyanyi lepas adira habis pantang
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 12-10-2019 06:57 PM
Sorry to say, aku sokong Adira bercerai..

Saya pon sokong hehhehe..sebab ada komen kt live haritu ckp mereka nmpk Adira dgn anak kecik nya beli barang sendirian dgn park kereta pulak jauh masa tu hujan xsilap pastu batang hidung suami tak nampak.. ada hal lagi masa check up baby haritu pon adira sendirian tau..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Apiszx replied at 13-10-2019 10:40 PM
Ig si Red Kn..biasa lah nk kaburkan netizen ala mcm artikel haritu ..yg ckp hubungan intim dgn adi ...

Ig anak2 dorang tu. Tak tau la sape manage mcm si Adira. Hrp die bertekad la cerai dr bured ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Apiszx replied at 13-10-2019 10:45 PM
Saya pon sokong hehhehe..sebab ada komen kt live haritu ckp mereka nmpk Adira dgn anak kecik nya b ...

Dh sdiri yg pilih nak kawin ngn laki org..mmg akn byk sendirian la jwbnya..sebelum kawin xnak pk pjg..mgkn dia ingat dia sdiri pun bz dgn career dia, so klu laki x slalu ada dgn dia pun x kisah sgt..pdhl sama ja mcm mana2 pompuan pun tetap nak laki fokus kt dia n ank2 dia je..bagusla cerai..bknnya tokred tu x berduit nk byr nafkah ank2 nti..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:01 AM | Show all posts
groundfloor replied at 13-10-2019 03:52 PM
Kalau czer berapa maksimun boleh pregnant ye

depends on your kesihatan rahim
macam akak masa borak2 ngan doc time nak kuarkan anak akak tu
dia tgk rahim akak...
dia cakap ngan akak sorang lagi boleh (time tu dah 3).. so boleh 4 la..
tapi dia cakap kalo nak kena cepat2 produce sbb rahim ni dah menipis katanya..
dia tanya time tu nak ikat ke..akak ckp tayah la takut tua2 nanti betebiat nak baby pulop

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 13-10-2019 02:42 PM
I pun suke lagu tu. part hafiz menyanyi senafas tu, merinding bulu romaku. Hbis je part hafiz tu,  ...

Kan.. suka part hafiz... Akuuuu adalah adammuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga apa berjalan lancar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.709970s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list