Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36147
View
521
Reply

Adira Fail Cerai [Video #157]: TERKINI 14/11/2019 - Adira Tarik Balik Penceraian? #508

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ya auloh sampai bagitau berhubungan intim kemarin. so pprt datuk perlu keee perlu keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby bukan baru lahir ke??? Dah mengeseks??
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:17 PM | Show all posts
selamba je tokred bgtau had sex.. memang la halal suami isteri tapi TMI laa  duhhh

and adira kawin tak sampai 4 tahun 3 anak. no family planning ke weh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sekor lagi datuk rempit siap bagitau sempat lagi ngeseks.. Memang kau tak reti jaga aib ke apa.. Citer dalam mahkamah dh la.. Ok BTW, dah dapat cash ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Labulababibu replied at 9-10-2019 01:05 PM
Omakaiii.. Perlu kerrrr nak bgtau semalam ko buat hubungan intim bured oiiiii.. Euwww sgt la..

nmpk sgt bu.Red ni kuat sex, tu kot adira x tahan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke canang bab ngesek tokred oiii.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
So, bila aku kira, anak tokred from semua perkahwinan ada 10 org lah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Burid sesuai kalau berjodohan dengan joy rempah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow.. betul la gosip aritu sebelum adira bersalin kan... Tahniah adira kerana berani amik keputusan nak bercerai walaupun anak ramai dh masih kecil
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgslah adira single.xsukalan datuk red berlagak ni.dulu benci baca caption ig dia.adira ada rupa ada kerjaya..sila move on aja dari hidup dgn dia ni.i sokong adira.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Fight for your rights Adira
Your future is in your hands
Go Girl
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:29 PM | Show all posts
Edited by mieymiey at 9-10-2019 01:33 PM

Breakup sex ker tu? Harap tak mengandung la yer hasil dari perhubungan intim itu. Tapi bukan Adira ni tengah dalam pantang lagi ker? Haritu tak menyempat nak habis pantang, dah mengandung lagi. Sah la si Bu.Red ni giler sex.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:30 PM | Show all posts
HAHAHAHAHHH tok red jujur sangat

nak cerai pun still dapat rasa cekpit
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:30 PM | Show all posts
teruk benor tokred ni....x jaga air muka bini langsung
selayaknya kena mintak cerai
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe sbb czer tu relax je berhubungan intim lps bersalin. Masalahnya perlu ke bagitau reporters? Laki sape la bongok sgt ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:31 PM | Show all posts
alamak nak cerita jugak ker pasal hubungan intim tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:31 PM | Show all posts
mcm kes manohara. Elok je layan tetiba "pang" lari.

Mcm kes tom cruise. Elok je layan tetiba "pang" lari.

Mebi Shuben sgt "king" , nak minta cerai terangan takut tak jadi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 9-10-2019 01:17 PM
Baby bukan baru lahir ke??? Dah mengeseks??

Omg. Baby ketiga adira lahir 8 ogos ok. Ngam2 2 bulan. Adoi.

Akal kat tut je ke red ni, dah la tak segan canang kat public hal dalam kelambu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Wey kongkek pun nak bgtau wartawan ke dasar jantan sundalllllll
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang seronoknya poligami. ....dan jadi bini ke 2 ni....
Korang tak setaraf nabi kalau konon ikut sunah nabi. ...semua sebab nafsu semata. ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.659967s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list