Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3099
View
98
Reply


Pedo Gesel Kemaluan Ke Punggung Budak Lelaki 14 Tahun, Raba, Ajak Balik Rumah

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 11-10-2019 10:19 AM
tau... i pernah kena.. i kaku time tu.. balik rumah menangis.. mandi.. rasa kotor.

Ha tau pon chuol. Chuol umo berapa masa kena tu? Dah kertu ke idok? Budak ni baru 14. Reaction heol tu sah2 normal.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:35 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 10:28 AM
Ha tau pon chuol. Chuol umo berapa masa kena tu? Dah kertu ke idok? Budak ni baru 14. Reaction heo ...

masa tu i 15. njirr punya mamat gemok tu... i langsung tak boleh dongak, i nak angkat muka tengok dia.. tapi tak boleh langsung.. i tersedar lepas kena raba tu then i nampak dia berlalu pergi.. i nampak dia dari paras pinggang kebawah je..

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 11-10-2019 10:35 AM
masa tu i 15. njirr punya mamat gemok tu... i langsung tak boleh dongak, i nak angkat muka tengok  ...

Akak di umo 35 pon boleh tergamam bila dicabul tetiba takda angin takda ribut tau2 benda dah jadik sekelip mata dek, inikan pula budak kici.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:01 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 10:38 AM
Akak di umo 35 pon boleh tergamam bila dicabul tetiba takda angin takda ribut tau2 benda dah jadik ...

ermmm ye ke kaka dicabul di usia senja ni? takutnyaaaaa..


maksud i, pencabul ni tak kisah kan umo berapa, asala boleh dicabul aje.


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 11-10-2019 11:09 AM
minguk replied at 11-10-2019 11:01 AM
ermmm ye ke kaka dicabul di usia senja ni? takutnyaaaaa..




Akak nak fikior positif tapi akak takleh husnuzon bila akak fikior begitu punya besar laluan, belakang akak juga jantan tu pi gesel dek. Akak sedang memikir nak beli apa masa tu, tetiba rasa ada orang jalan gesel belakang akak sampai ke punggung rasa geselannya. Takajut akak. Lagik akak takajut bila lehat seperti muda kendo jah jantan tu. Bila akak tengok heol, heol just senyum then said sorry dan berlalu pergi dengan selamba. Ntah la dek. Tapi akak memang dok dendiam ja la. Macam antara percaya dengan idok jah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:31 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 11:07 AM
Akak nak fikior positif tapi akak takleh husnuzon bila akak fikior begitu punya besar laluan, be ...

haaa menakutkan kalau dia siap boleh cakap sorry.. dah biasa buat lah tu.. dia tahu tak ada orang nak pukul dia kot bila say sorry.

wow wajah boleh tahan? akak maafkan je lah kay.. hahaha


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 11-10-2019 11:47 AM
minguk replied at 11-10-2019 11:31 AM
haaa menakutkan kalau dia siap boleh cakap sorry.. dah biasa buat lah tu.. dia tahu tak ada orang  ...


Iya dek. Boleh la hada muka juga la. Badan pun fit. Outfit macam baru balik bersukan. Tu yang akak takajut tu. Psiko kut. Huhu. Dan barangkali juga dah biasa buat gitu, tu yang boleh senyum sambil selamba cakap sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:53 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 11:45 AM
Iya dek. Boleh la hada muka juga la. Badan pun fit. Outfit macam baru balik bersukan. Tu yang ak ...

keji kan.. orang cakap penat bersokan dah tak fikir benda gitu.. dia makin penat bersokan makin kuat nafsunya.

badan fit? awww suka tengok orang badan fir walaupun badan sendiri gelembung sana sini hahahaha.

kaka memakai pakaian mengghairahkan ke waktu itu? i pakai baju sekolah saja ye waktu dicabul si gemok tu.


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 11-10-2019 11:53 AM
keji kan.. orang cakap penat bersokan dah tak fikir benda gitu.. dia makin penat bersokan makin ku ...

Akak di kedai runcit sepital masa tu kay, anak masuk sepital. Akak pakai tshirt bodo dengan tracksuit je. Ko imagine la mak2 jaga anak kat sepital ni gimana ropanya. Takda mengghairahkan pon dek. Tu yang akak heran tu. Kot akak pakai singlet ketat ngan hot pants jah selayaknyalah juga kena gesel khenst.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:00 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 11:58 AM
Akak di kedai runcit sepital masa tu kay, anak masuk sepital. Akak pakai tshirt bodo dengan tracks ...

maybe kakak punya body menggiurkan dri belakang walau loose tshirt. haaaaaaaa. tu yang hilang sabar mamat tu hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 11-10-2019 12:00 PM
maybe kakak punya body menggiurkan dri belakang walau loose tshirt. haaaaaaaa. tu yang hilang saba ...

Takda maknanya. Gemok gedempol ja akak. Unless heol taste acik2 gems.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:37 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 12:35 PM
Takda maknanya. Gemok gedempol ja akak. Unless heol taste acik2 gems.

chaser kot kaka... taste orang mana kita tahu kan

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 11-10-2019 12:37 PM
chaser kot kaka... taste orang mana kita tahu kan

Itulah dek. Susah nak jangka takat tengok ropa jah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:45 PM | Show all posts
report polis ler.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:10 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 12:45 PM
Itulah dek. Susah nak jangka takat tengok ropa jah.

ropa lazat perangai gti pula kan kaka... kaka berhati2 kay next time.

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 11-10-2019 01:10 PM
ropa lazat perangai gti pula kan kaka... kaka berhati2 kay next time.

Lagik kesian kat bini or gf or anak heol if heol punya suma tu. Memalukan jah pangai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-10-2019 03:07 PM
Akak nak fikior positif tapi akak takleh husnuzon bila akak fikior begitu punya besar laluan, be ...

Klo aiii lar yg kena toh. Mmg ai ngggngggngnggggg jer
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 11-10-2019 01:23 PM
Klo aiii lar yg kena toh. Mmg ai ngggngggngnggggg jer

Choi! Aiol takda maknanya nak hngghh dah la tensen anak masuk sepital, sedang blur penat gitoh, kena gesel pulok.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:29 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-10-2019 01:11 PM
Lagik kesian kat bini or gf or anak heol if heol punya suma tu. Memalukan jah pangai.

hopefully antertu la kaka hahahahah

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095054s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list