Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3086
View
98
Reply


Pedo Gesel Kemaluan Ke Punggung Budak Lelaki 14 Tahun, Raba, Ajak Balik Rumah

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 12:06 PM | Show all posts
Kurex replied at 10-10-2019 09:59 AM
kalau aku masuk asrama, lagi teruk aku rasa..
dekat sekolah, kalau boleh aku taknak pergi sekolah ...

Setiap mlm gerenti ko kena teman senior tidur
Aku dulu tak paham pasal benda ni, yang aku tahu ada sorang dak dorm aku, setiap malam tak pernah tidur dekat katil dia.
Yang aku tahu dia selalu lepak dgn senior, makan dengan senior. Outing pun dengan senior.
Orang duk panggil dia jambu jambu. Aku assume jambu tu cute/ensem, padahal sbnrya ada mksd mendalam dia
Smpi la aku form 3 baru la aku tahu apa maksud sebenarnya jambu tu, huhuhu.
Tu pun dia confess, bila dia kantoi panjat katil member satu dorm.
Dari form form 1 smpi form 2 dia jadi wife senior yg dia selalu lepak tu. hahaha



Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 10-10-2019 12:05 PM
Mmg @Kurex hensem pun kak. Muka jambu sgt2. Putih kurus. Saya dah pernah tengok ig dia dulu. Mmg h ...

Hahaha.. Habis la kurex.. Wei DNA elok weii kurex.. Sila jgn bazirkan DNA elok ang tanpa zuriat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak tu sure takajut
N takut..
Spontan kan..
Walau apa pon..kesian diA
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
P report polis la. Bangla2 ni mmg suka gesel2 nak2 time dalam bas. Jgn bagi muka
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:16 PM | Show all posts
Eric.n9 replied at 10-10-2019 12:06 PM
Setiap mlm gerenti ko kena teman senior tidur
Aku dulu tak paham pasal benda ni, yang aku tahu ad ...

nasib baik aku tak masuk asrama.. tapi masa dekat asrama (diploma) ramai nak kenal aku..
tapi ada sorang pondan ni, dia tak boleh tengokm aku lebih sikit, sanggup dia menabur fitnah dekat asrama tu..
sampai satu kolej tak suka aku. tapi aku ok je sebab takde la aku kena raba semua..
nak belajar pun tenang je sebab takde orang kacau
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:17 PM | Show all posts
Gomea replied at 10-10-2019 12:05 PM
Mmg @Kurex hensem pun kak. Muka jambu sgt2. Putih kurus. Saya dah pernah tengok ig dia dulu. Mmg h ...

sure ke tengok ig yg betul?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:20 PM | Show all posts
sula sajork mamat pedo nie dgn besi
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Gomea at 10-10-2019 05:40 PM
Kurex replied at 10-10-2019 01:17 PM
sure ke tengok ig yg betul?


Ok. Edited
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku konpius kurex ni jejans ke nine.. Ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:28 PM | Show all posts
Gomea replied at 10-10-2019 04:45 PM
Besarkecik tu hang kan?

ye... ok dah.. ni rahsia kita
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 9-10-2019 01:43 PM
budak 14 tahun tak melawan?
tergamam sebab terkejut.. mungkin juga tu.

Sah2 takajut. Memang ada potensi dok diam tak melawan sebab antara pircaya dan tidak ja. If chuol pernah kena sexual harassment, chuol tau la gimana rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 9-10-2019 03:31 PM
cikgu tu bukan sorang buat, tapi 2 orang.. yg lagi sorang konon nak buat2 lalu tempat sempit (walh ...

Kelantan ke dek? Cikgu gay dah berbini beranak pinak sekolah akak dolu, asal Kelantan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 9-10-2019 10:44 PM
Hakak pun penah kena gesel dgn uncle kedai cermin mata masa sekolah menengah, hakak nak buat spek, d ...

Eh, motif kita hada pengalaman hampir nak sama?! Chuol bukan dok Sabah khenst?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 10-10-2019 11:02 AM
ingat lagi balik dari mana ntah.. ada apek tu letak tangan dengan paha aku..tetiba je weh! aku tak ...


Ko ni sah kategori hensem cantek macam adik ipar akak. Asek kena cabul ja. Sebaik heol tak jadik gay. But tatau la if heol dalam lemari.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
lama sgt xjmpa lubang yg sepatutnya gtu la
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:14 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-10-2019 05:39 PM
Kelantan ke dek? Cikgu gay dah berbini beranak pinak sekolah akak dolu, asal Kelantan.

dugaanmu benar belaka
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:15 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-10-2019 05:42 PM
Ko ni sah kategori hensem cantek macam adik ipar akak. Asek kena cabul ja. Sebaik heol tak jadik ...

kirim salam dia...... mana tau boleh jadi lebih rapat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-10-2019 09:15 AM
kirim salam dia...... mana tau boleh jadi lebih rapat..

Tamau.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-10-2019 09:14 AM
dugaanmu benar belaka

I KNEW IT!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:19 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-10-2019 05:36 PM
Sah2 takajut. Memang ada potensi dok diam tak melawan sebab antara pircaya dan tidak ja. If chuol  ...

tau... i pernah kena.. i kaku time tu.. balik rumah menangis.. mandi.. rasa kotor.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105613s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list