Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5464
View
56
Reply

Ernie Zakri Menyesal Berlagak, Tak Nak Lagi Berlakon

[Copy link]

Author: ameenarara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 01:34 PM | Show all posts

syukur                  

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:38 PM | Show all posts
Watak utama terus sheols dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:53 PM | Show all posts
mizruncing replied at 9-10-2019 12:55 PM
kann meols pn perasan since kes dia dgn hakim rusli tu. annoying giler. bru top 1 2 lagu dh berlag ...

ingatkan iols jer rase Ernie n Wany annoying sangat psl kes ngan Haqiem tu..

anyways, nampaknya Haqiem makin byk produce lagu n semakin aktif dlm industri

Ernie ni patutnya dah lama naik tapi tk tau tang mana silapnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:59 PM | Show all posts
watak utama tp muncul 9/49 episod???? watak tempelan jew kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols ni bknnya direct anak sedara ziana zain kan? Maksud iols maybe mak sheols sepupu or dua pupu dgn ziana. Iols mcm pernah dgn dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:18 PM | Show all posts
dahlamadah.. replied at 9-10-2019 01:53 PM
ingatkan iols jer rase Ernie n Wany annoying sangat psl kes ngan Haqiem tu..

anyways, nampakny ...

kannnn tu la dh bajet diva sgt. last2 dek akim yg mendunia. bukan tak sedap suara dia tp tuh laa. maybe memilih lagu sgt kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni aura kekwat tu kuat betul jauh beza dgn nek jena
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:39 PM | Show all posts
sebijik perangai anuar zain so tak minat
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ernie Dagu. Pipi n jaw die mcm underbite gtu. Kureng.

Rse dia ni mcm so so je. Xde penarik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lipstick kepci
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara dia ni bingit aaa.  haqim aku suka. Lagu ngn suara best..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 9-10-2019 12:55 PM
kann meols pn perasan since kes dia dgn hakim rusli tu. annoying giler. bru top 1 2 lagu dh berlag ...

Kes apa yer
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:06 AM | Show all posts
mizruncing replied at 9-10-2019 05:18 PM
kannnn tu la dh bajet diva sgt. last2 dek akim yg mendunia. bukan tak sedap suara dia tp tuh laa.  ...

kalau ikut timeline dlm industri... giler lama kot Ernie ni dah wujud

kan ke dulu siap ade duet ngan retis omputeh..tu pun tak mampu nak capai peak lagi

dia mcm terbelenggu ngan negative vibes skit

Wany yg BBNU pun mendonia ngan Belenggu Rindu with Tok J ehh.. ape kaitan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 9-10-2019 12:04 PM
kenapa ernie suka pakai liptip kilat2? macam baru lepas makan ayam kepci.

Kan pastu jd terganggu tgk dia bercakap sbb bila dia  bercakap bibir  tu cam dekat dengan hidung, risau je terkena kat hidung.

Dalam gambar mungkin ok tapi bila tgk kat tv HD or real depan mata rasa terganggu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:07 PM | Show all posts
Suchi replied at 10-10-2019 01:05 PM
Kan pastu jd terganggu tgk dia bercakap sbb bila dia  bercakap bibir  tu cam dekat dengan hidung,  ...

hahahhaa ye ke you? i tak perasan part tu.. kena tengok yutiup jap ni hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:43 PM | Show all posts
sheols ni ada resting bitch face.. mmg die kene selalu kan senyuman... kalau x ..mmg orang tau muka die ni kekwat dan berlagak...

iols no komen kalau die ni x up up jugak..sedih jugak la..suara ada..cume rupe tu kurang umpphh... lagi pun oarng dah x suke sangat suara terpekik2 macam dulu... zaman sekrang orang suke nyanyi ala2 cakap2 je ...

kalau zaman 90an lain la dik..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:07 PM | Show all posts
sayang_mulut replied at 10-10-2019 06:43 AM
sheols ni ada resting bitch face.. mmg die kene selalu kan senyuman... kalau x ..mmg orang tau muka  ...

kelalakr lah stetmen kaka.. nyanyi ala2 berckp

so sbnrnya nak nyanyi ke nak berckp?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dahlamadah.. replied at 9-10-2019 12:53 PM
ingatkan iols jer rase Ernie n Wany annoying sangat psl kes ngan Haqiem tu..

anyways, nampakny ...

Ernie more kepada career dia sebagai pendidik. Dia pun bukan jenis main sauk je buat lagu. Iols prefer Ernie berjuta kali dari qiekepampropa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 9-10-2019 12:59 PM
watak utama tp muncul 9/49 episod???? watak tempelan jew kot..

Khenzssss. Apa la repots buat kerja
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
minguk: kenapa ernie suka pakai liptip kilat2? macam baru lepas makan ayam kepci.



Hahahaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116988s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list