Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
939
View
23
Reply

[Dunia] Budak bakar, bunuh lima sekeluarga

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-10-2019 11:30 AM | Show all posts |Read mode



ILLINOIS: Seorang budak lelaki berusia sembilan tahun didakwa atas lima tuduhan bunuh berhubung kebakaran di sebuah kediaman yang membunuh lima sekeluarga termasuk tiga kanak-kanak.

Daily Mail memetik peguam Daerah Woodford, Greg Minger berkata, kanak-kanak itu turut didakwa atas tiga tuduhan sengaja menyebabkan kebakaran rumah treler berkenaan pada 11 malam, 6 April lalu itu.

Jiran di kediaman treler berhampiran tidak dapat membantu kerana api marak terlalu cepat, dan melaporkan terdengar jeritan mangsa dari dalam.

Lima sekeluarga yang terbunuh adalah Jason Wall, 34, dan dua anaknya, Ariel, setahun, serta Daemeon, dua, sepupu mereka Rose Alwood, dua, dan moyang mereka Kathryn Murray, 69. Semuanya dilaporkan mati akibat menghidu asap.

Tunang Wall, Katrina Wall, 27, dan anaknya Kyle Alwood, lapan, berjaya menyelamatkan diri. Butiran lanjut mengenai suspek termasuk hubungannya dengan semua mangsa tidak didedahkan.

Minger berkata, jika sabit kesalahan suspek kanak-kanak itu mungkin dikenakan pemantauan sekurang-kurangnya lima tahun selain diberi kaunseling. Dia bagaimanapun, berkemungkinan tidak akan dihukum penjara walaupun pada akhir perbicaraan.

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 9 Oktober 2019 @ 11:06 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 11:31 AM | Show all posts
burita benerkah ini sister?  kakak syak jarum2 halus jua....mana mungkin anak kokesen suchi murni sekecil ini sudah mampu berbuat aksi syaiton ini
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kecik2 dah jadi arsonist, sampai mati orang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:47 AM | Show all posts
Berani betul buat macam tu tapi sebab masih kanak2 terlepas dari hukuman berat
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:47 AM | Show all posts
ape kesah bebudak bakar tahfiz tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:54 AM | Show all posts
jenis budak yang suka api. dulu masa kecik aku ada gak perangai ni. terbakor kebun tebu kena piap dengan getah paip.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:54 AM | Show all posts
bersahabat dengan syaitan ke kecil-kecil dah ada idea membunuh?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pelik.. Byk je kes kokesen bunuh mak pak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
7th replied at 9-10-2019 11:54 AM
jenis budak yang suka api. dulu masa kecik aku ada gak perangai ni. terbakor kebun tebu kena piap de ...

Tu bukan piap dah.. Tu sebat dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8: ape kesah bebudak bakar tahfiz tu?

Kisahnya menyayat hati
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
7th: jenis budak yang suka api. dulu masa kecik aku ada gak perangai ni. terbakor kebun tebu kena piap dengan getah paip.

Dah besar bakar ladang sawit sis,boleh eksport jerebu ke indonesia
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:54 PM | Show all posts
kata acik forum, jangan dikecam..
budakkkk.. apa la yang dorang tau
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai lah kau budak 9 tahun nak buat semua ni, budak umur gitu tengok api lighter pun masih takut, kau check betul2, siapa dalang disebalik kes ini, apoooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:29 PM | Show all posts
haishh....ala2 movie sinister sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:02 PM | Show all posts
macamana cara dia bakar tu..

xde ke dibgtau.. kata api marak dengan cepat.. gimana la gamaknya dia bakar tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:25 PM | Show all posts
apa jadi dgn budak 2 org yg umo 10 dgn 11 tahun bakar rumah jiran2 kat kelantan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Seram lahai dgr
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:28 AM | Show all posts
Klu ada sesapa tengok video keadaan rumah tu sebelum terbakar, akan paham kenapa rumah tu cepat sgt terbakar...
Yg dikatakan membakar rumah tu ada channel youtube nya sendri.
Ironinya, dia adalah salah sorang yang terselamat
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 9-10-2019 12:54 PM
kata acik forum, jangan dikecam..
budakkkk.. apa la yang dorang tau

kan? mcm budak budak yg beraya kerumah org rendam kucing dlm tong air smp mati. Budak budak apa tau katanya. Pffff!! kecik kecik dah jd pembunuh. esok mak bapa kena bunuh barulah padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Muda lg
Tapi akal dah tua
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list