Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
5013
View
41
Reply

"Tolonglah, Saya Tak Campur Hal Datin-Datin" - Uqasha Senrose

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-10-2019 10:28 AM | Show all posts |Read mode


Pasti ramai tahu baru-baru ini, kecoh mengenai pergaduhan dua pelakon bergelar datin. Namun, kali ini nama Uqasha Senrose turut terkait sama apabila dia dituduh cuba menggoda suami Datin Rabecca Nur Islam seperti didakwa Datin Paduka Eina Azman.




Pelakon Uqasha Senrose mengakui terkejut dengan dakwaan liar itu dan menganggap tuduhan itu sangat mengarut, malah dia tidak masuk campur hal dua pelakon berstatus VIP itu.









"Tolonglah, saya tak campur lah hal datin-datin. Saya sedar kalau terlalu rapat dengan sesama artis pun, kita tak tahu sejauh mana keikhlasan dan kejujuran mereka dalam bersahabat.


"Saya tengok ramai saja yang suka cakap-cakap belakang." ujarnya lagi memetik laporan Utusan Malaysia.



Uqasha Senrose kini lebih memilih berdiam diri mengunci mulut daripada berkata-kata kerana  tidak mahu kenyataannya akan diputar belit pihak tertentu, sekali gus memakan dirinya.




"Malah, saya juga sering mengingatkan diri supaya tidak masuk campur dalam hal orang lain. Lebih baik saya fokus dengan diri sendiri dan tidak terlibat dengan masalah atau kontroversi," katanya lagi.







Kredit foto - Instagram Uqasha Senrose : Uqasha kini sedang sibuk dengan telefilem baharu lakonannya, Runtun Jiwa bersama aktor Azrel Ismail



Betullah tu Uqasha. Kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi untuk kekal relevan dalam industri ni. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Runtun jiwa datin-datin itewwww lps baca komen 'adik' ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kannn.. uqasha.. datin 2tu pon asalnya sekadar retis2 sendu dlm industri mengemis job dr produser jah.. dpt tangkap jerung terus rasa upgrade status dgn title datin tu.. koserrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-10-2019 10:34 AM
Kannn.. uqasha.. datin 2tu pon asalnya sekadar retis2 sendu dlm industri mengemis job dr produser ja ...

Dah dpt jerung...trs krg skt kesenduan dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeee...bagus tu Sha,buat hal sendiri sudah.Tak payah campur hal datin2 ni{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:50 AM | Show all posts
HAHAHAHAHA. Sentap datin-datin segera itchuuuuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Artis yang ada bakat untuk dipertaruhkan lagi pandai bercakap dari artis sendu. Sendu pun upgrade bila dapat orang kaya je... Kalau tak memanh takde siapa kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:54 AM | Show all posts
sha ada pergi mustaffa center ker kemarin?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:44 AM | Show all posts
berlakon jer sha...selagi lom berjaya menangkap jerung...nanti dah dapat jerung, title pun tukar, jangan hilang ingatan...netizen tak pernah lupa...gitchuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:48 AM | Show all posts
x campur hal datin2 .
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:50 AM | Show all posts
masih menjadi tanda tanya...kikiki


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Datin datin hasil tangkap jerung.. Takpa.. Uqasha cunnnn... Usaha tangkap jerung.. Leh geng sama sama... Datin and co
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:57 AM | Show all posts
Datin2 sendu masih lagi di takuk lama.
Perangai hauk dan membirah tak berubah dari muda sampai lani.
Allah bagi nikmat dari semekin dah jadi kaya raya pun masih ada lagi peel busuk.
Uqasha dulu mmg sama level jurr dgn datin2 ni. Peel birah pun boleh tahan.
Tapi boleh nampak sheols dah rebrand diri dia, dari tahun ke tahun asah bakat berlakon, upkan level kualiti berlakon dan sheols dah tinggalkan datin2 ni jauh bertiang tiang.
focus pada target je la dik. persetankan benda2 gini.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
You can take a datin out of rempit.. But you can't take a rempit out of Datin.. Betul ke cam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:26 PM | Show all posts
sbb ko tak laku. aritu dgr konon ngan kerabat, pastu senyap. kena tinggal ke? eh? cer kalo dpt jerung jugak, harusssss la buat statement mcm datin2 jugak.
da tu kalo ko tak campur, yg g ngadu kat becca tu apahal? sj nk batu api? supaya dorg lagi bergaduh? biar dorg nampak busuk, ko nampak baik? gitu... cantek ko punya plan ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan...datin low kelas je dekkk..apa kata dek sha cakar pintu yestanaa....boleh jadi cik puan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:15 PM | Show all posts
apa barang datin2 nih..die layan level2 kerabat je kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:37 PM | Show all posts
stakat dato Kelly katenyahh...
untung dpt laki helok kaya.. ni dpt pun ..
yg hidup segan mati tak mau...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bgus ler..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 9-10-2019 01:26 PM
sbb ko tak laku. aritu dgr konon ngan kerabat, pastu senyap. kena tinggal ke? eh? cer kalo dpt jerun ...

Dia ngadu ke dia tanya hrtu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
8.962089s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list