Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
75945
View
1984
Reply

'Teori NASA Bohong, Bertentangan Al-Quran' - Suhaimi Saad Masih Tak Puas Hati (UPDATE; 'SAYA KERJA BUKAN MAIN FB MAKAN DUIT BINI, 'BERUK' JANGAN SEBAR FITNAH PG 67)

   Close [Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Apsal masih ada lagi thread dia ni? X habis lagi.. Akak ingatkan dah innalillah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:20 AM | Show all posts
lampu_liplap replied at 18-11-2019 12:09 PM
@ezacbee

Dia nak buat konsert, blh aje......buat ler kat dpn umah dia tu.....bg hiburan percuma k ...

bila u suruh sohai nie buat konsert kat kubur , teringat pulak i kat ada satu filem p.ramlee . filem bujang lapok (if not mistaken) , scene p.ramlee pi kubur at the same time dia main seruling kat kubur tu . semua hantu bangkit dari kuburan dan menari . kalau sohai buat silap2 hari bulan kena cekik ngan hantu kubur tu sebab sumbang bebenor nyanyian nya .
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sohai hidup dalam dunia fantasi nya sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:44 AM | Show all posts
epal21 replied at 19-11-2019 10:16 AM
Beza ticket mahal dgn tiket murah, yg mahal banquet chairs yg murah plastic chairs kan? Standard h ...

Time tu inteam ada buat pakej murah2 utk buat showcase etc. Dia ingat nk buat mcm re-UNIC. Konsert tu mdapat sambutan semua. Tp dia lupa nk jadi  penganjur kena ada modal besar. Ini modal dia guna air liur ja. Dh untung sikit2 g taram mkn kt luar hari2. Last2 duit inteam pun x bayar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 19-11-2019 10:44 AM
Time tu inteam ada buat pakej murah2 utk buat showcase etc. Dia ingat nk buat mcm re-UNIC. Konsert ...

Tak sedar diri sohai bodoh ni. Duit takda sendiri pun miskin mcm mana la dlm otak bengap dia ni boleh terfikir nak jd penganjur.. kesian in team nak tak nak kena gak buat persembahan. Segala psl sohai ni mmg tak boleh percaya. Konon jd mutawif tp sebut punai???? Such a loser.

Apa yg ko ada sohai?
Isteri bodoh
Anak2 selekeh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lebih salute anak muda 19 yg keje buruh sawit utk besarkan adik2 tiri. Deyols anak2 yatim piatu. Xder pemalas menadah tangan minta sedekah orang. Adik2 tetap dia hantar g sekolah mencari ilmu.

Sohai patut malu lerr
Pungpang2 canang macam2 dimedsoc tp realitinyerr tetapler harapkan ihsan dan duit orang. Canang bab islam harta orang kaya ader hak orang miskin......tp ko bukan miskin.......ko pemalas.

Ramai lagi golongan yang lebih susah daif yatim piatu perlu dibantu......bukannyer ko anak2 beranak pemalas keje pemalas belajar tp hidup nak senang lenang........ asyik makan luar ajer habiskan saki baki duit yang aderr

Bab meninggi diri.......mmg ko hebat lerr

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:50 PM | Show all posts
vee_zara replied at 19-11-2019 09:39 PM
Tak sedar diri sohai bodoh ni. Duit takda sendiri pun miskin mcm mana la dlm otak bengap dia ni bo ...

Dia ckp dia byk job la. Every month compose lagu baru. Nk launching single baru dia. Hebat tak sohai?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:52 PM | Show all posts
Dia kn ckp banyak sgt ke duit bini dia tu. Setakat untung sabun tu kn.  derma tahfiz pun mcm dh x nmpk promote. Bini bz dgn exco kot. Hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sohai kalau baca cercaan2 dlm forum ni pun still hati tak terdetik walau sikit nak berubah demi kesejahteraan keluarga dan agama, mmg sah la sohai ni spesis penunggang, beruk berspek hitam. Kalau still nk anggap ape org ckp2 ni busuk hati kat dia ke ape,mmg selamanya lah takuk ni je kitaran hidup dia, takde perkembangan atau pencapaian yg bole dibanggakan. Dlm famili kalau ketua keluarga pun pemalas, xde effort nak ubah nasib keluarga, mmg jahanam lah korang. Salam takziah buat sohai sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia plan utk claim buta 69% supaya boleh buat kas oku dan dpt elaun...pastu boleh jual tisu sambil nyanyi kat pasar malam or kedai2 makan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
wannoorazlina replied at 9-10-2019 01:35 PM
nak ada fan club?
bajet2 boleh menang abph ke sohai gila oiii

Fanclub tu sebagai persediaan dia masuk GV tahun depan kot..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 19-11-2019 02:44 AM
Time tu inteam ada buat pakej murah2 utk buat showcase etc. Dia ingat nk buat mcm re-UNIC. Konsert ...

Itulah yg sohai declare inteam sahabat dunia & akhirat. Tak sedar lagi tue,inteam kesiankan dia & anak2,try nasihat dia tapi diperlekehkan aje. Ni duit dah kering,mengendeng nak buat konsert lagi dgn inteam lah tu. Harap inteam jangan terperdaya. Org macam ni tak boleh dibagi muka.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:47 AM | Show all posts
@kenarikelabu

kan......dia ni selective amnesia kot??? Benda merepek yg dia propa kat socmed dia, bila haters quote balik apa yg dia tulis, dan2 tu bewak merempan meroyan kata org dengki dgn dia...tak de sesiapa di donia yg fana ni, in their right frame of mind, yg nak jeles dengki dgn spesis pemalas macam dia tu...berat tolor dari tulang.....

Yg disibukkan nya tiap2 hari, buat live kat FB, tergaru2 sana, tergaru2 sini utk 3, 4 menet, tayang gigi yg lari alignment tu mcm beruk dpt cermin, lps tu makan mengunyah mcm zirafah kebuluran....semuanya live.....org giler pun tak perangai hauk mcm tu

Mengaku aje lar sebenarnya ko tu mmg tak kuasa dan malas nak kerja cari rezeki sendiri.....semua alasan ko kengkonon asnaf lar bagai sekadar nak mengiyakan kemalasan tahap dewa kerajaan langit dan bumi aje.....

Daripada ko kena tuntut hak2 bini dan anak4 ko kat sana nanti, tempat peberet ko, padang masyar kan......ada baiknya ko lps kan mereka semua cara baik.......takde lar byk sgt diaorg nk menuntut dari ko kat sana nanti
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
holothurian replied at 9-10-2019 02:57 PM
kenapa dh nampak macam cencaluk dia nie... teruk nau rupa..

Cencaluk lawa la juga.. Pinky2 & nampak lagi bentuk2 geragau. Dari jauh dah menyerlah.. Ni dah rupa budu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 03:10 PM
Kata graduate UIA, takkan tu pun dia tak pandai

Bekas pelajar uia, to be exact. X habis belajar oun sebab terlalu sibuk dgn nyanyian katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:10 AM | Show all posts
tulah.. mase mude2 pas stop belajar tak nak rajin berkerja, bile dah tua susah nak buang penyakit malas tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sohai gila. Henpon berjahit kt tgn. Dah la miskin sombong, menipu followers sndri dgn cerita2 syok sendri. Create cerita semata2 nak nampak diri hebat. Duit takde, semua harap nak ditanggung dek org. Berangan nak pegi umrah, pun harap nak dpt free. Lanjiao la lu sial!!! Declare diri mutawif...mutawif kepala bana. Jejak kaki kt Mekah pun tak pernah. Muka layak kena pijak je kau tuh!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:52 PM | Show all posts
Pegi mana2 pun meratap haters, haters, haters. Asyik puji diri sndr baik2. Ss ni orgnya baik. Tp hubungan dgn family terdekat pun x jaga. Ina pun snggup jd babi tunggal duduk diam2 kt kltn. Walhal mak ayah hidup lg.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:55 PM | Show all posts
Org lain yg jahat. Dia lah manusia paling baik. Gila punya org. Asyik salahkn org je. Dia je paling mulia. Dia kn nk jd mcm nabi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:02 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 20-11-2019 09:41 AM
Fanclub tu sebagai persediaan dia masuk GV tahun depan kot..

Dh berangan dh tu nk masuk GGV. Baru g audition masuk 2nd stage last season. Sbb tu beria sokong naqiu. Hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091599s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list