Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76026
View
1984
Reply

'Teori NASA Bohong, Bertentangan Al-Quran' - Suhaimi Saad Masih Tak Puas Hati (UPDATE; 'SAYA KERJA BUKAN MAIN FB MAKAN DUIT BINI, 'BERUK' JANGAN SEBAR FITNAH PG 67)

   Close [Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
noorhairiahma replied at 9-10-2019 10:31 AM
i rasa dia ni nak naik roket pergi space tengok bumi for free je lah.

sebabnya ramai je rasa gera ...

Boleh la. Bagi one way ticket je
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cclina2 replied at 9-10-2019 01:48 PM
Dulu masa Tahun 80an la sis, buku teks sejarah malaysia ok!!! masih ingat lagi ilustrasinyadalam b ...

Aiyoooo sis..aiolzs dari kecik lg xpurcaya dgn teori charles darwin innih..ngape sis bulih purcaya??kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiiiiiiiiiiiiiiii
Flat ke bulat ke... Ko sujud tetap pada yang Satu.... Bukan taraf ko lah nak nilai bumi ni bentok ape...bingai betol...
ALLAH DAH CAKAP AMALAN ko yg akan di tgk nanti... Bukan nye perjuangan ko kate bumi ni flat atau bulat... Og xherann badigol... Dunia diakhir zaman ni ko kene berjuang sehabis baik buat amalan... Doa iman ko n family tetap.... Takde effect pon bumi ni bulat ke rata ka... Amalan kene buat... Pahala kene kumpul....
Sibokkkk dgn  Bumi Ni Rata atau bulat... Ustaz alim ulamak pon tak sibok2 pasal bumi. Ni bulat ke. Rata ka... Bingai
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lama dah takde citer pasal mamat bengong ni kat cari forum ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah takde hala tuju dah mamat gigi kangkang tu. Kat fb dia skg nak tgk dpt 1 komen pun payah. Pdn muka. Makin org x suka, makin galak dia tunjuk muka yg buruk giler kt live.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Saje je tu nk create publisiti. Jap lgy ada la produk sampah nk keluar. Seminar ke, lagu bru ke. Paham dh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mfzg89 replied at 9-10-2019 11:31 AM
makin x terusus mamat ni.. pe cite bulan 3 haritu kutip duit kata nak buat ceramah/kursus tertutup a ...

Cancel kn. Sian sape yg dh bayo. Burn je duit
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgok dia live skrg, ya hampun, huduh sgt. Nmpk sgt x terurus.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 replied at 9-10-2019 07:40 PM
lama dah takde citer pasal mamat bengong ni kat cari forum ni

Mmg dia bengong lapar perhatian. Ubatnye jgn bagi perhatian.  Ntah kenapa kalinj saya bagi perhatian reply reply sini pulakkk kehkehkeh. Kasik chan la bday dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihh oooo... Ko sorang2 ja kemarukkk bumi datarr... Org lain ignore ja.. Hujah2x bumi datar ni mudah dipatahkan... Tp sohai tetaplah sohai yg bingai lg bahalol...
Beriya2 die... Dgn. Bumi datar... Ulama sepakat bumi ni sfera/bulat...melalui kajian sains bagai... Die sesedap oren ja claim bumi datar
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 9-10-2019 11:10 AM
Aiyoooo sis..aiolzs dari kecik lg xpurcaya dgn teori charles darwin innih..ngape sis bulih purcaya ...

Bila masa aku percaya???? Aiiyoooo
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 9-10-2019 12:09 PM
Kawan uols takde cerita apa2 ke pasal dia? I cuma curious pasal anak2 dia yang homeschool tu, enta ...

Nanti meols tnya detail skit. Tanya hari tu pun dh lama. Anak2 dia suka gi main rumah2 jiran katanya. Boring kott.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Serabainya ko Sohai cam duduk bawah jembatan

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik2 replied at 9-10-2019 04:40 PM
Acik. Ko nak berdebat pasal terori Darwin dalam buku teks 80an pada era globalisasi ni kenapa? Aku ...

I lioke ur explanation...yayyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cclina2 replied at 9-10-2019 04:50 PM
https://www.researchgate.net/publication/321265999_ISU-ISU_GENETIK_MANUSIA_DARI_PERSPEKTIF_SAINS_D ...

Weh..apa ni main bodoh bodohkan org.kalau I silap td.xyahlah ckp bodoh2.baiklah..ikutlah apa pendapat u tuh..baik baik..u betullah.we agree to disagree.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cclina2 replied at 9-10-2019 01:48 PM
Dulu masa Tahun 80an la sis, buku teks sejarah malaysia ok!!! masih ingat lagi ilustrasinyadalam b ...

Nama pun teori. Haihhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan la buang tebiat smpi mkn taun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni rupa dah mcm gila isim, seiring dgn pendapat dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:39 PM | Show all posts
Abaikan je mamat ni.
Dia cuma laparkan perhatian.
Create isu bagi orang tak lupa kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lamanya dua tahun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100411s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list