Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76250
View
1984
Reply

'Teori NASA Bohong, Bertentangan Al-Quran' - Suhaimi Saad Masih Tak Puas Hati (UPDATE; 'SAYA KERJA BUKAN MAIN FB MAKAN DUIT BINI, 'BERUK' JANGAN SEBAR FITNAH PG 67)

   Close [Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-10-2019 05:09 PM | Show all posts
Mrsbedah replied at 9-10-2019 05:04 PM
Sabun overclaimed uols. Boleh rawat ekzema bayi. Laki bini yang cakap eh masa buat live. Sempat la ...

Lengkapnya info

So, masuk kategori penunggang agama jugak lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:09 PM | Show all posts
Makcik2 replied at 9-10-2019 08:40 AM
Acik. Ko nak berdebat pasal terori Darwin dalam buku teks 80an pada era globalisasi ni kenapa? Aku ...

https://partiamanahmalaysia.wordpress.com/2019/02/10/lebih-1000-saintis-phd-tandatangani-petisyen-meragui-teori-evolusi-darwin/
acik pon vogue da vass.hahaha..jennifer aniston ok
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrsbedah replied at 9-10-2019 05:04 PM
Sabun overclaimed uols. Boleh rawat ekzema bayi. Laki bini yang cakap eh masa buat live. Sempat la ...

Lupa. Makanan untuk derma kat tahfiz tu TAK TERMASUK AIR okay.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia punya bodoh takleh bincang
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis bunyi lagi dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Biawak ni memang duduk kat bumi rata lah uols. Patut pun solat jemaah dengan bini, bini solat SEBELAH MENYEBELAH. ada gambar dia up kat fb. Bila ditegur katanya bukan.

Macam ni ke nak ajar anak agama? Silap2 dia ajar mana yang menguntungkan dia je. Anak anak mana boleh lagi pandai dari bapak. Senang nak lawan camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrsbedah replied at 9-10-2019 09:04 AM
Sabun overclaimed uols. Boleh rawat ekzema bayi. Laki bini yang cakap eh masa buat live. Sempat la ...

Kelakar kan MV background dinding putih. Anak2nya nyanyilah penuh semangat dah bapa  bagi dorongan dan keyakinan yg diorang berbakat.Sat lagi ss up lah fb status, ss haramkan para haters tengok fb ss! Doa org teraniaya dimakbulkan. Yg dia menganiaya org x ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 05:09 PM
Lengkapnya info

So, masuk kategori penunggang agama jugak lah

Dari duluuu kala lagi dia memang rider agama. Selalu amek hadis , ayat al quran yang dia suka je je
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:16 PM | Show all posts
Makcik2 replied at 9-10-2019 08:40 AM
Acik. Ko nak berdebat pasal terori Darwin dalam buku teks 80an pada era globalisasi ni kenapa? Aku ...

ka u ingat aku sorang je ke nak berdebat,
https://partiamanahmalaysia.wordpress.com/2019/02/10/lebih-1000-saintis-phd-tandatangani-petisyen-meragui-teori-evolusi-darwin/


ni siap ada petisyen ok .. ini bukanlah petisyen biasa C biasa yang boleh ditandatangani oleh sesiapa sahaja.
anda perlu sekurang C kurangnya memiliki Ph.D dalam bidang saintifik seperti biologi, kimia, matematik, kejuruteraan, sains komputer, atau mana C mana sains semula jadi; atau memegang M.D dan berkhidmat sebagai profesor perubatan.

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
noorhairiahma replied at 9-10-2019 10:31 AM
i rasa dia ni nak naik roket pergi space tengok bumi for free je lah.

sebabnya ramai je rasa gera ...

Hantar dia naik roket satgi dia up benda lain plak. Rugi je duit bwk dia g space nanti..haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 12:38 PM
Homeschool ni kalau ibubapa pandai ajar pelbagai subjek OK lah

SS boleh kot ajar BM, Agama, Seni
...

Masalahnya dua2 tak pandai mana. Si sohai acah2 Prof serba tahu walau tak graduate pun dari UIA tu. Si Ina munger lagi la lembam.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by TravellingBear at 9-10-2019 05:31 PM

blablabla yadayadayada pompangpompang


Ni thread nak puji SS
Dan membuktikan kebenaran bahawa beliau tkde credible


Bukan thread nak bahas bumi la monyet la
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrsbedah replied at 9-10-2019 05:04 PM
Sabun overclaimed uols. Boleh rawat ekzema bayi. Laki bini yang cakap eh masa buat live. Sempat la ...

Ceramah dia ritu camne ye
Malas nak menjengah villa bhantu dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 11:18 AM
Tu memang gambar latest dia

malas kot nak groom dah tak aktif menyanyi, jadi cikgu anak2 di rum ...

Selalu aje buat live. Anak belajar pun jarang. Album anak pun tak laku.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:44 PM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 10-10-2019 10:18 AM

alaa korang..
dia saje trigger aa tu up status...
padahal mintak org ingat dia..
baru dia boleh expect org wish birthday dia.
kan birthday dia bulan ni...
kan sohai kan kan....  
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Shadapp la kau mi !!! Ko cari nafkah bela bini n anak2 tu sudah ! Sibuk sgt nk pertikai itu ini
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 12:38 PM
Homeschool ni kalau ibubapa pandai ajar pelbagai subjek OK lah

SS boleh kot ajar BM, Agama, Seni
...

Dia cakap guru bahasa kena hafal kamus.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 03:10 PM
Kata graduate UIA, takkan tu pun dia tak pandai

mana habis belajar kan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 9-10-2019 05:15 PM
Kelakar kan MV background dinding putih. Anak2nya nyanyilah penuh semangat dah bapa  bagi dorongan ...

Bajet dah habis buat cd sis
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:22 PM | Show all posts
matchstick replied at 9-10-2019 01:43 PM
x loya ke ina munge tu tgk muka laki sendiri..kita yg tgk gmbr je ni pun rasa nk terkeluar balik nas ...

samaaaaaa...
aku tengok bibir dia pastu boleh pi imagine ina make love dengan dia..
mual loya terus... tengok pun mcm busuk kepam giler bau..
itu baru bahagian muka dengan rambut..
yang 5x di cuci sehari tak termasuk time mandi.. pun dah rupa gitu.
kalau bahagian yang ter sulit terselit tu... arghhhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109864s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list