Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
63899
View
1859
Reply

'Teori NASA Bohong, Bertentangan Al-Quran' - Suhaimi Saad Masih Tak Puas Hati (UPDATE; 'SAYA KERJA BUKAN MAIN FB MAKAN DUIT BINI, 'BERUK' JANGAN SEBAR FITNAH PG 67)

  [Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-10-2019 11:18 AM | Show all posts
BlackOpium replied at 9-10-2019 11:11 AM
Tu gambar latest dia ke? Apa sebenarnya dah jadi dekat dia?

Tu memang gambar latest dia

malas kot nak groom dah tak aktif menyanyi, jadi cikgu anak2 di rumah (anak dia homeschooled).
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 9-10-2019 10:49 AM
Kenapa gambar baju merah tu dah macam onggiler?

Tu maknanya dia dh sampai maqam zuhud peringkat tertinggi..dunia ni dh xde apa2 bg dia bila smpai tahap tu..org mcm kita mmg x blh paham..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:25 AM | Show all posts
haryatie replied at 9-10-2019 10:26 AM
gambar kiri n kanan tu dia jugak ker
serabut nyaa
eeee takut nya kawin dgn org mcm ni

ina munge ok je


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:28 AM | Show all posts
Ni semua sebab dia dah relevan lagi dah ni, org dah lama lupakan dia, rengsa le tuwwww dah sendu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:29 AM | Show all posts

Negara ada budget ke nk sponsor dia? Suruh dia jual juboq dulu. Kot2 laku.  Kalau nk budget mur2, ambik gam hidu. Terus smp ke bulan. Asyik..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
cobaan untuk upkan nama diCari lah ni anak amik upsr tak weh?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:30 AM | Show all posts
Laaaa ingat dah jadi biawak betul... baru nk aman2 idup...rengsa nya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tanda2 menuju kematian kah?
Bukan ke dia ckp lgi 2 thun dia akan mati
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:31 AM | Show all posts
makin x terusus mamat ni.. pe cite bulan 3 haritu kutip duit kata nak buat ceramah/kursus tertutup ada buat x?? ke dah kebas duit terus senyap berbulan la ni baru muncul..?  
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
noorhairiahma replied at 9-10-2019 10:31 AM
i rasa dia ni nak naik roket pergi space tengok bumi for free je lah.

sebabnya ramai je rasa gera ...

Boleh.. Lepas tu bila dh smpai angkasa lepas, tolak dia kluar dpd kapal angkasa.. Jadikan dia objek yg trapung2 @ sampah angkasa.. Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
noorhairiahma replied at 9-10-2019 10:31 AM
i rasa dia ni nak naik roket pergi space tengok bumi for free je lah.

sebabnya ramai je rasa gera ...

Klu bg free meols kerat jari dia takkan percaya yg dia pergi tu ISS melainkn studio yg mcm universal studio tu. . Rasanya dia nak kne tinggal kat situ humban jer keluar kapal. Drpd Suhaimi Saad yg serba serbi gagal dlm hidup, baik lg aku prcaya Dr.Syed Muzaffar tu ha..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 11:18 AM
Tu memang gambar latest dia

malas kot nak groom dah tak aktif menyanyi, jadi cikgu anak2 di rum ...

Oh, I see. Latest yang I tau pasal dia ni dia sekeluarga dah pindah ke Kelantan. Dia masih jual laksa lagi ke TT?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:35 AM | Show all posts
Eiiiii...kan dah muncul balik
korang la ni dok seru2 dia. porumer mana tah yg ckp rindu nk dgr pasal mamat ni
ha...hadap la
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:35 AM | Show all posts
Onggile...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:36 AM | Show all posts
BlackOpium replied at 9-10-2019 11:33 AM
Oh, I see. Latest yang I tau pasal dia ni dia sekeluarga dah pindah ke Kelantan. Dia masih jual la ...

Alah jual laksa ntah laku ke idok. kawan meols berjiran dengan dia pun xtau dia jual laksa.

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan tahun ni genap 2 tahun.. Bila dia nak meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila ko nak kojol?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok kalau ada program angkasa lg, htr je heols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:43 AM | Show all posts
btol la kot org kte bodo tu free..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong delete thread sampah ni boleh x? Vokuru yang famous pun xde gila batak cmni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093172s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list