Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
62671
View
1844
Reply

'Teori NASA Bohong, Bertentangan Al-Quran' - Suhaimi Saad Masih Tak Puas Hati (UPDATE; 'SAYA KERJA BUKAN MAIN FB MAKAN DUIT BINI, 'BERUK' JANGAN SEBAR FITNAH PG 67)

  [Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 13-10-2019 11:51 PM
Kak tuttt sapooo..seyes i terlepas mrt ni.


Screenshot_2019-10-13-23-52-07-049_com.instagram.android.png

Kesayangan acik2 bod personality media social.

Harap Aimy Saad tak gatal gi search

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1177541&mobile=2

Thread dia


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:01 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 12-10-2019 09:19 PM
Betul juga dia saja propa sebab dia nak gi umrah tapi takde duit dan takde sesiapa yg sewel nak sp ...

kalau dia gi... anak3 dia saper nak jaga
rasanya dah bertahun dia promo pakej umrah tu kan
tapi tak dapat gi

Allah pon tak bagi dia pergi sebab umrah tu bukan wajib
dia tak mampu pon nak tanggung makan minum anak bini
sibuk nak gi umrah

haihhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Putus selera iols tengok gamba sohai pepagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak semua x sekolah x imunisasi... Ina munger x sedar sedar dari mimpi ke. Adira anak 3 dah sedar nak lari jauh.. Ina x sedar lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 12-10-2019 06:33 PM
die punya bengap tu takleh blah
pastu dok ajar anak sifir 10 acah2 homeskull

Dah berapa tahun homeskul masih belajaq sifir?

Patut dah sifir ribu2 ni   

Ss sila hire adiputra jadi tutor. Cepat sikit habis matapelajaran sifir
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 14-10-2019 09:01 AM
kalau dia gi... anak3 dia saper nak jaga
rasanya dah bertahun dia promo pakej umrah tu kan
tapi  ...

ofciz tertekan nak lawan mawi ko haha
mawi p umrah takde propa bagai... mmg elok kerjasama ngan org... meanwhile sihai ni jenis degil ikut kepala die..

die bleh buat duit klau usaha, bisnes khat tu... p berguru bkn syok sendiri nak easy money...

mawi tu busy2 die ade masa tlg bini... sohai skdr live je mampu

ina bunga menurut perintah je.. sejenis tiada otak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 14-10-2019 02:17 PM
Dah berapa tahun homeskul masih belajaq sifir?

Patut dah sifir ribu2 ni   

sampai bila2.. bkn sohai ni pandai math pun
klau die faham math fizik takde la ingat bumi flat
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bulanbulat at 14-10-2019 02:58 PM

FB_IMG_1571036024417.jpg FB_IMG_1571036071301.jpg
Mohd Suhaimi bin Saad
Muslim Sunni
Ibu : Fatimah Aam
Ayah : Saad Jamaluddin
Lahir : 12hb 10 1980
Asal : Felda Tementi Triang Pahang
Anak ke 5 daripada 6 orang
Sekolah Menengah Agama Al Wosto Temerloh
Maahad Tahfiz Al Quran Wal Qiraat Kuantan
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia Gombak
Ahli Kumpulan In-Team 2000 - 2005
Penyanyi Solo 2006 - Sekarang
Album : Kias Cinta,KalamaK,Zikir Selawat & Doa dan Maksud Hidup
Isteri : Ina Naim
Anak : Hadie Elfardie,Sallman Elkhoyri,Phyrosh Elfadwah,Layla Elghufrony
Makanan : Laksa
Minuman : Kopi
Warna : Hitam Putih Maroon
Nah untuk peminat.

Nampak berisi, dah makan ubat kot?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 dia nyanyi sedap jugak. Sayangnya bapaknya bebal.

Anak perempuan menyanyi dia tak takut fitnah akhir zaman pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 14-10-2019 02:56 PM
Mohd Suhaimi bin Saad
Muslim Sunni
Ibu : Fatimah Aam

Sorry. Apehal pelik gila muka dia.? Adakah sebab tanda2 penuaan semakin terserlah.?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:24 PM | Show all posts
mcm babi
kau nak mampos umor 40 ke apa ke
sediakan dulu kemudahan untuk anak2 bini kau
pastu kau nk mampos ke apa ke
g jahanam la kau jantan biawak ni
xde otak betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:33 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 12-10-2019 09:03 PM
Aimy tak jadi mati tahun depan la.. dia nak gi umrah

2020 lambat lagi
lain kali dah sampai baru kabor
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bersin pun boleh buat berita create thread.

Rajin nak melayan org gila. Kasi femes org gila.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:37 PM | Show all posts
mieymiey replied at 11-10-2019 09:55 AM
cclina2 tu singkatan dari comel cangat la ina tu (2)

kalo betul ina..
kalo kak lina pompom gi mana sihh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 14-10-2019 02:56 PM
Mohd Suhaimi bin Saad
Muslim Sunni
Ibu : Fatimah Aam

Nape muke sohai mcm bengkak? Ala cucuk botokss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 07:33 PM | Show all posts
Untitled12345.png
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Err kenapa muka dia lagu ini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
haryatie replied at 9-10-2019 10:26 AM
gambar kiri n kanan tu dia jugak ker
serabut nyaa
eeee takut nya kawin dgn org mcm ni

Ye ye memang gambar dia nampak lain sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 14-10-2019 05:50 PM
Nape muke sohai mcm bengkak? Ala cucuk botokss

Kan nampak bengkak macam ada something wrong
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 14-10-2019 02:56 PM
Mohd Suhaimi bin Saad
Muslim Sunni
Ibu : Fatimah Aam

Uishh. Lain muka kali ini nampak lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107912s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list