Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
67935
View
1908
Reply

'Teori NASA Bohong, Bertentangan Al-Quran' - Suhaimi Saad Masih Tak Puas Hati (UPDATE; 'SAYA KERJA BUKAN MAIN FB MAKAN DUIT BINI, 'BERUK' JANGAN SEBAR FITNAH PG 67)

  [Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 10:36 AM
Ohhhh patutlah ID pun bumibulat ya? Nak lawan SS

Semoga En.Yusaku sudi sediakan satu seat utk artis terkenal dari Malaysia..
Screenshot_2019-10-09-10-43-19-1.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 10:48 AM | Show all posts
matjerk replied at 9-10-2019 10:44 AM
Bukan kah dia kata mahu mati umo 40

So, dua tahun lagilah??
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:49 AM | Show all posts
Kenapa gambar baju merah tu dah macam onggiler?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak rasa bumi ni berputar pada paksinya sendiri or mengelilingi matahari. Kalau ye, camne bintang kat langit malam statik je. Awan je yg bergerak. Siap buat guide lagi by sailors.

Tapi kalau matahari pulak yg bergerak, macam tak logik nak buat 1 circle keliling bumi dalam 24 jam untuk jadikan siang & malam. Kedudukan matahari dengan bumi sangat jauh so orbit(pusingan) nya jauh.

Tapi kalau bumi tak berputar, camne pulak jadinya bentuk bulan sabit & full moon setiap 15hb.

Arghhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 9-10-2019 10:44 AM
Bukan kah dia kata mahu mati umo 40

Ye betul.. tahun 2020 dia dah 40..
Ada 5000 friends, beribu followers tapi 43 likes je, baik mati cepat sikit sebab dah tak relevan di mata netizen. Tak yah tunggu 2020
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 10:53 AM | Show all posts
mr_cool5885 replied at 9-10-2019 10:50 AM
Aku tak rasa bumi ni berputar pada paksinya sendiri or mengelilingi matahari. Kalau ye, camne bintan ...

You have answered your own doubts
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 10:48 AM
So, dua tahun lagilah??

Tahun depan dia dah 40.. tahun ni 39.. dia lahir 1980
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ignore the ignorant
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pehal gambar dia dah macam orang tak betul dekat pasar basah? Lain betul. Dah gila isim ke? Atau stress sebab duit takde?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 10:55 AM | Show all posts
mieymiey replied at 9-10-2019 10:49 AM
Kenapa gambar baju merah tu dah macam onggiler?

Dia buat live ngeri sikit sis, terutama bila dia menyeringai

Tapi dalam gambar promo, hensem sikit sebab muka dah mandi
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:56 AM | Show all posts
mewo replied at 9-10-2019 10:30 AM
Saja ja tu nak masuk porum..

betul dah berbulan dia seru warga CARI utk provoke dia
or up kan benang dia
tapi kat CARI ni dia dah old news

so kita teruskan boikot and  buat pekak kat dia
nanti lama2 dia mati kebosanan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:56 AM | Show all posts
Siapa dia ni? Artis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:56 AM | Show all posts
pening dah dia nih.. kesian pula
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 10:57 AM | Show all posts
MissVixen replied at 9-10-2019 10:54 AM
Pehal gambar dia dah macam orang tak betul dekat pasar basah? Lain betul. Dah gila isim ke? Atau str ...

Pendapatan masih masyuk juga

Isteri dia kot jual macam macam

Sabun Diana, laksa, album anak2 dsb

Rajin famili dia cari duit

Sentiasa ada rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:58 AM | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-10-2019 10:55 AM
Dia buat live ngeri sikit sis, terutama bila dia menyeringai

Tapi dalam gambar promo, hensem si ...

Walau dah mandi dan bersiap, tetap tak hensem sis!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:59 AM | Show all posts
aku tak heran sgt ngan mamat mental nih

tp aku heran org yg rajin melayan kementalan nye tuh

ke sama mental
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 11:01 AM | Show all posts

Angkasawan negara 2020
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:01 AM | Show all posts
ingat ss ni lapar nama dan populariti?

aah aku rasa ss ni memang lapar sbb hari2 menketedarah laksa je
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu gambar latest dia ke? Apa sebenarnya dah jadi dekat dia?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dah kenapa gambar tue mcm org mental jer.. kesian betul..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126047s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list