Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4228
View
93
Reply

[Tempatan] Pelanggan dan penghantar pesanan Foodpanda mula beralih ke Bungkusit dan syarikat lain

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 9-10-2019 02:17 PM
hahh!! you pakai app domino sis??bukan kalo order domino kena thru balai polis for verificat ...

Eh..haha..
Aku nak tulis, aku ada no fon Domino's Pizza je
Adoii..tertulis app pulak
Domino's pizza pling senang, record dah ada dlm system.
Call then beritahu je kita nak set yg mcm last order..tak yah sesusah
Kalau ada promo  or voucher, suruh je CS tu recomend kan mana yg best.
Settle.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
wannoorazlina replied at 9-10-2019 11:09 AM
done uninstall food panda.
nak try dahmakan pulak.
aku ni boleh kata seminggu 4 kali guna service  ...

Dahmakan mahal..tp portion besar laa..dulu try spageti dgn salmon..a bit sedih dgn bungkusan dia and salmon a bit dry pastu salad pun sedih jah..nasib baik spageti ok laa..average jah..

Walaupun duk pungpang ckp drpd chef..kalau gitu ler chef masak,aiolzs lebih rela hire my friend to cook for me..hihihi~
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 9-10-2019 04:32 PM
Hati2 yg suka order dengan apps lain juga. Apps yang famous dengan makanan sihat katanya. Selain har ...

Dahmakan kan?kekeke~overpriced dgn makanan y so-so jah....aiolzs try sekali jah,tu pun sbb dpt diskaun..tp mmg xkn repeat order unless aiolzs dpt diskaun lagi..hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:35 AM | Show all posts
Foxey replied at 9-10-2019 10:44 AM
Baru je pakai apps ni 3 kali, huhuhu. My mum kata apps food delivery ni menjadikan kita makin malas. ...

Iols x pernah pun pakai apps food delivery ni. Tapi sgt setuju dgn foxey. Housemate i mmg jd super duper pemalas tahap mughalazoh.
Dah la gemok kimpi kuat melantak. Masak malas. Pergi beli mkn sendiri pun malas. Dok asyik order food delivery. Smpah pun berkumpul kat dapur tu.
In future kena ada apps angkut sampah kat dapur sekali kot untuk golongan pemalas tahap mughalazoh.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 9-10-2019 03:06 PM
Eh..haha..
Aku nak tulis, aku ada no fon Domino's Pizza je
Adoii..tertulis app pulak: ...

u pernah call domino pastu panggilan terputus tak? cuba try. u will impressed
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak penah guna jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
i selalu guna foodpanda ni.. tp owner dia dh bt mcm ni nampaknya i kena uninstall juga.. patut kena hargai sbb rider ni kerja hujan panas kena redah.. i kalau hujan or nak hujan tak sampai hati nak order even i lapar sebab pernah sekali i order tapi tiba- tiba hujan turun.. rider sampai pakai baju hujan basah-basah i pula rasa serba salah.. tapi i bg la tip kurangkan sikit serba salah i ni.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:02 AM | Show all posts
bungkusit tu mcm mana nk order makan? siap kena upload pic bagai. dh jd ssh plak nk order. ptt buat la pilihan mcm foodpanda n grab food tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-10-2019 10:21 AM
Sila tukar ke grab ka,  bungkusuit ke.. Shopee ka.. Aku sokong.. Moga sampai ke jitra.. Hahahaah

Skrg nmpk ada 'golog' plk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-10-2019 09:20 AM
Skrg nmpk ada 'golog' plk..

Golog? Nanti skodeng kat play store.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 9-10-2019 09:12 PM
i pulak spesies x nak menunngu i bab makan mmg i mudah tersinggung.

Hahhaa jangan buat main.. tak dapat makan boleh nangis wehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:43 AM | Show all posts
Area rumah aku dah tak ada rider Foodpanda dlm minggu ni. Sll lepak dpn Mcd & KFC & PizaaHut.
Bersatu hati. Respek aku. Tabik kpd rider2 semua.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 9-10-2019 11:06 PM
Eh..haha..
Aku nak tulis, aku ada no fon Domino's Pizza je
Adoii..tertulis app pulak: ...

You've made my day
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:12 AM | Show all posts
x pernah lg aku guna servis food delivery mcm foodpanda grabfood semua ni.

biasa order pizza, mcD, kfc, domino yg dah mmg sedia ada delivery

korang resign lah dr FP tu.. join shopee or lazada. kakak2 abang2 mmg suka membeli online. mmg sentiasa akan ada delivery.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074276s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list