Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4189
View
93
Reply

[Tempatan] Pelanggan dan penghantar pesanan Foodpanda mula beralih ke Bungkusit dan syarikat lain

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 05:23 PM | Show all posts
sebelum uninstall,korang kena bagi rate 1 star dulu

baca bawah ni

a.png


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Done uninstall food panda
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:28 PM | Show all posts
ni semua buat org jadi malas...
nak basuh kereta pun basuh kt kedai padahal duk umah landed..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 05:48 PM | Show all posts
yg komen -ve sebab dia org rekomen JANGAN login guna ID FB
mcm2 komen ada
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayantan=saitan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 9-10-2019 01:58 PM
Memang ada ker bungkusuit tu.. apa terok nau nama nya..

Bungkusit la....lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x unistall kot...sebab utk scheme yg baru tu x terpakai utk klang valley...aku kesian tgk bdk panda duduk tunggu order...sometime sambil lepak mamak pon aku order panda..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:34 PM | Show all posts
jaga2 lah kuasa viral skrg ni sekejap jer abislah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih saya ucapan kepada yang dah uninstalled Foodpondan, terima jua pada yang installed bungkus it ( company muslim ) dan juga  app yang lain,

Suka untuk saya ingatkan sebungkus makan yang anda beli, mungkin kecil pada anda tapi besar nilainya pada abang2 dan adik2 rider kita,

Cubit peha kanan peha kiri pun terasa, apa yang menimpa rider2 mostly saudara sesama islam kita ni memang tak disangka, pesan saya jangan kita diam tengok saudara2 kita ditindas sebegini rupa, esok2 kita kena pula orang lain pun diam,

Melayu malas katanya, bila dah 17 ribu melayu jadi riders berbagai company delivery di buat nya mereka begini, memang tak adil, sekali lagi saya ucapkan terima kasih pada yang membantu riders kita,

Semoga segala kebaikan anda dibalikkan bukan saja pada anda malah pada anak cucu nanti, Aamiin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 9-10-2019 04:24 PM
Dah goyang lettew

Mau tak goyang... motif bungkusit bleh down n apps bungkusit mengatasi foodpanda kat playstore

jgn main2 dgn bawang rangers haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah installed bungkusit tapi macam rumit pulak nak cari kedai mkn yg berdekatan.pastu server kejap2 down huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
matseh replied at 9-10-2019 12:51 PM
Baru tgk discovery channel . Mcm mana housewife di India hnatar bekal kat husband2 di opis kat banda ...

Term utk delivery men tu ialah dabbawala.very efficient system
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Madel at 9-10-2019 03:02 PM

Tak pernah install apps foodpanda ka, grabfood apa semua tu
Aku jenis suka keluar gi beli sendiri, rasa puashati gitu.
Aku ada  Domino's pizza sajok.

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 9-10-2019 07:22 PM
Mau tak goyang... motif bungkusit bleh down n apps bungkusit mengatasi foodpanda kat playstore

...

Install dah Tapi x reti la nk guna
Komplikated
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 9-10-2019 08:26 PM
Tak pernah install apps foodpanda ka, grabfood apa semua tu
Aku jenis suka keluar gi beli sendiri,  ...

klau guna grab tu kan.. dpt point... bleh byr dpt diskaun bagai haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 9-10-2019 10:22 AM
tak pernah pakai food panda atau grabfood.
tak reti lah benda canggih2 sangat ni. pening.

Hahaha...sama la....grabcar pun xpernah guna...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
YG boss dia exposed diri tu kenapa....memang org boikot la dh Tau ko Keling lepastu buat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 9-10-2019 02:22 AM
tak pernah pakai food panda atau grabfood.
tak reti lah benda canggih2 sangat ni. pening.

i pulak spesies x nak menunngu i bab makan mmg i mudah tersinggung.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido replied at 9-10-2019 02:53 AM
Aku punya boss suka service hantar makanan mcm ni. Dia kata dia pergi china & korea,pekerja2 order ...

Kalau apps panggil org datang masak ada tak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:18 PM | Show all posts
Foodpanda belum kenal bawang ranger malaysia ni...
Silap besar la cari pasal, hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081408s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list