Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
6594
View
79
Reply

Tajul Ariff Bakal Jadi Bapa, Dedah Punca Kahwin Pada Usia 19 Tahun

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2019 04:22 PM | Show all posts
jargon replied at 10-10-2019 02:24 PM
Jgn jd mcm kapel lg satu,dah termengandung claim sakit buatan misteri blk berubat kt kg walhal blk b ...

siapa ni uolss? iolss terus segar bugar ni bijik mata. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:25 PM | Show all posts
bapak mertuanya pun nak mati tinggalkan la wasiat harta benda ni wasiat suruh kawen si sendu membeku ni, adoi mereput laa nanti family rempit ni.

tolong korek pic kawen deolss pulak ntah2 kena tangkap basah kerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:28 PM | Show all posts
stok rempit sgt muka memasing, lagu pun 1 hits wonder jer pun, hadap la lepas ni tak der job, tupi la kata nak privasi bagi, bebudak baya diaorg ni yg paling beria nak kawin pelamin lapan tingkat..

jgn lupa lepas bini beranak nanti buat majlis resepsi  kang kempunan pulak.. dah jadi artiskan maka ada la duit nak buat majlis.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
izzah_ok replied at 9-10-2019 04:01 PM
bini dia mcm minah rempit

Laki dia pun apa kurangnya...sepadan gituh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 10-10-2019 04:22 PM
siapa ni uolss? iolss terus segar bugar ni bijik mata. hehehe

Speku retis yg dah jadi jutawan kosmetik ituuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:39 AM | Show all posts
hakak rasa ko sorok status pun idok ler fofuler mana sangat pun. kosser nyahhh feeling
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:27 AM | Show all posts
Edited by pumpkinpatch at 11-10-2019 07:28 AM

konsepnya, dia sorok dengan harapan perkahwinan dia tidak jejaskan career dia yg mula bertapak
Dia sedar lah tu bila berkawin sedikit sebanyak akan kureng. Dia agak popular jugak lah memula, banyak buat shows kan.  Sekawan ngan Aiman/ Pian/Qiemo tu kan. Sejak dia failed masa AJL lepas tu Big Stage tu lah nampak dia tak boleh perform yg diharapkan. Tu yg agak merundum. PEgi lah kelas vokal kat Indon. Buat lagi ikut kemampuan suara & energy.

Tapi jangan lah sorok sampai orang ingat bujang, da kira menipu jugak. Cakap je lah da ada ratu hati cuma pasangan tak suka publisiti ke apa. Dah tu just buat macam biasa lah.

Sapa lah penasihat dia ni. FMC kena lantik PR expert lah. Semua budak bawah FMC kena main ngan company ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:43 AM | Show all posts
I rasa macam tak patutlah dah 2 tahun kawin tak bagitau. Konon takut saham jatuh. YIHHHHHHHHHHHHH. Kesian wife dia, mesti makan hati juga...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
NoraAnne replied at 11-10-2019 01:08 AM
Speku retis yg dah jadi jutawan kosmetik ituuu

Laki bini mata hijo biru merah ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajul ni iols rasa bukan edisi kalkulator. Heols mmg dh kawen lama, sbb gosip heols kawen pun dah lama bertebaran. Cuma masa tu heols tak mengiyakan jah.

Tp kalau gosip yg @jargon tulis tu mmg berbau ikan. Mmg hot gosip tu zaman tu. Boleh pulak nikah 2 kali, alasan sorok dah nikah sbb takut boss syarikat pengurusan marah :
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:13 PM | Show all posts
tahniah tajul..
takut peminat lari la tu..
hadap jela kecaman2 netizen ni yach..
stay strong...
gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
c===8 replied at 9-10-2019 11:14 AM
harap tajul dah tak pakai lagi bracelet gundu dia tu, mmg macam org kg betul la



Pastu mesti geng motor huhuu selalunya laa
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 11-10-2019 12:34 PM
Tajul ni iols rasa bukan edisi kalkulator. Heols mmg dh kawen lama, sbb gosip heols kawen pun dah la ...

Tu kes wawa n aeril ke dulu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:03 PM | Show all posts
c===8 replied at 9-10-2019 11:14 AM
harap tajul dah tak pakai lagi bracelet gundu dia tu, mmg macam org kg betul la

Hahahahahahah! Description kau tu memang win! Urban wannabe starter pack sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:13 PM | Show all posts
Klaau dia single pun xde beza ,sebab dia mmg xelok  rupa

muka gampang mcm  jakun tanah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda lagi dah nak jadi ayah. Seronoklah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
No edisi kalkulator la kan sbb dh 2 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
motif sangat nak sorok, whoryusss sangat, mcm kan lah klu umum dari awal dah bernikah boleh popular
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
so maknanya masa dia masuk big stage thn lps kira dah jd suami org la kan.. gituu relax by nature bak kata FT..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak akak kat deyol bila baca kejian korang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094305s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list