Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6592
View
79
Reply

Tajul Ariff Bakal Jadi Bapa, Dedah Punca Kahwin Pada Usia 19 Tahun

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 10:53 PM | Show all posts
awal sgt kawennya. dah jodoh kan. tp bukan si tajul ni ke aritu mintak sponser brembo motor kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa umur bini dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:36 AM | Show all posts
damian_lee replied at 9-10-2019 10:10 AM
Wahhhh mcm drama pula kan jalan ceritanya ...
Anyway between arwah achil dengan dia ada berapa adik ...

Ada lagi sorang bawah dia.tak berapa ingat dah adik beradik dia orng tp ramai jgk lah.
yg aku ingt pun, susunan dia berterabur, ahaha




Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ada sesape beli kalkulator x???
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:21 AM | Show all posts
dah kawin tapi x mengaku kawin. bile ditanya, tak ngaku, dalam pandangan islam macamana ye?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:51 AM | Show all posts
Kuasa edit. Terus berubah muka. Sikit2 cukup la edit tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambo edit nampak kpop
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:32 AM | Show all posts
macam mat rempit gayanya. geliiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:27 AM | Show all posts
ye la....................
tahniah laaaa............
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:28 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 9-10-2019 10:17 AM
padan la serupa rempit tak puas enjoy..

hahahahaha. adoi la lawak
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:14 AM | Show all posts
xbrapa minat sgt dia nih...

kalo qiqi pn akak minat lagu jer....

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:16 AM | Show all posts
jetonkepoh replied at 10-10-2019 08:17 AM
ada sesape beli kalkulator x???

bukan edisi kalkulator sis


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:18 AM | Show all posts
tahniah tajul.... minat dgn dia ni... tak tau kenapa.. qie qie pun minat jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:18 AM | Show all posts
Duta lover replied at 9-10-2019 11:19 AM
Awalnya kawin...
Yela..alat kelamin da matang tapi pemikiran tu belum matang. Lepas2 spm tu mostly  ...

Hafiz tu dah kawin terus sendu

kalau kawin ada peluang nak mendonia

bbnu kalau retis dah kawin dorang bo layan je
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:24 AM | Show all posts
adik beradik Tajul ni rasanya mmg pakat kawen awal belaka..

bercinta dari zaman sekolah agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:30 AM | Show all posts
noorhairiahma replied at 9-10-2019 10:25 AM
masalahnya, saham dia menaik ke sebelum kahwin pun?

tau xpe..meollss tengok muka dia pun xde value retis more to rempit..so sorry jol
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:15 PM | Show all posts
pic kawen plissss
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa macam zaman 90's pulak retis sorok2 status
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn jd mcm kapel lg satu,dah termengandung claim sakit buatan misteri blk berubat kt kg walhal blk brsalin..bila dah kantoi trus buat pc katanya dah kahwin 2 thn laluuu sedangkan 2 thn lalu si prempuan tu masih tunangan seorg cikgu ....siap akad nikah lg skali lg..apooo?

Ni aku trbau ikan bila bini dah preggy baru reveal dah kwen tp aku tgk mcm kwen trgesa jah..

#donespeku#
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:18 PM | Show all posts
izzah_ok replied at 9-10-2019 04:01 PM
bini dia mcm minah rempit

bukan saje bini, malahan pasangan ini ialah rempit sejati dua sejoli
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092635s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list