Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6593
View
79
Reply

Tajul Ariff Bakal Jadi Bapa, Dedah Punca Kahwin Pada Usia 19 Tahun

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 11:18 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 9-10-2019 11:13 AM
iya.. org yg sama sis.. sbb dok edit2 jd lainlah jwbnya..

Lain sangat. Kalau tengok pada gambar jer, jumpa kat luar confirm tak kenal. Tapi okay la, sepadan la dengan si Tajul. Semoga dipermudahkan proses melahirkan anak dan selamat menjadi ibu bapa yang baik. #DoaYangBaikBaik
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Awalnya kawin...
Yela..alat kelamin da matang tapi pemikiran tu belum matang. Lepas2 spm tu mostly masih tercari2 identiti sendiri. Waktu yg sgt fragile. Hafiz roshdi yg pelakon tu pun kawen awal kan?? Umur berapa eik...

Dah kawen da pun..tggjwb pun makin besar wpun hakikatnya umur masih muda. hope bertabah. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:34 AM | Show all posts
susah dapat jobla pasni.. Taniah, ingat jangan jadi cam Alep Ajis & PU Abu dahla ye..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 9-10-2019 11:19 AM
Awalnya kawin...
Yela..alat kelamin da matang tapi pemikiran tu belum matang. Lepas2 spm tu mostly  ...

Hafidz dlm 22 atau 23 gitu . Okla . Rasenye habis study , berlakon jap pastu kawen
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko kahwin sebab wasiat terpaksa ke sebab cinta..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak oi bini dia punya filter berapa tgkat? Dri ah so terus jd korean gitu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:01 PM | Show all posts
lain yang pakai baju hijau tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:10 PM | Show all posts
noorhairiahma replied at 9-10-2019 10:25 AM
masalahnya, saham dia menaik ke sebelum kahwin pun?

mungkin bagi dia tapi bagi netizen tak kowser gitu ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang percaya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:51 PM | Show all posts
kalau kawen nak buat besar2an macam artis lain sure bajet besar
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:38 PM | Show all posts
tahniah lah dik nak jadi bapa. alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:01 PM | Show all posts
bini dia mcm minah rempit
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:09 PM | Show all posts
popular sgt ke ko dik
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:20 PM | Show all posts
c===8 replied at 9-10-2019 11:14 AM
harap tajul dah tak pakai lagi bracelet gundu dia tu, mmg macam org kg betul la

bracelet gundu tu cmne rupa dy?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:22 PM | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 9-10-2019 04:20 PM
bracelet gundu tu cmne rupa dy?

tgk kat gambo yg dia pakai baju celoreng tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:22 PM | Show all posts
bbnu ni susah nak percaya kalau kawen muda sangat ni...masing2 pon rupa macam mat dengan minah rempit je...xpela dik...bagus lerrrr bertanggungjawab...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:52 PM | Show all posts
awal2 jd bapak budak, lps ni jgn x puas enjoy dh la.. sesuatu sgt ko nih..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:53 PM | Show all posts
Orang lagi respect kalau mengaku kawin la bodoh.. dasar mat rempit.. jumpa awek kat kedai makan.. ngorat dgn cara bayarkan makan... kalau dah level tajul, takkan jumpa awek makan kat pavilion... mesti kedai tomyam kat nogori sana nun...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
noorhairiahma replied at 9-10-2019 10:25 AM
masalahnya, saham dia menaik ke sebelum kahwin pun?

ntahhh... ni pun dh sendu gaya nk membeku je pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Arwah achik gak yg steady, tak payah nak sorok2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103235s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list