Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6615
View
79
Reply

Tajul Ariff Bakal Jadi Bapa, Dedah Punca Kahwin Pada Usia 19 Tahun

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-10-2019 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi yang baru meningkat naik, Tajul Ariff yang juga merupakan adik kepada arwah Achik Spin mengesahkan bahawa dia bakal menjadi bapa apabila isterinya disahkan hamil anak pertama.






Memetik Media Hiburan, Tajul mendedahkan yang dia telah berkahwin secara tertutup dua tahun lalu bersama gadis bernama Nurul Shamieza Eddie yang dikatakan bakal bersalin pada November depan.


"Masa tu Tajul baru nak bina nama, baru nak cari tapak nak masuk dalam industri. Masa tu baru nak cari makan, jadi Tajul pun tak nak lah terus "publish", buat senyap-senyaplah dulu.

"Bukan nak sorok ke apa, tapi kita nak jaga privasi sebab isteri saya pun nak kan privasi," jelasnya.






Foto: IG



Dalam pada itu, Tajul turut memberitahu dia mempunyai sebab mengapa mendirikan rumah tangga di usia muda ketika berusia 19 tahun yang juga pemintaan keluarga isterinya.


"Saya rasa benda ini jodoh, tapi sebenarnya ini adalah permintaan keluarga arwah bapa kepada isteri pernah berpesan supaya kami berkahwin. Masa tu arwah bapa isteri saya tengah nazak dan itu merupakan permintaan arwah sebelum dia meninggal dunia," katanya.








Foto: mStar





Saksikan sendiri temu bual Tajul bersama hotfm di bawah.


  



Terjawab sudah teka-teki mengenai Tajul dan isteri. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh mcm drama pula kan jalan ceritanya ...
Anyway between arwah achil dengan dia ada berapa adik beradik gap?

Mcm muda sangat dia ni
Anak bongsu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhh!! Nape la tak bgtau awal2.. bgtau je la da kawin, cume sorokkan je muke isteri.. tak pepasal wani hasritaa yg kenaaa nnt

Cth rosyam nor tu boleh je femess wlupunn xtayang bini.. *kesan baca benang sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:13 AM | Show all posts
rempit sungguhh laaaa..... tapi iols suka jah personaliti dia ni.. mulut boleh tahan jugak.... laser kenmain.. better la dari dek qieqie propa
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:17 AM | Show all posts
padan la serupa rempit tak puas enjoy..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:18 AM | Show all posts
taknak bagitau dah kahwin ni spesis takut saham jatuh ke apa..

tahniah bakal jadi bapa
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:21 AM | Show all posts
muda nya kawin
semoga kekal la hingga ke hujung usia
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Lainnya muka wife dia kalau tak filter. Tahniah la ye tajul
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah nk jd apak baru ngaku... pepun tahniah la yo...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:24 AM | Show all posts
oke... tau dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:25 AM | Show all posts
lalalxlx replied at 9-10-2019 10:18 AM
taknak bagitau dah kahwin ni spesis takut saham jatuh ke apa..

tahniah bakal jadi bapa

masalahnya, saham dia menaik ke sebelum kahwin pun?


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Cemaner dia sara binik dia?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:30 AM | Show all posts
rasanya dia ni takde fofuler mana....beriya nak menyorok status bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:31 AM | Show all posts
tahniah la ye tajul..semoga bahagia,da femes ni kea jaga hubungan ngn rakan artis
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:43 AM | Show all posts

Sendunyeee kauu dikkkk...lagu pn xhot mne..halah halahh..rengsaa iollss
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam drama TV lak wasiat kena kawen. Tahniah la tajul
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:02 AM | Show all posts
Gambar filter kat atas dengan gambar baju hijau kat bawah tu orang yang sama ker?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 9-10-2019 11:02 AM
Gambar filter kat atas dengan gambar baju hijau kat bawah tu orang yang sama ker?

iya.. org yg sama sis.. sbb dok edit2 jd lainlah jwbnya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:14 AM | Show all posts
harap tajul dah tak pakai lagi bracelet gundu dia tu, mmg macam org kg betul la




tanda2 org hulu acah2 bando....pakai bracelet gundu,sling bag tiruan,henpon at least 2 biji pastu isap gudang garam
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la dah kawen...nak jadi bapak orang dah pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109919s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list