Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1492
View
33
Reply

[Tempatan] Boyfriend tak main la orang tempatan. Pilih dari London. Last-last habis simpanan RM800,000

[Copy link]

Author: R2D2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
delsmomm replied at 9-10-2019 01:12 PM
pelik aku baca citer2 pasal mangsa scammer ni..

banyak pulak duit simpanan deme.. siap kena tipu  ...

Mungkin mereka ni macam kawan ofis aku dulu yang single, lonely dan tak enjoy dunia luar. Balik kerja duduk rumah je sampai bersara. Pakai proton 1st edition tak pernah tukar. Duit berkepuk dalam bank sampai dapat kereta sport percuma. Bank claim cabutan bertuah, ye la tu. Aku rasa sebab duit dia masuk je, tak pernah keluar.   Bayangkan  tiba2 ada 'kokesen' puji puja, mau tak cair.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 05:07 PM | Show all posts
dia org ni byk duit dlm akaun beratus ribu RM
mana la ada masa nk dptkan info dlm CARI ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 9-10-2019 10:19 AM
nasib dia kata 50s.. kalau 30s mesti i dah speku sekor queen

Queen tu blm 30 lg....baru 27
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 9-10-2019 10:39 AM
malu kalau boyfriend tanya takkan you RM40k pun takde??.. ehhh i ada laaaaaaa

Ha...ni betul sgt....

Sbb tu blh transfer sampai rm100k per transaction
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 9-10-2019 09:48 AM
tak faham orang macam ni.. jumpa tak pernah, tetiba pecaya.
adakah sebab memang ketandusan kasih s ...

'lelaki tempatan tak romantik'.-Tipah Tertipu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:32 PM | Show all posts
KENA ADA SYARIKAT YANG MEMULAKAN BUSINESS seperti "Teman Lelaki Upahan"

jadi yg kesunyian boleh lah upah .Tp jgn beromen cuma dating .
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 9-10-2019 05:57 PM
'lelaki tempatan tak romantik'.-Tipah Tertipu

Kejar yang romantik mendapat la tipah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu ke

Jarang dengar lelaki kena scam love ni
Ada bukan takda Tapi ramai nya pompuan
Kayanya
Baiklah bela bayi besar nati ada hasil
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:33 PM | Show all posts
Boleh kata, padan muka je pada orang macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku selalu gak dpt chat dr so called mat salleh..

Aku reply  "F*** NIGERIAN SCAMMER " lps tu aku big gif middle finger,  report dan block.. Maaf aku lebih buruk sangka dari acah2 baik sangka.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 9-10-2019 10:25 AM
@sarah82

ko kena cari BF dari London

Choiiii.. Aku suka lelaki melayu ok.. Aku x suka omputeh penjajah ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan yang bodo ialah yang belum apa2 dah tabur duit kat lelaki. Zaman dulu lelaki tabur duit nak ajak perempuan tidur, zaman sekarang terbalik pulak perempuan yang pancing lelaki dengan duit.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:15 AM | Show all posts
businesswomen tp bodo..sanggup kena tipu oleh awang black
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada teringat forumer cakap, perempuan ni bijak sebenarnya tapi tu la bila jatuh cinta terus bodoh kepiang
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078889s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list