Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1211
View
34
Reply

[Tempatan] CASH! Harga barang bakal naik

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 05:57 PM | Show all posts
saya ulangggggggggggggggggggg

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:59 PM | Show all posts
shamsadis replied at 9-10-2019 05:57 PM
saya ulangggggggggggggggggggg

.... adoi, cuba sekarang ni ckp benda yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 9-10-2019 10:07 AM
sister  ni memang jujur....x per anggap jer ini tempoh percubaan utk PH....last time, we got no ch ...

Lopes ni bn pun rasanya taubat nasuha dah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau gini bn lagi Baik dulu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Di mana Rafizi? Ummah memerlukan idea genius beliau utk kurangkan harga minyak
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima Kasih PHannnncengggggg
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Bn dulu mmg byk korupsi...tp ph lebih attack najib..
Ramai yg undi ph sebab nak jatuhkan najib. Byk propagnda burukkan najib padahal dlm bn berlongok yg lebih burul dpd najib. Najib ada buruknya tp x spt yg dipropa piji gemok..
Aku sgt berharap pemimpin2 umno yg korup2 semua tu masu lokap..tp aneh yer..najib je yg didakwa yg lain masuk bersatu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 9-10-2019 01:38 AM
ketawa dlm tangisan ke sister?  cash la undi PH tempohari

Nak tau fakta tak? sekiranya BN masih memerintahh....negara kita sudah mengatasi rekod muhammad gadafi memerintah Libya. gadafi memerinth selama 62 tahun.Dan Gadafi merupakam satu satunya pemerintah kat dunia memerintah tak tukar-tukar.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 9-10-2019 04:31 AM
Backward

Benda cenggini paklah dah buat 10 tahun lepas

Aku rasa dari gaduh isu minyak baik buat satu parking tingkat besar. utk park kereta. dariparking tu letakka bas - bas utk ke tempat tertentu.jadi rakyat x perlu bayar banyak pada minyak. sebagai cth. normalnya kita isi minyak rm50 utk 3 hari tapi lepas ni rm10 utk 3 hari. pasal dah x banyak gerak.
Bangunan Parking tu boleh bina pula kedai kedai utk di sewa . so income utk maintain bangunan tu dtg daripada penyewa. macam biasa la. kalau nak earn lebih buat sistem kompaun khas . park kat OKU RM300 double parking rm,200 .
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Naik naik naik.. Bagus... Dulu berapi-api maki mantan pm n bini dia konon barang naik, hidup susah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
shamsadis replied at 9-10-2019 05:57 PM
saya ulangggggggggggggggggggg

awat dj radio x nak wat lawak ni???(kihkihkih)
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 10-10-2019 01:41 AM
Bn dulu mmg byk korupsi...tp ph lebih attack najib..
Ramai yg undi ph sebab nak jatuhkan najib. Byk ...

mungkin depa wat lawak..biar dia msk dlm..kita
pulok msk Bersatu.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 10-10-2019 02:56 AM
mungkin depa wat lawak..biar dia msk dlm..kita
pulok msk Bersatu.....

BERSATU khadam DAP. Lagi pun pikir2 balik , UMNO.BN rosak sepjg Tun jd presiden umno. Zmn tun itu lah byk berlaku penyelewengan . Skg tun dah masuk BERSATU baru nmpk umno BN pulih dan di sayangi rakyat. Paling baik skg ialah UMNO-PAS utk ganti PH
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa je yang turun selain bala?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:02 AM | Show all posts
tagas replied at 9-10-2019 10:07 AM
kan da ramai org senang sejak sebelum porn hub merintah

civic & proton baru berdedai tgh jalan

golongan b40 ada 3 bijik kereta
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084184s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list