Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2105
View
123
Reply

[Dunia] Indon terlepas hukuman lebih berat akibat penonton yg bersopan santun di stadium

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 11:40 AM | Show all posts
minguk replied at 9-10-2019 10:18 AM
madura kan claim diorang bangsa yang garang dan ganas.

kakak keje kedai makan kat kedai makcik ...

baca komen ko nih teringat dialog citer kak limah
'aku ini orang indonesia, kalau nggak penuh ilmu di dada......'
gitulah deme bergebang
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:46 AM | Show all posts
Peterpan17 replied at 9-10-2019 11:28 AM
indon ni aku ibaratkan nafsu besar tp mati pucuk. gitulah kesahnya

ntahnya....sebok gila kat page orang..pegi lah tolong rakyat ko kat papua, maluku sana..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:47 AM | Show all posts
nononcrux replied at 9-10-2019 11:33 AM
jgn benci sgt nanti jodoh

hahahahahhhaha jongoslah anak i

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:48 AM | Show all posts
fofuler replied at 9-10-2019 11:30 AM
Hahaha lawak betul berlagak tak bertempat. Dasar indon betul

iye you.. bila masa je indog humble.

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:50 AM | Show all posts
edoraixora replied at 9-10-2019 11:40 AM
baca komen ko nih teringat dialog citer kak limah
'aku ini orang indonesia, kalau nggak penuh ilm ...

hahahahaha yang tu paling hare pernah i jumpa.. lepas tu terketor-ketor demam..

nak kena bomoh kelate jugak baru boleh win wahahahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:53 AM | Show all posts
duit denda 190k tu tak boleh bagi kat Malaysia ke.

Compensation.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Malaysia.Doom at 9-10-2019 12:05 PM
Peterpan17 replied at 9-10-2019 11:27 AM
yup!! setuju. korean racist dgn brown skin people. tp klu dgn omputeh kemain lg gedik gedik


Artis Kpop muka Caucasian pun kena racism....

Aku Tak suka Korea...kalau Jepun orang dia memang Ada brown skin...so x pandang warna kulit sangat

Jepun Ada make up Warna Kulit gelap dipanggil Ganguro
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 9-10-2019 11:26 AM
leluhur kaw jugak sister

Madura tu pulau lain....Macam ko jongos

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
nononcrux replied at 9-10-2019 11:33 AM
jgn benci sgt nanti jodoh

Orang kata gitu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:08 PM | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 9-10-2019 12:03 PM
Artis Kpop muka Caucasian pun kena racism....

Aku Tak suka Korea...kalau Jepun orang dia mema ...

betul betul. Klu retis yg muka anak campuran derang tak berapa nak amik jd pelakon/penyanyi. Korean ni mmg ada masalah jiwa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:09 PM | Show all posts
watie79 replied at 9-10-2019 11:46 AM
ntahnya....sebok gila kat page orang..pegi lah tolong rakyat ko kat papua, maluku sana..

Papua pun nak minta merdeka dr Indon. Org papua yg tak berapa bijak pun tau betapa busuknya indon.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:10 PM | Show all posts
minguk replied at 9-10-2019 11:29 AM
ambon jangan lupa. ex indog hahaha

itu pun sekali. pakej 2 in 1.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:19 PM | Show all posts
tered fervret @EJALTI
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:23 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 9-10-2019 12:10 PM
itu pun sekali. pakej 2 in 1.

HAHAHAHAHAHHHAHAHAHA

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Peterpan17 replied at 9-10-2019 12:08 PM
betul betul. Klu retis yg muka anak campuran derang tak berapa nak amik jd pelakon/penyanyi. Korea ...

Lagi satu Negara nak pergi New Zealand.

Sebab pulau tu cantik banyak padang rumput Dan takda ular....so aku nak guling2 Kat Sana.

Jepun dengan New Zealand memang teringin sangat nak pergi.

Kalau takat South East Asia ni...mati hidup balik pun aku Tak teringin nak pergi
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Peterpan17 replied at 9-10-2019 12:08 PM
betul betul. Klu retis yg muka anak campuran derang tak berapa nak amik jd pelakon/penyanyi. Korea ...

Lagi satu Negara nak pergi New Zealand.

Sebab pulau tu cantik banyak padang rumput Dan takda ular....so aku nak guling2 Kat Sana.

Jepun dengan New Zealand memang teringin sangat nak pergi.

Kalau takat South East Asia ni...mati hidup balik pun aku Tak teringin nak pergi
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
indon ni emo je lebih...asal malaysia je angin semacam..xleh terima hakikat malaysia lebih maju dr indon...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:18 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 9-10-2019 11:26 AM
indogsial mmg bangsat. klu perlu di tenggelamkan negara dlm dunia ni, ada 2. China & Indon. baru a ...

tapi sampai sekarang aku nak tahu, kenapa indon kalau dgn malaysia jaki gile tapi dgn singapork siap puji melambong .. adakah disebabkan dia jeles dgn malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:20 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 9-10-2019 12:08 PM
betul betul. Klu retis yg muka anak campuran derang tak berapa nak amik jd pelakon/penyanyi. Korea ...

budak korea ni hauk dah la tak pandai ckp english, pastu nak memilih plak.. pastu aku tak paham kenapa bdk serang gila sgt korea
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 9-10-2019 02:06 PM
Lagi satu Negara nak pergi New Zealand.

Sebab pulau tu cantik banyak padang rumput Dan takda ul ...

simpan duit byk byk. New Zealand aku dah pergi 3x. serious mmg sgt cantik, aman damai & penduduknya baik baik. rasa nak pindah sana bela kambing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087558s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list