Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
868
View
18
Reply

[Tempatan] Apek Johor terjun Plaza Pelangi pulak

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-10-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 9-10-2019 09:25 AM

Warga emas maut terjun dari tingkat 4

SHARKAWI LONDING
08 Oktober 2019 7:13 PM

JOHOR BAHRU - Seorang warga emas maut selepas dipercayai terjun dari tingkat empat pusat beli-belah Plaza Pelangi di sini petang hari ini.

Dalam kejadian pada pukul 6 petang itu, mangsa dikenali sebagai Tan San Choy, 68, meninggal dunia di tempat kejadian akibat cedera parah pada bahagian kepala dan badan.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan, Asistwb Komisioner Shahurinain Jais berkata, sepasuka anggota polis dikejarkan ke lokasi kejadian sejurus menerima laporan kejadian terbabit.

"Hasil siasatan awal mendapati mangsa dipercayai seorang diri dan dikenali sebagai Tan San Choy berusia 68 tahun.

"Mangsa berasal dari Jalan Mohd. Lazin, Sedili Besar, Kota Tinggi," katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Shahurinain berkata, mayat mangsa dihantar ke Hospital Sultanah Aminah (HSA) untuk bedah siasat.

Sementara itu, seorang saksi memberitahu dia terdengar bunyi kuat seolah-olah tembakan namun terkejut selepas mengetahui mangsa dipercayai terjun untuk membunuh diri dari tingkat empat pusat beli-belah berkenaan. - K! ONLINE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-10-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga plaza tersebut tak diganggu roh nyonya yg bergentayangan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:43 PM | Show all posts
Aiya nyonya...
kasi susah orang saja.
mau kutip lui punya mayat ma.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mall jugak yg dipilihnyaaaa....fefeeling shopping di heaven kah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nyanyuk kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 la puak diorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat2 lupa plaza pelangi ni kat mana.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 11:24 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-10-2019 11:11 PM
Ingat2 lupa plaza pelangi ni kat mana.

kat tengah bndr jb..

ahsoh ni jauh2 dari sedili pegi jb bunuh diri.. apasal x terjun je jambatan mohd lazim kat sedili tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-10-2019 11:11 PM
Ingat2 lupa plaza pelangi ni kat mana.

Dulu asal namanya kerry's..port glemer dak2 jb sblum komtar bukak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
raxief replied at 8-10-2019 11:24 PM
kat tengah bndr jb..

ahsoh ni jauh2 dari sedili pegi jb bunuh diri.. apasal x terjun je jambata ...

Jembatan tmpt melayu dgn india bunuh diri sis..terjun mall nii mcm classy skit..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti anak durhaka sampai macam tu mak dia merajuk. Mungkin anak hutang ah long pastu perabis harta mak ayah main mahjong sampai nyonya tu frust bunuh diri. Banyak dh terjadi macam ni. Set tak percaya tuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada lgi eh Plaza Pelangi
Bulan bila tah aku lalu sini, ingatkan dah tutup
Dah mcm bangunan hantu, dinding2 bangunan dah terkopak sana sini.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 9-10-2019 09:30 AM
Mesti anak durhaka sampai macam tu mak dia merajuk. Mungkin anak hutang ah long pastu perabis harta  ...

Bkn nyonya tp apek sbnarnya..berita smlm x tulis pn.i pun x perasan. Biasa yg suka bdrama ni pompuan kan.lelaki senyap2 je gantung diri kat kipas klu nk bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:41 AM | Show all posts
datang hantu lompat lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:56 AM | Show all posts
mh17 replied at 9-10-2019 12:20 AM
Dulu asal namanya kerry's..port glemer dak2 jb sblum komtar bukak

dari dulu namanya plaza pelangi.. kerry's tu one of the department stores kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:57 AM | Show all posts
Madel replied at 9-10-2019 09:37 AM
Ada lgi eh Plaza Pelangi
Bulan bila tah aku lalu sini, ingatkan dah tutup
Dah mcm bangunan hantu,  ...

masa ko lalu tu dia renovate
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:59 AM | Show all posts
belakang tu menara pelangi, ada ofis company scammer MLM, mc ocean

babi, nyaris aku nak discam oleh sorang awek ni.. nasib baik masuk u dulu dah tau pasal Luxor & etc
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 9-10-2019 09:38 AM
Bkn nyonya tp apek sbnarnya..berita smlm x tulis pn.i pun x perasan. Biasa yg suka bdrama ni pompu ...

Dari bunuh diri, baik bunuh nyamuk.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
raxief replied at 9-10-2019 01:57 AM
masa ko lalu tu dia renovate

Oh tengah renovate ke
Dulu gi kat bangunan belakang tu..gi loyer ofis
Sama je gelap suram, kedai2 pun banyak dah tutup.
Plaza Pelangi ni kan tepi Jln.Tebrau, salah 1 sebab tak suka singgah sini, sesak ya amat..nak nyelit cari parking pun susah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082037s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list