Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1910
View
27
Reply

Lagi artis dapat anugerah tapi level tempatan je

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Congratss ctdk n rosyam nor!!

Igt dlu moment aku terjerit2 kat umah bila bang rosyam noor menang anugerah bintg pling popular... time tuu femes betul bang rosyamn

Sorry ot jap, dlu aku suke rosyam berlakon dgan nasha aziz.. tp skrg ni dorg mcm x berkawan lg eak.. ada sape2 tau tak kisah nape dorg mcm da x berbaik?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 9-10-2019 07:25 AM
Congratss ctdk n rosyam nor!!

Igt dlu moment aku terjerit2 kat umah bila bang rosyam noo ...

Ni time kl menjerit ke sis...?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Danish siot je nama
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 9-10-2019 09:40 AM
Danish  siot je nama

Hahha...mmg lekat la nama dato rosyam dgn danish tu... da bercucu ni hrp xkn ambil lg la watak jd pelajar kolej
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 9-10-2019 09:02 AM
Ni time kl menjerit ke sis...?

Time tu kann femesss cite jerit2 , sayang aku mampu tgok sekerattt  jaa citee tuu.. lisdawati bukan pelakon kegemaran aku..

Aku minat rosyam time dia berlakon dgan nasha aziz.. maya mira, laila isabella.. best lakonan dorg natural jaa.. dgan eja punn.. cite sekiranya aku tahu.. drama dlu best2.. mohon tv3 pertimbangkan utk tayang semula cite2 ni..


Eh da terlebih ot...

Ctdk punn dlu minat gakk. Tp sejak aku ada konflik tak berapa suka dia ngan dato k terus kurenggg..  apepun ctdk mmg legend.. cume harap dia kurangkan up di socmed.. biar nmpk exclusive..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bg mat recall balik... Dulu reporter pernah tanya arwah bapak CT... Kenape CT tak pegi international macam shiela majid...pegi jepon atau indon. Arwah bapak CT jawab... CT jadi penghibur untok Rakyaat Malaysia bukan dunia.... Cam tu lah.
Ingat2 luper....

sekarang CT jadi penghibur nusantara... Tahniah TokT....


#Afiyaaanakibuuuu




Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:31 AM | Show all posts
last time masa 2004 pon ct pernah dapat award ni kat usm. Meols pergi tengok yach sebab dapat tiket free kawan meols ambik Masa tu sheols free hair lagi lah kan, lepas tu ada erah dengan ayie tak silap...rozisangdewi macam takde...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:00 AM | Show all posts
Tapi level tempatan jer???

Mementang poojan hati @Boomibulat dapat anugerah internationale, terus sombong eh?
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.109903s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list