Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5160
View
85
Reply

Rihana Oksana Dedah Terpaksa Jual Cincin Kahwin Untuk Bayar Bil Perubatan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-10-2019 12:55 AM
Dah dah la tu abegong bg dia duit dn bayar bil dia. Dah cerai ox bukan lg tanggungan abegong.
Psl ...

Russian punya universiti tak bagus ler tewwwww. Mohon russian hencap dia ni pulak. Semuanya lah russian sokmo tak bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:36 AM | Show all posts
Woww cincin kawin 5j (read:harga susut 1j)
Zuhudnyee
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
SMV dh bertemu ruas laa tu.. kalau betul sultan yg zuhud kawin je dgn ppuan yg menutup aurat.. dh kata ketua agama kt serambi mekah (kelantan) ni x, kawin dgn ppuan cantik.. pastu tgl bodoh.. dh xnk buat laa cara thormat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:54 AM | Show all posts
alolololo siannn nya dia....kalo dia duduk flat pprt je...harga cincin tuh dh mampu sara seumur hidup

lps tu tak ngaku plak pisau cukur....

yg ex husband pulak....ntah hape2 lari...sama je teruk...ish ish ish

tula org kata pilih calon isteri/suami tgk agamanya dulu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:56 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-10-2019 12:55 AM
Dah dah la tu abegong bg dia duit dn bayar bil dia. Dah cerai ox bukan lg tanggungan abegong.
Psl ...

ahahaha...now satu sem dah nak dekat seribu kot....ntah....ak pon dh lama meninggalkan uitm...wkakakak #alumniuitm
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:21 AM | Show all posts
berape ramai rakyat kelanta miskin tegar boleh dapat benefit dari duit beli cincin tu..yang tak berumah pun ramai..allahuakbar tanggungjawab menjadi Sultan bukan senang.. setiap duit yang ada akan di tanya di akhirat...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:24 AM | Show all posts
isteri cerminan suami
hahaha
padan muka lah si bekas suami tu pongggggggggggg
tak ada beban batu di galas
tak ada masalah cari masalah
ada bini halal molek elok diiktiraf
tak nak jaga simpan buat elok sampai dapat zuriat keturunan
lastly kalau betullah baby tu anak jantan tu
adeiiiiiiiiii low classnya benih sangkut pada betina taraf pelacur
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:25 AM | Show all posts
nak tahu sangat cerai pasal apa? isteri dah elok...laki kaya ...apa  lagi la
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Engko sabajap bolehhhh oks. Orang duk cakap pasal engko tuntut nafkah dengan rumah tak habis lagi, engko tak menyempat buka topik gadai cincin pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:34 AM | Show all posts
boleh tak sultan kelantan cam bg satu statement pasal rihana ni? supaya dia boleh diam dan kita pun tak yah tertanya2.. haih
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:36 AM | Show all posts
Nham22 replied at 8-10-2019 07:11 PM
Miskin nye model3pis ni.... Tp lagi hanat abegong tinggalkan camtu ja... Giler ape

abe gong bosan ngan tupis... abe gong nak jadi yang wanpis...or no pis plak pas ni.... senang tak yah londeh apa apa pun kalau kena tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:39 AM | Show all posts
merrissa replied at 9-10-2019 07:54 AM
alolololo siannn nya dia....kalo dia duduk flat pprt je...harga cincin tuh dh mampu sara seumur hidu ...

dalam islam pun ada .... suami yang baik untuk perempuan yang baik..... so setara tu la pun abe gong ngan oksanasini ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:46 AM | Show all posts
boleh tido lena ke SK dgn citer2 yg mcam ni
tu la sronok nya sekejap jerk
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mengarutla takde duit nk bersalin.. bapsk dia doktor tu. mak pon ok juga kerjanya. pnh tgk ig adik dia.. bergambar dgn kereta porshe rohana kot.. satu lg rihana n adik dia ade bergambar dlm jetperibadi..smv punya kot... myb da ditarik balik kesenangan tu merempan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
eldotts replied at 9-10-2019 09:30 AM
Engko sabajap bolehhhh oks. Orang duk cakap pasal engko tuntut nafkah dengan rumah tak habis lagi, e ...

Kannnnnn.... x saba2 nk londeh kain sdiri... oks2... jaga lion baik2 sudaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
beautifulorchid replied at 9-10-2019 08:21 AM
berape ramai rakyat kelanta miskin tegar boleh dapat benefit dari duit beli cincin tu..yang tak beru ...

Melampau gila para kerabat ni semua kalau bab spend duit.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 9-10-2019 08:34 AM
boleh tak sultan kelantan cam bg satu statement pasal rihana ni? supaya dia boleh diam dan kita pun  ...

Nak dia ckap apa lg?
Dia dah keluar stetmem cerai talak 3.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 9-10-2019 08:39 AM
dalam islam pun ada .... suami yang baik untuk perempuan yang baik..... so setara tu la pun abe go ...

Menyampah giler dgn stetmen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:55 AM | Show all posts
episod2 londeh2 kelazatan dah abis..

skrg episod londeh2 kemaluan plk...

owh no...!! putus ase je la oks...

ummah yg dok sembah ratu aritu pun dah naik nyampah..

play victim sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:06 AM | Show all posts
Woww... terpaksa gadai cincin kawen.. cukup rasa la cerita dia skrg ni. imej ex husband nampak buruk sangat dah skrg. takde pr ke smv utk pulihkan keadaan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099220s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list