Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5158
View
85
Reply

Rihana Oksana Dedah Terpaksa Jual Cincin Kahwin Untuk Bayar Bil Perubatan

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-10-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlamaaa...dlaammaaaa lg
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Selagi orks x dedahkan leon, selagi tu la orks hidup kene kecam dengan natizen.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasiblah.. samlai si Leon tu besar Begong akan terpalit dgn drama ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2: Wahh so drama ya oks Menyesal xsudahla smv kahwin dgn minah ni. Habis serata dunia dilondehkan perangai smv yg selama ni tersorok tersimpan rapat ...

Cerita fitnah yg ko dengar ni.. Habis gbr bertiga lps bersalin.. Anak no Berapa pulak.. Ni gadai n lahir anak sendiri mana pulak.. Betina pisau cukur patut lah di tendang jauh2..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Xdop pitih tapi oyak hobi baru napok mace tunggang kudo... Bollywood kasta berapo pun dop tauuu ah
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap kali keluar citer pompuan ni, perasaan simpati aku hilang ntah kemana
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
den raso ni masalah yg dicari dek exgong kito dulu. org kato bnd yg dibuat skrg ni, akan dtg kesannya. Ha inilah contohnya. Kerana ikut sgt nafsu nan sebtg, bertimpa2 cerita x seronok keluar. Hidup ni bkn berkiblatkan sex jah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau drama melayu neh mesti skrip jejanz kaya dah kena guna2..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:18 PM | Show all posts
iye iye je jual cincin bukan bapa have have ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain depa kata woks kaya.

Jual cincin hmmm.

Pastu up main kuda. Ingat murah ke hobi kuda.

Ckp berbelit lah minah ni.

Tapi cincin tu bapak besar batunya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 8-10-2019 06:15 PM
pukki lah kot

Hahaha.      
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 08:47 PM | Show all posts
buat ujian DNA laa....ada bran ? baru tau si Leon tu anak sapa.....baru tau Leon tu anak sapa.....baru tau sapa yg lari dr tanggungjawab......
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 09:03 PM | Show all posts
Tak habis2 lah drama perempuan ni, naik muak neitizen
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntonglah ada cencen nak jualll byk lagi mak tunggal di luar sana cincin pon takde nak jual
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
zuhudnyaaaa abegong.. cincin sejuta je pun.. murahhhh gitteww
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 8-10-2019 06:15 PM
pukki lah kot

Haaahaaahaaa...sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah bersalin sampai juta2.. Khelasss
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cincin tu dapat diskaun from Jacob Arebo ke ape tuh. Sil tak caya dia jual, dok spital 3 bulan.

Kata chenta masa tu tak cerai lagi takkan jual cincin kawin. Also I wanna see receipts of the 3 months hospital stay.

I hope Russians are offended tino ni rasa their hospitals are not good enough sampai kena pegi Swiss.

Palace souces said the hospital bills were paid by the ex husband. You hear it first here. You're welcome.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid replied at 8-10-2019 10:44 PM
Cincin tu dapat diskaun from Jacob Arebo ke ape tuh. Sil tak caya dia jual, dok spital 3 bulan.

...

Dah dah la tu abegong bg dia duit dn bayar bil dia. Dah cerai ox bukan lg tanggungan abegong.
Psl leon tu kn swnang je ckp klau nak nafkah anak, buktikan leon tu benih abegong dn bukan leonid. Klau benar, bayar je la minimum nafkah anak sudah. Kemain nk sewa apt 15k kt london semata leon nk belajar kt london. Meh sini la masuk itm setahun rm500 je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
tak sabar bila oks punya perangai ngikis kantoi bila laaa rakyat nak buka mata. agenda oks ni terang2 terpesong. abegong tak betul sangat tapi meols idak le nak nyokong oks tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101727s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list