Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
3097
View
56
Reply

[Tempatan] Hadiah tahun baru 2020 dari Pakatoon Harapan

[Copy link]

Author: tobby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 9-10-2019 05:52 PM
Klu tak org x tau menteri2 ph tak kompeten berbekalkan sijil palsu & biodata fake.



Ishhhh....teruknye.... most pegang jawatan tertinggi. Tak boleh ke rakyat saman PH ni sbb menipu janji2... memfitnah Najib. ..means kempen mereka kotor masa PRU14 n patut SPR batalkan kemenangan diaorang
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti nak k*****k bini sendiri pun kena cukai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Eric.n9 replied at 8-10-2019 08:17 PM
Hakikat, kebanyakan orang nak najib turun je sebelum pru-14
Tp najib ni agak degil orangnya.
Anda ...

org nak bn turun
sbb dah bosan
dan nak cuba sesuatu yg baru
sampai budak batch 95 pun kata 1st time undi trus jatuh kerajaan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Eric.n9 replied at 8-10-2019 12:17 PM
Hakikat, kebanyakan orang nak najib turun je sebelum pru-14
Tp najib ni agak degil orangnya.
Anda ...

agree with u
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Eric.n9 replied at 8-10-2019 12:41 PM
Ada balas2 komen dengan forumer lain...
Byk lebih favor pada tok mat dan KJ
Klu borak2 dengan bu ...

veteran tu yg bawak masuk bangla tuuu sudahla suh pencen. we dont vote lagi sbb ni la.. bagila new generation.. ni lagi nak power.. sudahla... ni semangat parti utk bangsa ke individu.. susahla BN ni..still xnak ubah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:49 AM | Show all posts
Eric.n9 replied at 8-10-2019 08:17 PM
Hakikat, kebanyakan orang nak najib turun je sebelum pru-14
Tp najib ni agak degil orangnya.
Anda ...

betul apa yang u ckp. I pun berfikir mcm mana you fikir if he step down earlier semua benda2 ni x jadi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cukai digital adalah satu bala
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:20 AM | Show all posts
tobby replied at 9-10-2019 05:52 PM
Klu tak org x tau menteri2 ph tak kompeten berbekalkan sijil palsu & biodata fake.

yg no.2 tu yg aku paham dia mmg lulusan acc kewangan bla2..
cuma lesen jek mati
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:50 AM | Show all posts
harharharhar....
UNNNTOOOONGGGLAAAAA pengundi PH
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:02 PM | Show all posts
Eric.n9 replied at 8-10-2019 09:16 PM
Firasat ko, next pru nanti mcm mana?

BN la menang xkan nk lg undi PH...HAHA
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 03:09 PM | Show all posts
KJ antara punca undi makin merundum dari PRU11 dan PRU12. Isu tingkat 4 dan Rasuah pemuda UMNO pun boleh bertanding.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 10-10-2019 07:32 AM
Cukai digital adalah satu bala

Sedih cukai digital menyebabkan kos lg mahal dari shipping fee
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 9-10-2019 03:23 AM
Aku baik bagi Tok Mat lah, KJ jadi penaung dulu, banyak benda lagi dia kena belajar.

Penaung kena veteran lagi. KJ boleh jadi timbalan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Lps pk2 blk, zaman najib 1mdb lg bgs lah. Zaman ph ni mcm2 cukai mengarut plk nk di implement. Nk buat e-hailing pun da mcm2 peraturan bodo di buat. Da mcm nk bw teksi. Mmg hancus la ph memerintah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Eric.n9 replied at 8-10-2019 08:17 PM
Hakikat, kebanyakan orang nak najib turun je sebelum pru-14
Tp najib ni agak degil orangnya.
Anda ...

setuju DSN turun..ada hikmah PH jd kerajaan sepenggal..melayu bersatu semua..produk muslim naek..Tun ni bijak..camni je cara nk buat mlyu bangkit..Harap DSN n Zahid turun la dari Umno..sbb 2 org ni la mlyu berpecah..tak gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun macam 2 kena kencing dek pee H, masih lagi ada org yg percaya especially budak2 twitter. Iols Risau next GE cmn.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
yak yak yeyyy.. yak yak yeyyyyy.. puiiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077169s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list