Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21024
View
534
Reply

Tahniah Lofa

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-10-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Neelofa menang Anugerah Influencer di IAM2019

Screenshot_2019-10-07-10-18-45-1.png

TAHNIAH!

Pelakon, hos dan usahawan popular, Neelofa berjaya menggondol Anugerah Influencer 2019 (IAM 2019) dalam kategori Usahawan di Monaco, pada lewat petang Ahad.

Neelofa atau nama penuhnya, Noor Neelofa Mohd Noor dipilih untuk menerima anugerah itu kerana pencapaiannya sepanjang tahun 2018.

Beliau memaklumkan perkara itu menerusi muat naik foto perkongsian di Instagram berserta trofi yang dimenanginya pada IAM2019.
"RECOGNITION. Thank you again for the nomination and this award, @influencerawardsmonaco.

"This goes to all of you who have been supporting and inspiring this girl since day one. Definitely one of the most significant highlights of 2019. #InfluencerAwardsMonaco #IAM2019," tulis Neelofa di akaun Instagramnya.

IAM 2019 yang memasuki tahun kedua penganjurannya itu diasaskan oleh Pauline Ducruet, anak sulung Puteri Stphanie dari Monaco dan individu lain termasuk Lolita Abraham, Maxime Giaccardi dan Thomas Peters.

Anugerah yang mendapat jolokan Anugerah Oscar bagi dunia digital itu diadakan di La Salle des Etoiles di Monaco.

Lebih 100 influencer media sosial seluruh dunia dijemput, bukan sahaja kalangan influencer fesyen, malah mereka yang dikenali ramai dalam bidang keusahawanan, penjenamaan dan selebriti.

Antara nama yang pernah memenangi anugerah berkenaan di penganjuran pertama adalah penulis blog Perancis, Caroline Receveur dan jurusolek Kim Kardashian, Mario Dedivanovic.


Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:29 AM | Show all posts
i love u lofa........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 7-10-2019 10:29 AM
i love u lofa........

Sorry dh ada yg punya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lofa
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Cheapnya skrg senang nak dpt award murahan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:53 AM | Show all posts

tahniah lofff

walaupun dimaki dcaci..
bertambah mur2 rezeki
beberkatan doa org sekeliling
doa ibu yg tiada hijab  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
150997 replied at 7-10-2019 10:53 AM
tahniah lofff

walaupun dimaki dcaci..

Doa ibu berhijab yg tak berhijab..kpd ank yg berturban..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah jahlop... moga makin mendonia. Hehehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah neelofa
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:03 AM | Show all posts
berkat doa zat mamatin
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:05 AM | Show all posts
Alhamdulillah.
Satu2nya wakil nominasi wanita berhijab dan bergelar Hajah dan beliau telah membuktikan membalut aurat juga mampu mendunia yach. Bukan perlu pun tayang buah-buahan segar untuk memenangi anugerah. Islam telah menang.
Yang lain sori la, semua terbonjol sana sini, sooooo kafir.

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:09 AM | Show all posts
lovelytouch replied at 7-10-2019 10:49 AM
Cheapnya skrg senang nak dpt award murahan..

Yang penting international


  






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 7-10-2019 11:05 AM
Alhamdulillah.
Satu2nya wakil nominasi wanita berhijab dan bergelar Hajah dan beliau telah membukti ...

Mesti kaum yahudi dan nasoro tak sng duduk kan sis..cahaya islam telah menerjah msk ke dlm hati para juri kafiruun..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:14 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 7-10-2019 11:09 AM
Mesti kaum yahudi dan nasoro tak sng duduk kan sis..cahaya islam telah menerjah msk ke dlm hati pa ...

bg mat lagi tunggu2 gambar Hajjah dengan kerabat Royal Monaco ..... prince edward atau princess stephanie.



monaco1.jpg

rosit13.jpg


ini geng kampung pisang ke???


Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 7-10-2019 11:14 AM
bg mat lagi tunggu2 gambar Hajjah dengan kerabat Royal Monaco ..... prince edward atau princess st ...

Gini ke ruper influencer? Yindon kat keramat pun lagi hensem
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Award pprt sampah sarap?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 7-10-2019 11:14 AM
bg mat lagi tunggu2 gambar Hajjah dengan kerabat Royal Monaco ..... prince edward atau princess st ...

Sape tu hero tamil ke..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:24 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 7-10-2019 11:14 AM
bg mat lagi tunggu2 gambar Hajjah dengan kerabat Royal Monaco ..... prince edward atau princess st ...

ampunnn!

you mean dia prancing arnd mcm badut sarkes doing 'catwalk'
just so she can stand as tall as this yindia nigga wannabee?

zat doa apa yg mamatini dah hembuskan kat dia bang mat??

omgeeeeeeeee

parpu wehh parpuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Woi tt..influencer kat bod media personaliti sinun..wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats Lofa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092063s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list