Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1228
View
22
Reply

UNIFI percuma 3 bulan sampai hujung tahun ni

[Copy link]

Author: Misz_mais       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-10-2019 03:43 PM | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 16-10-2019 05:03 PM

Dah sign up belum? https://unifi.com.my/campaign/paynothing

yg dah ada unifi pun boleh dpt 3 bulan free.

---------------------------

Telekom Malaysia kini hadir dengan sebuah promosi baru dinamakan sebagai Pay Nothing, sekaligus menawarkan langganan percuma untuk perkhidmatan Unifi sehingga 31 Disember 2019 ini.

Melalui promosi baru ini, ia terbuka kepada pelanggan baru dan juga pelanggan sedia ada. Untuk pelanggan baru, anda hanya perlu mendaftar pakej terpilih dan menikmati langganan bulanan percuma sehingga 31 Disember 2019 ini.

https://amanz.my/2019218554/
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah buat ...tp takde apa2 berita pun dr tm? Iols existing customer...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang dh lama guna ni tkyah byr bil ke mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2019 10:14 PM | Show all posts

Bil unifi percuma sampai hujung tahun

Boleh register kat https://unifi.com.my/campaign/paynothing

Semua pelanggan boleh mendapatkan pengecualian bil percuma hingga akhir tahun

TM menawarkan promosi Pay Nothing Sehingga Hujung 2019. Promosi ini berjalan dari 1 Oktober sehingga 31 Disember 2019, memberi peluang kepada pengguna untuk tidak perlu membayar bil Unifi sehingga hujung tahun 2019.

https://bm.soyacincau.com/2019/1 ... hingga-hujung-2019/
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah register.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu? Service hauk, mahal nk mamps. Benci
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm syarat kena sambung kontrak 2 tahun lg kann...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang register baru ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 04:08 PM | Show all posts

https://unifi.com.my/campaign/paynothing

cuba tengok sini,yang baru atau yang pelanggan sedia ada
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 04:10 PM | Show all posts
kerisnaga replied at 7-10-2019 08:16 AM
Dlm syarat kena sambung kontrak 2 tahun lg kann...

cuba baca2 dalam FAQ dia bawah sekali



https://unifi.com.my/campaign/paynothing

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 7-10-2019 04:08 PM
https://unifi.com.my/campaign/paynothing

cuba tengok sini,yang baru atau yang pelanggan sedia a ...

Tq super momod

Comments

okey awak :D  Post time 8-10-2019 12:17 AM
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:00 PM | Show all posts
betul ke ni. pelanggan sedia ada boleh ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:31 PM | Show all posts
monalisa7 replied at 9-10-2019 05:00 PM
betul ke ni. pelanggan sedia ada boleh ke

boleh dapat 3 bulan rasanya
cubalah call tanya
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:48 PM | Show all posts
cahaya_almas replied at 5-10-2019 05:11 PM
Yang dh lama guna ni tkyah byr bil ke mcm mana

Kena redeem tuan...Guna myunifi apps atau kat TM portal unifi.com.my

TQ.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:51 PM | Show all posts
krustykrab replied at 5-10-2019 03:59 PM
Dah buat ...tp takde apa2 berita pun dr tm? Iols existing customer...

Dah dapat ke SMS dari TM?
SMS dia macam ni


unifi: #khabarbaik
Congratulation! You are getting FREE unifi until 31st Dec 2019. For more info click...

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
AbangUnifi replied at 16-10-2019 02:51 PM
Dah dapat ke SMS dari TM?
SMS dia macam ni


Dah dpt...hihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:05 PM | Show all posts
Promosi ni untuk Pelanggan Baru dan Pelanggan Sedia Ada... Home dan Business

Syarat untuk pelanggan sedia ada kena pastikan tiada tunggakan bil dan setuju untuk refresh contract untuk 24 bulan.

boleh WA saya kalau perlu bantuan

http://bit.ly/UnifiShahAlam
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:07 PM | Show all posts

Terbaik tuan...jangan makan sorang-sorang, sebar-sebarkan kepada rakan, jiran dan keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya laa kan.. saya pakai unifi booster yg 300mbps tapi knpa internet lembab ye??
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya laa kan.. saya pakai unifi booster yg 300mbps tapi knpa internet lembab ye?? Kalau bukan 5 g pon dpt sehingga 100mbps.. internet pun lembab ya amat... knpa ekk?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.880251s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list