CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: jolin901

Free unlimited internet?

  [Copy link]
Post time 12-4-2022 02:21 PM | Show all posts
so far aku guna DIGI sebab skrang selain network dia stabil, harga pun murah lagi lah.
dari guna yg murah tapi line pun hauk kan.. skrang DIGI pun ade plan sekali insurance ek?
ada info anyone?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2022 03:46 PM | Show all posts
Sabariman replied at 12-4-2022 02:21 PM
so far aku guna DIGI sebab skrang selain network dia stabil, harga pun murah lagi lah.
dari guna yg  ...

ouhh tau pasal tu sbb dapat tahu dari kawan yg guna digi gak.
dia guna plan digi MySignal dalam sebulan RM 98 dapat lah insurance sekali..
yg keje macam dia ehailing sesuai lah sbb cover insurance kalau pape jadi.
https://www.mysignal.com.my/?merchant=signal202201
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 11:12 PM | Show all posts
burhanudd90 replied at 13-4-2022 03:46 PM
ouhh tau pasal tu sbb dapat tahu dari kawan yg guna digi gak.
dia guna plan digi MySignal dalam se ...

saya rasa berbaloi mysignal sbb mcm 2 in 1 la jugak bayar telco+insurance. sesuai la utk siapa nk protection tpi tak mampu bayar mahal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.082234 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list