Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16166
View
298
Reply

Rihana Oksana Tuntut Rumah Agam Dan Nafkah 24 Ribu Pound Sebulan

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
febreze replied at 3-10-2019 07:23 PM
beb klu btol baby tu anak raja, mcm mana?
risau gakk..

Risau knp. I x phm
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
shara154 replied at 3-10-2019 03:52 PM
So in a way dia mengaku la dah lama xjumpa "husband" dia gitu, ever since leon lahir pun abegong tak ...

Tp mereka yg menyembah ox ni masih xsedar ox kaki putar. Walaubagaimanapun iols xsokong apa abegong buat iaitu kahwin ox tp iols tetap xkn sokong ox.
Harap abegong buat xtahu je. Apa nk takut sbab abegong kahwin kt sini. Ox nak apa2, fight la kt court sini.
Bodohlah sesangat kalau abegong tunduk kt tuntutan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rimas akak nengok rambut kering kau tu senah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 3-10-2019 01:52 PM
Bangang? Tang mana bangang? It was a decent question. Ooo i get it. I level Beginner bole la u nk  ...

Lol. Iols reply xtngk nama xtngok level. Jarang nk ambil tahu nama dn level forumer
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kualibesi replied at 3-10-2019 01:24 PM
kn ritu ad komen ckp si oks ni nak duit, nk rmh, tp rakyat xcye, ckp bitter, ckp bt tuduhan xbetul,  ...

Kalau u kena dump mcm tu
dimalukan apa u nak buat?
redha, mengadu kat sejadah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 3-10-2019 02:08 PM
camne nak senyapkan sis? bom ke?

Ignore. Totally ignore. Treat dia mcam persona non grata. Dia bukan boleh buat apa pon. Merempan kat medsos dgn media je la. Biarla.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
DandelionW replied at 3-10-2019 02:21 PM
Ex- gong ada rumah agam di London ke?kenapa dia demand rmh agam London dlm artikel tu.....boleh ke d ...

Dia nk claim  bukan senang. Dia kena file kes kt mahkamah syariah kelantan. Kena ambil lawyer syariah dari Malaysia. Kita tengok lawyer syariah mana sanggup ambil kes dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 3-10-2019 07:50 PM
Risau knp. I x phm

if baby tu btol anak raja, kompem mek woks akan pow harta giler2..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-10-2019 02:33 PM
Pulak2 tu ada anak. Sampai mampos la kena ugut. Nanti anaknya pulak ugut

mendapat la
nak sgt kawin dgn russian
lepas tu dicerai talak 3 terus
kalau kawin dgn melayu tak pe la
nak buat mcm tu pun
melayu redha je
biar tuhan balas kat akhirat seksok
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bercerai enam bulan selepas brnikah..dh berapa bulan kandungan sebelum nikah.. Biar betik.. Takkan sultan dh up dulu.. Tak mungkin.. Atau ada org lain dh up dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-10-2019 01:03 PM
Sebelum kawen, fikir sedap je..

mana ko tau sedap...hehehehe
biasa org dah kawin je tau...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-10-2019 08:11 PM
Lol. Iols reply xtngk nama xtngok level. Jarang nk ambil tahu nama dn level forumer

So pasni be more open minded yer tgk soklan forumers. X bestlah nk bangang2 kan soklan org
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
good luck be gong
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
febreze replied at 3-10-2019 08:16 PM
if baby tu btol anak raja, kompem mek woks akan pow harta giler2..

Ok baru phm. Tp bior jer la. Bukan mintak duit kita pun. Serve him right
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Scammer terunggul
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jawab jgn x jawabb..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dont mess with russian
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 3-10-2019 05:01 PM
Kalau bukey ank abe gong, uols rase sheols berani mcm ni?

U go girl! Fight for ur right

btol tu..sbb tu woks pandai..letak nama full keluarga petra tu utk anak dia..let say klu btol baby tu mmg anak raja, n sultan takde waris lelaki, haaa camno tuuu..boleh naek takhta ke baby leon tu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 3-10-2019 07:23 PM
So pasni be more open minded yer tgk soklan forumers. X bestlah nk bangang2 kan soklan org

Iols jujur je. The best policy. Dah I rasa soalan bangang, bangang lah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 3-10-2019 07:32 PM
Ok baru phm. Tp bior jer la. Bukan mintak duit kita pun. Serve him right

Klau abegong endorse tu anak dia, anak tu akan dapat elauan macam anak sultan. Duit rakyat tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091736s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list