Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15755
View
297
Reply

Rihana Oksana Tuntut Rumah Agam Dan Nafkah 24 Ribu Pound Sebulan

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sultan ni banyak biz ke?  Kalau banyak tak pe la.

Kalau guna duit rakyat,  mampus la .

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yakin budak tu bukan anak dia, masuk je la mahkamah buat lafaz li'an..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tembelang sulah nmpk... huhuhuhu... {:give
Ni dikatakan bila wanita cantik menangis jer.. bersujud jantan2 dikaki mereka... apalagi... gulaikn sajork...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Caption dah tulis dlm eng. N rusia
PA melayu dah letak jawatan ke.
Sebelum2 ni caption tulis dlm b.melayu
Dan awatnya minta rumah kat London, ngape tak minta rumah kat Russia aje
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Sebelum kawen, fikir sedap je..

Hehe.. komen jrg begini suci{:run{:run{:run
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 3-10-2019 05:01 PM
Kalau bukey ank abe gong, uols rase sheols berani mcm ni?

U go girl! Fight for ur right

agreed! kenapa dia all out, cos mmg betul anak abegong. dia pernah mention klu bukan his anak she would be ashamed to announce to the world.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww..dont play play woth russia scamm..
Mana abeyehh?  Diam truss
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-10-2019 01:29 PM
Hahaha.. Aku dah kata... Selar ni nak duit..

Haha kannn... para hati suci over positive camtu la pastu blame orang lain hati busuk walhal plain obvious kot...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
pjade replied at 3-10-2019 01:30 PM
si russia ni sah2 la mmg nak duit. Who's the idiot yg percaya ini 100% cinta semata2? Dia baru tahu  ...

Yg cakap ini cinta sejati tu peminat novel-novel suamiku/tunangku/boyfriendku encik ______________ sila isi tempat kosong.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 3-10-2019 01:31 PM
Kenapa sultan diam je? Semua benda nk berahsia. Kahwin rahsia.. cerai rahsia.. bgtau je la elok2. Be ...

Rahsia-rahsia duit tax aku jgk yg terbang hurmmm nak kawen pun payah............
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
julielapadite replied at 3-10-2019 07:15 PM
Haha kannn... para hati suci over positive camtu la pastu blame orang lain hati busuk walhal plain ...

Tu la.. Malas aku nak melayan acik2 kepam yg suruh bersangka baik.. Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nanies: si rihana ni sesuatu sangat, pastu sultan pun, buat la statement. biar si rihana ni diam.. haih



beb klu btol baby tu anak raja, mcm mana?
risau gakk..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
You reap what you sow abegong..

Pengajaran jgk kt pewaris2 takhta bachelor yg lain, cari binik mohon yang jelas keturunan, educated dan ada aura. Tak kisah lah jd trophy wife ke pebenda pun..at least takde cemarkan nama malaysia yg cinonet tp byk raja ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tula....awal2 kami dah pesan taknak dengar. Tak berbaloi ko tido dengan russian whore sampai rugi kena bayar 100 juta Rm.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Comment kat DM kata...Meg Markle of Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
BM translator dah resign ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
shara154 replied at 3-10-2019 04:52 PM
So in a way dia mengaku la dah lama xjumpa "husband" dia gitu, ever since leon lahir pun abegong tak ...

Gambar kt kafe kt singapore masa bulan puasa dengan bini yg mana agaknya?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 3-10-2019 01:46 PM
Kes diorg pelik.
Cerai pun melalui surat peguam, takde jumpa 4mata lafaz depan2 kan? Sampai si oks ...

I sokong u. Nikah bukannya diam2 mcm nikah kt pjbt kadi. Siap ada sarkis lg. Pastu cerai main antor surat. Boleh ke gitu. Patutlah kuinoks indenial.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:40 PM | Show all posts
Tak malu ke tinggal bini masa bini tengah pregnant ???????
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nadihazza replied at 3-10-2019 04:00 PM
Sian pulak kat Abe gong.. Ni kena jd pengajaran mana anak sultan yg nak kawin minah saleh ni.. Cari  ...

Lelaki tu sdiri kena ada otak. Dah pilih org mcm tu. Gitulah dia dpt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.318867s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list