Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15291
View
295
Reply

Rihana Oksana Tuntut Rumah Agam Dan Nafkah 24 Ribu Pound Sebulan

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
I tgk ig rihana ni kemain folo jewellers tersohor dunia i lupa pula nama ig tu. Nak beli brg kemas letteww
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
So in a way dia mengaku la dah lama xjumpa "husband" dia gitu, ever since leon lahir pun abegong tak acknowledge pun.
Sebelum ni sibuk sgt dgn cerita cinta2 ni defensive sgt bila org tanya mana gamba baru dgn abegong.
I think oks buat mcm ni pun abegong buat tak tau je since reputation dia already destroyed
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tu diaaaaa juta2 oks minta

Cerita cinta cintun dikarang kat ig tak jalan
Ni cerita interview pula.. lepas ni nak tau abegong reaksi mcm mana..

Wujud ke rumah kat landan tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 3-10-2019 01:33 PM
kalau anak tu bkn ank abe gong...berputih mata lah oksana ye

Kalau bukey ank abe gong, uols rase sheols berani mcm ni?

U go girl! Fight for ur right
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sib baik dah xjadi gong
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:03 PM | Show all posts
ko siapa nak  rumah bapak mahal camtu?  lain la ada termaktub dalam prenup...  pastu anak ko cekik apa sampai 24 ribu sebulan?  orang uk pun takde la spend sebanyak tu sebulan...  jangan nanti abeyeh amek anak tu je kang (kalau kompem anak abeyeh la?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:05 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 3-10-2019 05:01 PM
Kalau bukey ank abe gong, uols rase sheols berani mcm ni?

U go girl! Fight for ur right

entahlah sis....ok ni dh mcm bohsia russia plak perangai

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:08 PM | Show all posts
djzara81 replied at 3-10-2019 02:52 PM
Bangang? Tang mana bangang? It was a decent question. Ooo i get it. I level Beginner bole la u nk  ...

dia mengaku ada yang bantu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:08 PM | Show all posts
Terpaksalah abegong. Abegong dah kemaruk minah rempit Russia mari, nah rasakanlah. Lain kali nak kahwin jangan ikutkan sangat kepala bawah ya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:10 PM | Show all posts
dah agak motif dia. memang nak kikis dengan gunakan anak dia. tapi sampai sudah dia tak buat dna kan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:11 PM | Show all posts
wowww.... mana nak kerah duit sebanyak itu setiap bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 3-10-2019 05:08 PM
dia mengaku ada yang bantu

Tq Eyansss. That answers my question.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:21 PM | Show all posts
djzara81 replied at 3-10-2019 05:12 PM
Tq Eyansss. That answers my question.

no worries
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
haha.. ko igt laki ko tu raja kaya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hambekkk..kak woks mintak mansion trs awat x pi minta ppr trs.. brulah nmpk lbh zuhud gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Todiaaaa.. Nampak tak permainan kaka oks.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nashrudean replied at 3-10-2019 05:27 PM
haha.. ko igt laki ko tu raja kaya ke?

Itulah.. Dye ingt sekaya Raja Thai ngn Brunei agknya..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gilo apo?? nampak sangat memang nk jd queen..tapi tak dpt
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 05:47 PM | Show all posts
tu diaaa permintaan... penah dtg kelantan ker tak tuh tgk kekayaaan negeri tuh rupa camne... rakyat negeri tu sendiri ramai terpaksa merantau utk dpt keje....

ummah yg duk sembah my queen queen aritu terus senyap  skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani ya si oks ni ugut pakai anak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099997s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list