Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15622
View
297
Reply

Rihana Oksana Tuntut Rumah Agam Dan Nafkah 24 Ribu Pound Sebulan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebat permainan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww...hebat sekali permintaan dia..masakkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudia! Ular sudah keluar taring!
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:46 PM | Show all posts
mak oihh die punye demand...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-10-2019 02:39 PM
Bangangnya soalan

Bangang? Tang mana bangang? It was a decent question. Ooo i get it. I level Beginner bole la u nk bangang2 org.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:54 PM | Show all posts
tengok majlis kahwin pun dah mcm royal london circus, apa nak heran
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masakkkk.. Kaki mata duitan rupa nyer
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:59 PM | Show all posts
itular sebab dia defend habis-habisan
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap: Dont mess with russian bitch. Mereka kuat pau duit macam pau dorayaki inti nutella. Once dh dpt duit dia akan pau macam2 lg. Moga pekara ni berjaya di ...

camne nak senyapkan sis? bom ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 3-10-2019 02:20 PM
Camne BM Oks ni mcm perfect eh? Tak mcm google translate. Ada Russian yg terer BM tolong dia karang  ...

Dia ckp BM kat insta ke kat mana cik djzara. ..jenuh akak telek. ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 3-10-2019 03:12 PM
Dia ckp BM kat insta ke kat mana cik djzara. ..jenuh akak telek. ...

Maksud sy apa yg dia tulis kt IG dia in BM tu kak noor. Cakap BM blum pnh dgr lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex- gong ada rumah agam di London ke?kenapa dia demand rmh agam London dlm artikel tu.....boleh ke dia claim klu tempoh pkahwinan bwh setahun?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekanrang abegong mesti tengah bengong nih..Mana nak pikiq hal negeri ..hal ex lagi Tak abis2 merempan...tapi iyalahh...you reap what you sow kannn
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:00 PM | Show all posts
Sian pulak kat Abe gong.. Ni kena jd pengajaran mana anak sultan yg nak kawin minah saleh ni.. Cari yg helok yg brain tu pandai.. Bkn pandai ngikis je..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:17 PM | Show all posts
haaa ambikkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam artikel tulis bercerai lepas 6bulan perkahwinan.diorang cerai after oksana ni beranak kan?anak dia lahir tak cukup bulan ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pulak lepas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 3-10-2019 03:17 PM
Maksud sy apa yg dia tulis kt IG dia in BM tu kak noor. Cakap BM blum pnh dgr lagi.

Oh...dia ada tulis kat IG. ...dia belajar kut atau minta orang bantu. ..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah mendapat..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:39 PM | Show all posts
Takde makna nya dia ni kawin sbb cinta
Ye ye je.. dah mmg sbb duit lah tu yg sanggup kawin org tua

Anak tu dah sah anak sultan ke masalahnya?
Musykil betul pmpuan gini
Sah2 org tahu perangai busuk ko
Kan dah kena cerai talak 3 terus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102789s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list