Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15577
View
297
Reply

Rihana Oksana Tuntut Rumah Agam Dan Nafkah 24 Ribu Pound Sebulan

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2019 01:50 PM | Show all posts
tuh diaaaa..hamik kooooo
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 3-10-2019 01:27 PM
Amboi... Byk cantik. Goyang kaki aje mtk rm120k+ sebulan. Ceo 1mdb pun dpt rm99k je sebulan. Ko piki ...

Jual sis vokuru pun masih xmampu bayar rm 120k. Kalau kaka dpt rm 120k sebulan, kaka nak beli pakej spa kt maldives sambil massage tgk dolphine gigit vokuru
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 3-10-2019 01:33 PM
kalau anak tu bkn ank abe gong...berputih mata lah oksana ye

Kenapa dia tak buat dna test cepat2 eh? Pastu mintak tuntutan tak masuk akal pulak tu. Dah start nampak ciri2 gold digger daa
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah hambekkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:57 PM | Show all posts
abe gong pun, kalo dah bukan daroh dagingmu...broadcast evident laa publicly....biar semek rusia ni senyap...ni tak berkutik langsung...dah bertebaran pun cerita ape ade hal...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:57 PM | Show all posts
Edited by beautifulorchid at 3-10-2019 02:00 PM

Wow banyaknye ko mintak .... Oksana ingat sultan ni banyak duit ke.. umah sewa they all kat singapore dulu pun kerajaan malaysia baayoooo... ade hari nak mintak 100k child support....
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ada jalan penyelesaian
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakan yang baik2..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:00 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 3-10-2019 01:31 PM
Kenapa sultan diam je? Semua benda nk berahsia. Kahwin rahsia.. cerai rahsia.. bgtau je la elok2. Be ...

malu la nak ngadap rakyat soltan kawin dpt anak orang lain kot???
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hambik .. kemain dituntutnya .
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:09 PM | Show all posts
typical story of soc climber
biar sampai dpt anak,senang nk buat kes tuntut duit!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Camne BM Oks ni mcm perfect eh? Tak mcm google translate. Ada Russian yg terer BM tolong dia karang kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap: Dont mess with russian bitch. Mereka kuat pau duit macam pau dorayaki inti nutella. Once dh dpt duit dia akan pau macam2 lg. Moga pekara ni berjaya di ...


Pulak2 tu ada anak. Sampai mampos la kena ugut. Nanti anaknya pulak ugut
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:35 PM | Show all posts
fofuler replied at 3-10-2019 01:52 PM
Kenapa dia tak buat dna test cepat2 eh? Pastu mintak tuntutan tak masuk akal pulak tu. Dah start n ...

cash la abe gong....

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pjade replied at 3-10-2019 12:30 PM
si russia ni sah2 la mmg nak duit. Who's the idiot yg percaya ini 100% cinta semata2? Dia baru tahu  ...

Harap tuanku pun jangan bangang pi bagi rumah dan bayar camtu. Tuanku seorang Islam lagi nikah di Malaysia. Ex wife tuntut kat mahkamah syariah lah. Harta sepencarian pun ciput je kalau ye pun ada beli pa per time kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 3-10-2019 12:31 PM
Kenapa sultan diam je? Semua benda nk berahsia. Kahwin rahsia.. cerai rahsia.. bgtau je la elok2. Be ...

Knape perlu sultan nk bagitau apa2. Dah announce cerai talak 3. Cukup buat stetmen tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 3-10-2019 12:46 PM
Kes diorg pelik.
Cerai pun melalui surat peguam, takde jumpa 4mata lafaz depan2 kan? Sampai si oks ...

Cerai kat mahmakamh syariah. Betullah tu. Isteri tak perlu hadir pun.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakalongmu replied at 3-10-2019 12:46 PM
At last... The wicked Queen shows her true colours... Hambekkk ko ummah2 serambi yg dok bekap semua  ...

Still ramai back up dia atas alasan kesian beranak kena cerai ataupun sebab dia baru islam dosa tinggalkan dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 3-10-2019 12:57 PM
abe gong pun, kalo dah bukan daroh dagingmu...broadcast evident laa publicly....biar semek rusia ni  ...

Kalau tu anak abegong. Abegong boleh ambil drastic action dan disown anak tu. Orang kecam lantaklah.
Pasal ox nak apa, fight la kt mahkamah syariah kelantan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 3-10-2019 01:20 PM
Camne BM Oks ni mcm perfect eh? Tak mcm google translate. Ada Russian yg terer BM tolong dia karang  ...

Bangangnya soalan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.971318s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list