Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16105
View
298
Reply

Rihana Oksana Tuntut Rumah Agam Dan Nafkah 24 Ribu Pound Sebulan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 15-10-2019 11:25 PM
silver_acid replied at 9-10-2019 05:06 AM
She was informed through the lawyers and her lawyers acknowledged it the same day they received it ...


Ooooo so that dia boleh claim xtahu xdpat surat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-10-2019 07:58 AM
Mungkin malu nak menyewa sebab masih mengaku diri tu Queen

Ngade ah nk sekolah kat UK. Xyah layan. Sultan msia pon ade je anak belajar lokal sini je. Ha. Kalau betul tu anak abegong, maka ikit je mcam kazen di Amalin belajar lokal je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Komen  thread ni dah berjela.. takde nak buat pagar ke.. tanya je.. kalau dah ada bagusla..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:35 AM | Show all posts
wahh..loadednya sis.100k sebulan tu agak2 bayar pakai duit sape ek

taik punye ek agong
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-10-2019 09:58 AM
Oooo sebelum tu xde publish kt memana eh semus video ngeseks tu? Iols syak dari awal mungkin ox ad ...

Takde sebab dia pakai nama lain khen. Shoot lak kat Mexico. Lepas keluar kawin King tu mamat tu cakapla kat Daily Mail tu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-10-2019 10:06 AM
Ooooo so that dia boleh claim xrahu xdpat surat.

Cunning Russia bride nih.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Abe kesal tak sudah. Oks marah tak sudah. Sama sama tak sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-10-2019 10:07 AM
Ngade ah nk sekolah kat UK. Xyah layan. Sultan msia pon ade je anak belajar lokal sini je. Ha. Kal ...

Belajar kat SK Sultan Ismail 1. Pastu sambung kat SIC. Kalau tak pun SBP Sekolah Tengku Muhammad Faris Petra kat Pengkalan Chepa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 04:14 PM | Show all posts
Zazama replied at 14-10-2019 11:29 PM
Abe kesal tak sudah. Oks marah tak sudah. Sama sama tak sudah.

tak sudah2 la kite bergosip. bahan baru asyik masuk je hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sesukaje replied at 15-10-2019 04:14 PM
tak sudah2 la kite bergosip. bahan baru asyik masuk je hahaha

Ha2x! Betul doh tu!
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:17 PM | Show all posts
macam macam hal
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 05:40 PM | Show all posts
Wow!!!! Maintenance mahal nak matey!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:30 AM | Show all posts
untunglah ko oks
punya diaibkan pun masih untung ko bebas bermewah
tak macam nasib si Koi tu
untungggggggggggg oks
adan uke abe yeh
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ratu cantik yg xcantik sbb muka kempis xpenuh. Ada aura mcm pelakon porno. Ada garis senyum yg sgt jelas which nmpk tua. Muka xcukup kolagen dan lemak yg secukupnya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 3-10-2019 01:27 PM
Amboi... Byk cantik. Goyang kaki aje mtk rm120k+ sebulan. Ceo 1mdb pun dpt rm99k je sebulan. Ko piki ...

Kesian rakyat jelata yg bayar tax
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
la baru 27 ke umur dia?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali.....bertemu buku ngan Ruas. {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid replied at 8-10-2019 11:50 PM
Ada Malaysian yg tolong dia. Cakap English pon tak betul memang hareyla nak pandai BM.

Iols dgr gosip kak farl murtad tu yg tlg taip. Ini dgr org ckp jela. Betul ke tidak tak tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:32 AM | Show all posts
toxicated replied at 17-11-2019 01:58 AM
Iols dgr gosip kak farl murtad tu yg tlg taip. Ini dgr org ckp jela. Betul ke tidak tak tauuu

I tengok gaya bahasa tu sama je caption Melayu oks dengan tulisan Kak Pah murtad tu. Oks cakap English pon kelaut nak cakap BM mestila peminat2 tegar yg dok berDM dengan dia tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101382s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list