Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12688
View
288
Reply

Rihana Oksana Tuntut Rumah Agam Dan Nafkah 24 Ribu Pound Sebulan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-10-2019 01:01 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG



"Baginda bersembunyi daripada saya dan anak kami."


Rihana Oksana membuka mulut mengenai isu sebenar perhubungannya dengan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V dalam satu wawancara bersama Daily Mail.




Kredit foto: Daily Mail




Bekas ratu cantik Moscow itu turut berkongsi sesi temu bual berkenaan menerusi laman Instagramnya bagi menjelaskan situasi sebenar dihadapinya.


Dalam temu bual eksklusif itu, Rihana mendedahkan bahawa dia dan anaknya, Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra sudah lama tidak bertemu Sultan Muhammad sejak Disember tahun lalu.


Rihana memberi bayangan seolah-olah baginda cuba bersembunyi daripadanya.




  



Dalam masa sama, bekas ratu cantik itu juga mendakwa baginda yang mencetuskan skandal hubungan mereka, sekali gus memohon maaf bagi pihak Sultan atas sikapnya itu dan berharap agar Sultan Muhammad mengakhiri kemelut di antara mereka demi menjaga reputasinya sebagai kerabat Diraja.






Kredit foto: IG



Bagaimanapun, The Sun melaporkan Rihana, 27, menuntut rumah agam di London bernilai 8 juta Pound (RM41.2 juta) daripada Sultan Muhammad, 50.


Selain itu, dia turut menuntut baginda membayar nafkah anaknya sebanyak 24,000 Pound (RM123,632) sebulan.






Kredit foto: The Sun




Perkara itu didedahkan sumber terdekat baginda kepada Mail Online.


Sementara itu, Straits Times melaporkan pasangan berkenaan bercerai enam bulan selepas mereka diijabkabulkan.


Bila nak selesai kontroversi Sultan Muhammad dan Rihana ni? Apalah puncanya ia berlaku agaknya? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum kawen, fikir sedap je..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dont mess with russian bitch. Mereka kuat pau duit macam pau dorayaki inti nutella. Once dh dpt duit dia akan pau macam2 lg.

Moga pekara ni berjaya di senyapkan . Moga selesai tanpa guna duit.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-10-2019 01:03 PM
Sebelum kawen, fikir sedap je..

Pengajaran utk kurex gak.. hati hati jgn nak pehalaa dadalaa.. punailaa.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 3-10-2019 01:09 PM
Dont mess with russian bitch. Mereka kuat pau duit macam pau dorayaki inti nutella. Once dh dpt duit ...

Mak oii mahainya.. mintak mcm mcm.. abis laa duit cam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:14 PM | Show all posts
wow!!! semua mau pacak tiang
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 3-10-2019 01:10 PM
Pengajaran utk kurex gak.. hati hati jgn nak pehalaa dadalaa.. punailaa.. hahaha..

Punai takpe..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:19 PM | Show all posts
si rihana ni sesuatu sangat, pastu sultan pun, buat la statement. biar si rihana ni diam.. haih
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:24 PM | Show all posts
kn ritu ad komen ckp si oks ni nak duit, nk rmh, tp rakyat xcye, ckp bitter, ckp bt tuduhan xbetul, siap kena bash lg, sbb every komen akak tu ada. tp mgkin betul die tu one of kerabat kelantan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi... Byk cantik. Goyang kaki aje mtk rm120k+ sebulan. Ceo 1mdb pun dpt rm99k je sebulan. Ko pikir ex laki ko tu putera negara padang pasir atau King of brunei ??
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. Aku dah kata... Selar ni nak duit..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:30 PM | Show all posts
si russia ni sah2 la mmg nak duit. Who's the idiot yg percaya ini 100% cinta semata2? Dia baru tahu agaknya no such thing as alimony lps divorce dlm Islam. tu yg cam cacing jaja cerita kiri kana depan belakang. Entah2 dia yg bayar daily mail untuk siarkan cerita dia ni. Who cares about an ex-Malaysian king in the UK? Tak masuk radar lgsg.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa sultan diam je? Semua benda nk berahsia. Kahwin rahsia.. cerai rahsia.. bgtau je la elok2. Benda dirahsia2 lg buat org spekulasi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiii bukan main lagi request si orks ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:33 PM | Show all posts
kalau anak tu bkn ank abe gong...berputih mata lah oksana ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuntut lah kalau rasa berhak
Cuma risau mcm2 cerita pulok keluar
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Byknya yg diminta
Terlampau besar jumlah nya
Its OUTRAGEOUS
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes diorg pelik.
Cerai pun melalui surat peguam, takde jumpa 4mata lafaz depan2 kan? Sampai si oks cakap tak cerai. Ke vvvip boleh cerai gitu. Tak payah naik court macam marhein, tak payah lafaz antar je surat cerai tulis cerai talak3. Yang pasal anak tu pun rumors je, takde bukti pun. Tak bertanggungjawab lah vvvip tu. Sultan brunei cerai bini dapat lah ex tu macam2 kecuali anak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
At last... The wicked Queen shows her true colours... Hambekkk ko ummah2 serambi yg dok bekap semua ni pitenah
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dpt jadi queen, itu yg dituntut mcm2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105326s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list