Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4045
View
53
Reply

"Tak Mahu Sentuh Wanita," Raja Atiq Makin 'Hot', Tak Kisah Dipandang Serong

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-10-2019 10:38 AM | Show all posts |Read mode
Raja Atiq mengakui dirinya mula mendapat perhatian dalam industri seni sejak memegang watak sampingan dalam drama Nur arahan Shahrulezad Mohammeddin.


Katanya, watak sebagai adik kepada Ustaz Adam begitu memberi kesan pada hidupnya.


Bermula dari situ, dia menerima pelbagai tawaran berlakon dan baru-baru ini pula dicalonkan sebagai salah seorang finalis Artis Baharu Lelaki Popular ABPBH ke-32.




Foto: Instagram Raja Atiq




Sungguhpun tidak memenangi anugerah tersebut, dia sangat bersyukur namanya tercalon dalam kelompok finalis dan bersemangat untuk meningkatkan lagi usaha dalam bidang lakonan pada masa akan datang.




  



Dia juga tidak kisah dipandang serong dengan prinsip hidupnya yang tidak mahu menyentuh wanita dalam mana-mana lakonan walaupun sudah mencapai populariti dalam industri.




  



Percaya rezeki datang daripada Allah dan dia mahu terus bekerja keras mencari rezeki yang halal walaupun bukan dalam bidang seni.


Kini, nama Raja Atiq telah ditukar kepada Atiq Azman untuk mengelak kekeliruan peminat dengan pelakon Raja Afiq.




  



Sejak tahun lepas, dia telah menggunakan nama singkatan barunya supaya tiada lagi pihak yang tersalah memanggilnya.


Semoga Atiq terus relevan dalam industri seni dan sentiasa bersikap rendah diri. Jangan mudah lupa diri atau terkena kejutan budaya jika semakin popular. Ambil pengajaran dari artis-artis senior. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Saper jejantz ni? Xde ke yng rupa elok sikit amek jd pelakon? Ni mcam tukang angkat taik jamban angkat je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 2-10-2019 10:40 AM
Saper jejantz ni? Xde ke yng rupa elok sikit amek jd pelakon? Ni mcam tukang angkat taik jamban angk ...

Heii kalau tukang angkat jamban rupa mcm ni iols sanggup berak berejam2..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:44 AM | Show all posts
hmm  suka tengok bibir dia.. merah je.. kurex nak bibir macam tu tapi bibir kurex warna merah delima merekah.. rahang pun seksi

semoga dapat teliti bibir atiq lama2 dengan penuh terperinci ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:44 AM | Show all posts
kita tengok berapa lama dia leh tahan..korng caya ke cakap retis??
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:51 AM | Show all posts
helok dah tu, walopun sedikit sceptical...tapi jangan la plak ko "sentuh" jantan plak ye dek....penyakit tu...hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:52 AM | Show all posts
dia masih lagi belajar tahfiz ke? Sedap sangat dia mengaji masa cerita Nur dulu... Masa Nur 2 pon,.. bila ada orang tegur dia salah sebutan ke hape entah.. dia tak melenting.. and betulkan balik bacaan dia. Bagus dik... takyah pegang2.. watak hero pon xyah pegang2. pandai2la pengarah perah idea camne nak sampaikan jalan cerita tanpa perlu gadai maruah and agama...

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ngaji sedap
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 11:28 AM | Show all posts
iols kowser betul kalo laki ig dia penuh dgan muka dia jah n gambar semua mcm ajet ensem
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 11:53 AM | Show all posts
aku baru habis baca novel nur
best la
cerita nur and nur 2 aku tgk gitu2 jer
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 2-10-2019 10:44 AM
hmm  suka tengok bibir dia.. merah je.. kurex nak bibir macam tu tapi bibir kurex warna merah delima ...

Yg ni sensor dpt detect x kurex ??
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 2-10-2019 10:44 AM
Heii kalau tukang angkat jamban rupa mcm ni iols sanggup berak berejam2..

Ni kelakar . Hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:27 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 2-10-2019 10:44 AM
Heii kalau tukang angkat jamban rupa mcm ni iols sanggup berak berejam2..

satu jam berapa kak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:30 PM | Show all posts
bagus dik, kekalkan pendirian ye? jangan cakap tak serupa bikin mcm artis lain?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 btoi la xmau sentuh..ingat jgk pelakon2 jadi mak2 mcm fauziah nawi tu pun wanita so jgn sentuh nant dihencap walau retis veteran..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:33 PM | Show all posts
harapnya peganglah prinsip itu.. ada cerita xyah pegang - pegang pon. tapi best je
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:48 PM | Show all posts
Xim replied at 2-10-2019 12:21 PM
Yg ni sensor dpt detect x kurex ??

sensor ada tapi kelip kelip sebab tak pasti
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Dik
Takyahlah gesel2
Tak ke mana pun
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 2-10-2019 10:40 AM
Saper jejantz ni? Xde ke yng rupa elok sikit amek jd pelakon? Ni mcam tukang angkat taik jamban angk ...

mcm lah kau ni elok sgt??! kau nk yg rlok mcm mana lagi?? koserrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 01:28 PM | Show all posts
aku cukup menyampah dengan retis2 skg. retis ye bukan artis.

yg jadi artis, tak kepochi bab lakonan tersentuh ke tak. ko x nk ada adegan tu, boleh cuba bgtau kat pengarah ke ape. unless pengarha paksa kau jugak, then kau boleh bgtau press sekian2 betapa kau kecewa dipaksa2 adegan romantik mcm tu. atau next time ko bg syarat siap2 x nk ada adegan mcm ni mcm tu etc. kalau dipaksa jgk, then ko berazam utk tolak mana2 tawaran yg ada adegan mcm ni. susah sgt ke dik?

usah berdrama nk tarik peminat minat kat chuols, dipandang mulia peminat sb x nk sentuh2. Ko jgn byk ckp, lbh baik ko buat je! Ini sana sini merempan konon alim sgt x nk sentuh last2 kalau ada scene tersentuh mula la konar baring statement bodoh kuasa dua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103289s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list