Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7047
View
100
Reply

"Belikan Bini Kau Coli Dan Underwear Baru!" - Zarina Anjoulie Bengang Dengan Lelaki Melayu

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-9-2019 05:44 PM | Show all posts |Read mode
Habis semua datang 'serang' Zarina Anjoulie lepas dia tayang kekasih baru di Instagram.


Ramai yang kutuk sebab lelaki berkenaan penuh tatu di badannya.




  


Baca: Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada


Bukan itu sahaja, ada yang dakwa lelaki yang dikenali sebagai Gardjemat itu masih mempunyai isteri dan Zarina adalah perampas!




Kredit foto: IG




Berang dengan tuduhan terbabit, Zarina ada memuat naik video menjelaskan hal sebenarnya.

"Guna logik akal, kalau dia ada bini takkan aku nak kantoikan diri sendiri post gambar berdua."







Siap mengata lelaki Melayu jangan sibuk ambil hal dirinya.


Lebih baik jaga keluarga masing-masing dan belikan coli serta seluar dalam baru untuk isteri masing-masing.




  


"Tipikal orang Malaysia, kalau kahwin dengan orang Melayu tu, bini kau confirm dah sepuluh tahun spendar, coli dah koyak-koyak pun kau tak belikan baru."


Zarina juga meminta orang di luar sana jangan risau sebab kekasih baharunya itu sedang menjaganya dengan baik.


Marilah sama-sama kita doakan Zarina cepat kahwin ya. Dah bahagia sangat gayanya tu. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 05:55 PM | Show all posts
slumber je dia tayang lovebite kat badan dia weh...anak dia sape la jaga kat msia ni..kesian
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sham143 at 30-9-2019 05:58 PM

Adoi.. Terpukul laki2 melayu dgn sindiran tajam Zarina Anjoulie ni.. Ada kebenaran juga kata2 dia.. Laki2 melayu kena la terima hakikat.. Hi..hi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 05:58 PM | Show all posts
hurm.. jadi perempuan pon mcm dah tak lawa je dia ni. dengan bibir cmtu. bulu mata mcm pintal pintal. original jugak yg lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 06:04 PM | Show all posts
tapi ada betul gak lar dgn statemen dia, tp akak tetap tak suka dia espesiali bibir dia. tanda2 kat badan tu luvbite ker...lor akak ingatkan parut
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dah start ber botox ke? Esok masuk 40an jadi rupa donatella versace plak
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
betul ke dia dh kawin dgn mamat indon ni?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi kan aku bukan la nak bekap dia ,
bende yg dia ckp pasal laki melayu tu mmg betul

1. nak sekss free
2. bila dah kawen coli and suar dalam bini beli sendiri klu yg kerja, klu x kerja pakai la koyak rabak gitu
3. laki melayu klu dlm laman cari jodoh ciri2 terus nak pompuan gomen , putih kurus lawa

Disclaimer : bukan semua, tapi mostly typical melayu m
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 07:05 PM | Show all posts
wow pedas statement anju
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada point tepat...cuma sedih tgk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 07:34 PM | Show all posts
tolong laa jgn amik video or gambar penuh muka depan camera..

bibir tu macam hapa nengok
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Anju kalo bg statement mmg pedas menyengat
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada betulnya tapi aku percaya.. Ramai saja lelaki Melayu yg bergelar suami jalan tanggungjawab seorg suami dan bapa.

Moga aku bertemu jodoh dgn lelaki yg suka beli underwaer fancy utk aku.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:16 PM | Show all posts
kalau xnak belikan pun xpe tp beri duit lebih utk isteri beli pakaian dalam yg selesa.

tp  Anjoulie ni sesat dia ni.

Kalau letak anjing sebelah xde beza antara dia dan anjing tu. Tahyul nya kehidupan yg dia lalui .

Na3uzubillah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibir dia lain mcm kan.. Rupa cam apa ya..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:23 PM | Show all posts
Kulit body mcm pesakit hiv aidsss...lepas mengeseks ke tu golek2 katil
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:25 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-9-2019 08:08 PM
Ada betulnya tapi aku percaya.. Ramai saja lelaki Melayu yg bergelar suami jalan tanggungjawab seorg ...

Ahahhahah I olllsss kemas underwear ,baru je kira panties ada 50helai whahahahahhah run
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 30-9-2019 08:25 PM
Ahahhahah I olllsss kemas underwear ,baru je kira panties ada 50helai whahahahahhah run

Hahaha.. Tudiaaa.. Meriah.. Sehari tukar 3 helai.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan pukul rata tapi ada benar apa dia cakap bab spender tu. Typical Malay man bila bini dah start keje mulalah ambik kesempatan. Yang family laki tu pulak bila Bini tak keje mulalah nak kata bini tu menyusahkan la tak contribute la apa la.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar tgk bulu mata kerinting & gigi rabbit dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113072s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list