Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8012
View
60
Reply

(Update #38) Rihana Oksana Tuntut Nafkah Anak RM123k Sebulan

[Copy link]

Author: BicaraHatiku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 3-10-2019 06:20 PM
THE divorcing Russian wife of the ex-king of Malaysia is reportedly demanding an 8million Lond ...

ko ingt yistana nk layan kee..poorahhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 3-10-2019 07:09 PM
ko ingt yistana nk layan kee..poorahhh

Kan... ni lah game dia bukak IG bagai. Peras ugut secara halus. Tarik simpati dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya cara duduk masa iv tu. Mcm gaya tukang kebun tgh sembang pasal racun rumput je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
delsmomm replied at 30-9-2019 02:39 PM
khuenn...

pls la sumbody explain to her what does Talak 3 mean..

Suami melafazkan talak tiga atau melafazkan talak yang ketiga kepada isterinya. Isterinya tidak boleh dirujuk kembali. Si suami hanya boleh merujuk setelah isterinya berkahwin lelaki lain, suami barunya menyetubuhinya, setelah diceraikan suami barunya dan telah habis idah dengan suami barunya. Sekiranya isteri diceraikan dengan  talak tiga, maka isteri hanya layak mendapat tempat tinggal sahaja dalam tempoh iddah.  Iddah
adalah tempoh tertentu yang ditetapkan ke atas seorang wanita selepas diceraikan atau selepas kematian suami.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai kat sini yg tanya bila Oks nak buat DNA test utk anaknya. Mmg laa dia boleh buat DNA test at anytime, but her spouse must consent to give his DNA sample too to check if DNA si anak tu match ke idok dgn DNA bapak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 3-10-2019 07:55 PM
Kan... ni lah game dia bukak IG bagai. Peras ugut secara halus. Tarik simpati dulu..

mmg nak duit je sbnrnya dia ni..gold digger muchh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
nothing special minah ni
ada gak bangsa melayu yg terpaksa menanggung ganti rugi
untung miss moscow
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2019 09:11 AM | Show all posts
SummerAutumn replied at 3-10-2019 11:04 PM
Ramai kat sini yg tanya bila Oks nak buat DNA test utk anaknya. Mmg laa dia boleh buat DNA test at a ...

bukan kami yang cakap... dia cakap pada media uk..

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 4-10-2019 09:11 AM
bukan kami yang cakap... dia cakap pada media uk..

Ye. Tp kalau dia buat DNA test utk anak dia, dpt result tu nak match dgn DNA siapa? Ayah si anak pun kena bg kerjasama utk bg sample DNA baru kita tahu match ke tak. Kalau si ayah taknak bg sample for DNA test, sia2 jela amek sample si anak.
Cth: I claim I ni anak queen E. So I nak buat DNA test utk buktikan I ni anak queen E. Tp kalau queen E taknak bg sampel DNA dia, cemana chemist nak find the match & buktikan claim I?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
SummerAutumn replied at 4-10-2019 03:30 PM
Ye. Tp kalau dia buat DNA test utk anak dia, dpt result tu nak match dgn DNA siapa? Ayah si anak p ...

Entah le u ols mcm mana Kak Oks nk buktikan atau hanya propa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 4-10-2019 03:33 PM
Entah le u ols mcm mana Kak Oks nk buktikan atau hanya propa..

I pun rasa dia drama. But if the husband mmg yakin leon is NOT his son, bagi jela DNA sample (i.e. hair strand, or cheek tissue) utk test. Kalau result mmg tak match, he can shut the ex-wifes claim. Berani kerana benar
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 29-9-2019 05:34 PM
i follow che puan sophie kt IG. kkdng dia post gambar dia dgn hubby, dgn family in law.



Apa ig dia ya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
SummerAutumn replied at 4-10-2019 03:38 PM
I pun rasa dia drama. But if the husband mmg yakin leon is NOT his son, bagi jela DNA sample (i.e. ...

I nk komen lebih2 nanti masuk dalam pulak.. kita santai2 je sambil cuit2 popcorn.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 4-10-2019 03:45 PM
I nk komen lebih2 nanti masuk dalam pulak.. kita santai2 je sambil cuit2 popcorn.

Hahaha sama lah kita. I cuma nak clarify konsep DNA test tu. Tapi x berani sebut watak secara langsung yach. Serammmm
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak sahkan DNA si bapa yg disyaki mestilah bg kerjasama. Takkanlah dia tak nak tahu betul ke tak tu anak dia. Klu mmg zuriat dia takkanlah x syg kot.
Dah pilih sgt beauty queen..sampai isteri pregnant pun bileh confused anak sape.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 3-10-2019 01:02 PM
Suami melafazkan talak tiga atau melafazkan talak yang ketiga kepada isterinya. Isterinya tidak bo ...

Dahh meol plk nk kena passing reply chuolls Kpd beliyau...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan kan muka jer..gigih sangat nak perempuan slut dan bitch..mendapat lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan kan muka jer..gigih sangat nak perempuan slut dan bitch..mendapat lah
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmo68 replied at 3-10-2019 08:41 PM
Buruknya cara duduk masa iv tu. Mcm gaya tukang kebun tgh sembang pasal racun rumput je..

Sofa rendah tapi kaki panjang sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 3-10-2019 06:20 PM
THE divorcing Russian wife of the ex-king of Malaysia is reportedly demanding an 8million Lond ...

Woww..exgong ada respon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076760s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list