Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
506
View
7
Reply

Perancangan Kewangan Untuk Golongan Berkahwin

[Copy link]

Author: sarahs212       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-9-2019 05:49 PM | Show all posts |Read mode
Hai semua. Adakah anda mempunyai persediaan kewangan yang cukup untuk menampung kehidupan bersama pasangan anda sambil memberi fokus sepenuhnya kepada kerjaya anda? Jom baca blog ni: https://www.jobstore.com/careers-blog/2019/09/26/perancangan-kewangan-untuk-golongan-berkahwin/

Semoga blog ni bermanfaat buat semua! Jangan lupa utk share blog ni kat kawan2 semua ya!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:36 PM | Show all posts
vokuru isteri nombor 4, blog ni sesuai untuk dia tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Perkahwinan ada lah untuk org bNyak duit
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde yang baru dalam artikel tu...
Sama aje tips boleh di baca di mana2 aje...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 06:58 AM | Show all posts

artikel x update dengan keadaan semasa...

baru kawin kena  beli rumah kecik dulu,gaji besar bleh la citer beli rumah kecik dulu...
artikel utk golongan drama bleh la
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:06 AM | Show all posts
Belanja bawah kemampuan, bukan ikut kemampuan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:49 AM | Show all posts
kawal nafsu
jangan jadi hamba nafsu
nafsu perlu dididik
ada nafsu baik juga
selagi kita mampu mengawal nafsu selagi itu kita selamat
ia merangkumi semua aspek hidup
ekonomi sosial dan kehidupan.

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:41 PM | Show all posts
memula settlekan semua expenses, rumah air letrik internet etc... lepas tu bajet lauk pauk sebulan dan last sekali baru le ke bende lain....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076645s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list