Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2710
View
56
Reply

"Fikiran Jangan Kolot Sangat"- Respons Bella Astillah Dikecam Duet Live Dengan Bekas Suami

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-9-2019 10:54 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: Instagram Bella Astillah



Meskipun sudah berpisah, Bella Astillah dan Aliff Aziz masih mengekalkan hubungan baik demi anak mereka.


Buktinya, baru-baru ini Bella dan Aliff membuat sesi Live di Iinstagram bersama, berduet menyanyi ibarat pasangan baru bercinta pula.


Gara-gara sesi Live IG tersebut, warganet percaya kedua-duanya belum move on dan masih menyimpan perasaan antara satu sama lain. Malah, ada warganet yang rasa meluat dengan aksi mereka berdua.




Kredit foto: Twitter @EBatrishiaa



Warganet turut mendakwa Bella seakan memperbodohkan diri kerana masih berbaik dan melayan bekas suaminya itu. Ada pula warganet yang mengatakan mungkin juga Bella sengaja ingin meraih perhatian.


Bella bagaimanapun tampil menjawab tohmahan warganet. Jelas Bella, dia hanya ingin memberi sokongan kepada Aliff selepas apa yang dilaluinya.


"Netizen ada pendapat masing-masing, tapi saya tidak kisah mereka rasa tidak selesa sebab kalau mereka tak suka, boleh saja meninggalkan ruangan 'live' itu," ujar Bella kepada Gempak seperti dipetik Astro Awani.






Kredit foto: Mstar




Bella mengakui sudah memaafkan bekas suaminya dan enggan terus dibelenggu rasa sedih dan kecewa.

"Harap sangat fikiran jangan terlalu kolot.


"Dia (anak) masih perlukan ayah dia. Harap sangat fikiran jangan terlalu kolot. Kita berhubung baik adalah untuk anak dan siapa tahu kalau memang masih ada jodoh? Hidup, ajal, mati, perpisahan semuanya bukan ditangan kita," ujarnya di Instastory.


Siapa yang tak boleh 'move on' sebenarnya?


Bella dan Aliff pernah berkahwin dan ada anak lelaki bersama. Takkanlah nak biar anak dia terputus hubungan dengan ayah dia. Lagipun, eloklah mereka berdua masih berbaik demi anak kan.


Apa kata kita semua doa yang terbaik untuk mereka daripada asyik berbuat sebaliknya.  - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:57 AM | Show all posts
xhabis2 dia ni

mcm gila glamour plak
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia: xhabis2 dia nimcm gila glamour plak


Baru tau kah? Dari awal dia kejar alip baaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:10 AM | Show all posts
bella ni mmg jenis attention seeker ke cane.. yg live tergedik2 tu buat ape..
tetiba hal anak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:25 AM | Show all posts
berbaik2 ngan ex-laki sebab anak takde sapa nak pertikai dek....

tapi tergedik2 live ig ngan ex-laki takde kena mengena ngan anak dek...tu birah namanya

tapi idop ko kan, hakak dulik hape...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:39 AM | Show all posts
"Dia (anak) masih perlukan ayah dia. Harap sangat fikiran jangan terlalu kolot. Kita berhubung baik adalah untuk anak dan siapa tahu kalau memang masih ada jodoh? Hidup, ajal, mati, perpisahan semuanya bukan ditangan kita," ujarnya di Instastory.


mcam masih menaruh harapan jerk
lantak la ko..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:41 AM | Show all posts
ambik la aliff tu bella takde sapa nak kecuali ko sorang je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 11:43 AM | Show all posts
haryatie replied at 26-9-2019 11:39 AM
mcam masih menaruh harapan jerk
lantak la ko..

hahahahaha
kalau Bella tak serik lagik, apa salahnya.
nak bagi cukup haul 3 kali curang kot.. sekarang baru 2 kali
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:48 AM | Show all posts
bella..aku rasa ko yg kolot..elok2 masa ada laki ko takda pulak sebok nak berkarok dgn laki..dah tu laki pegi karok la dgn pipah nasir..dah bercerai ko sebok pulak nak berkarok dgn laki..kat ig pulak tu..eeeuuuwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:52 AM | Show all posts
bukan kolot. but you are such an attention seeker lah dik. duduk rumah diam2 jaga Ayden tu boley? and kerja biasa2 je takyah nak trying too hard sgt for people's validation
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:55 AM | Show all posts
maksud dia, memang nk berjodohan dengan aliff lagi. so netizen jangan sibuk2 la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau aku la.. Xdknya hadap nk buat live bersama bagai.. Kalau sebab anak xperlu smpai nk tnjuk hmpa dua move on dgn live cmni... Attention seeker..

Dh dia buat kt hang mcm2, mencelop merata hang hadap lagi noo nk live together gether noo..

Lantak hmpaaa laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:59 AM | Show all posts
masa ko merempan kat if pasal laki buat hal..acik2 bwg komen..ko x kata kolot pulak???


Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 12:04 PM | Show all posts
Kita berhubung baik adalah untuk anak dan siapa tahu kalau memang masih ada jodoh?


Khennnnnnnnnnnn??
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 12:07 PM | Show all posts
kepoh ah minah ni. masa ko ade masalah rumahtangga dulu kemain tagih simpati dengan netizen. abes segala aib laki ko dok canang kat orang. la ni bila orang dah menyampah nak tengok bekas laki ko, ko ngate netizen berfikiran kolot plak. netizen yang ko ngate kolot tu la yang back up ko dulu. asek nak orang je faham ko, ko sendiri tak nak muhasabah diri. dasar entitled. sila berambus dari industri seni malaysia ni. bakat tak besar mana, kontroversi je lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 12:36 PM | Show all posts
kalau takut dilambung ombak





jangan membirah di live ig


gituuuu... yihhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko pon jangan lah fikiran KOLOTsgt bella oi..
Laki keluar karaoke dgn perempuan lain biasa lah.. setakat kawan2 nk hang out.. jangan lah KOLOT fikir bukan2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:12 PM | Show all posts
ckp je la..
ko hnye boleh terime k*t*y si alip ni je..
yg lain tu ko xleh hadap...
maybe mngidam sgt kot slame ni..
tu yg xleh muvon
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kesah lah dek, hidup ko, lantak engko le...
Pandai mencari ruang dan peluang nak up kan diri dia ni walau bakat beshe2 aje
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:54 PM | Show all posts
gile talak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.145297s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list