Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2281
View
100
Reply

BILA KAU NAK SEDAR??

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh lah kawan tt kawen je dgn bf dia
At least menyelamatkan perempuan lain drp teraniaya di tangan seorang gay
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 26-9-2019 07:24 PM
Napa nak ngilu ngilu pulak
Potong terung je kan hahahaha

Dh2..huh

No more terung for u after this
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 26-9-2019 06:52 PM
Mcm mne kurex tau bf die gay....

Adakah bf die pernah bersandar di bahu rex....hihi

Bf dia kawan kitaorang.. Kenal sama tahun.. Bukan diperkenalkan sebab kitaorang satu kelas, satu ipt.. Kantoi laptop dia babyak video lucah.  Tapi kurex tak terkejut sebab kurex boleh hidu dia gayaj masa 1st time tengok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 26-9-2019 07:17 PM
Bongok aaa

Terus iols terasa ngilu

Semoga malaysiandum belai terung abg vic dgn penuh ghairah
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 07:47 PM
Semoga malaysiandum belai terung abg vic dgn penuh ghairah

Kurex..u dgn dia perfek kapel tau

Pls lower ur standard a bit and choose him la cibai hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 26-9-2019 07:30 PM
Suruh lah kawan tt kawen je dgn bf dia
At least menyelamatkan perempuan lain drp teraniaya di tanga ...

Dah suruh dah.. Dia cakap "nak kumpul duit, kalau kau nak sangat, kau sponsor la aku". Takkan la selamat 8 tahun tu tak simpan duit sampai pun takde duit nak ambik lesen
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 07:50 PM
Dah suruh dah.. Dia cakap "nak kumpul duit, kalau kau nak sangat, kau sponsor la aku". Takkan la s ...

Alaa a bgtahu lah dia kawen Ramai2 takda modal pun
Dapat duit lagi
Yg penting halalan hubungan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 26-9-2019 07:49 PM
Kurex..u dgn dia perfek kapel tau

Pls lower ur standard a bit and choose him la cibai hahaha

Taknak............
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 26-9-2019 07:52 PM
Alaa a bgtahu lah dia kawen Ramai2 takda modal pun
Dapat duit lagi
Yg penting halalan hubungan

Duit dia pun takde.. Nak beli megi pun mintak aku
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 26-9-2019 01:49 PM
Bila israfil datang memanggil... Jasad terkubur dipembaringan.

Ikhlas,

Hehehehe... adoy kak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 01:02 PM
Apa salahnya....

Aku muka longkang.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 26-9-2019 11:34 PM
Aku muka longkang.

Tak baik la cakap macam tu.. Jangan hina rupa kita sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 08:20 PM
Duit dia pun takde.. Nak beli megi pun mintak aku

Over Sgt kawan tt ni. Dahla tak hensem duit xda gay pulak tu suka ambik ke sempat an kat kaum hawa yg lemah Eloknya dikembiri je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:38 AM | Show all posts
x gentleman gay kawan TT ni, klu gay gay je la xpayah cover cover...be straight gay sudah ..konpius org pompuan tau..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:43 AM | Show all posts
dia masih dalam denial stage kot. dengan harapan orang akan berubah. sebab selagi tak terhantuk selagi tu la dia tak perasan. aku pernah je dulu terlalu sayangkan org sampai buruk org tu aku tak nampak. kawan2 byk suruh tinggal. aku nak jugak dengan dia. last2  bila kenal dengan laki aku skrg, baru la faham syg aku selama ni org takde nak hargai pon. tapi aku tak ambil masa smpai 8 tahun pon. hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 27-9-2019 09:38 AM
x gentleman gay kawan TT ni, klu gay gay je la xpayah cover cover...be straight gay sudah ..konpius  ...

Orang pompuan pun tau dia gay even yg baru kenal dia pun tau dia gay.. Tapi kawan je yg tak nampak lagi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
shark_eow7 replied at 27-9-2019 09:43 AM
dia masih dalam denial stage kot. dengan harapan orang akan berubah. sebab selagi tak terhantuk sela ...

Sebenarnya bukan kawan ni sorang je.. Sebelum ni pun ada sorang kawan lagi.. Fizikal sama macam kawan yg ni.. Cinta dekat laki gay.. Tapi dia tau yg bf dia gay.. Pun dengan harapan bf dia berubah.. Dia cakap dia akan tunggu sampai bf dia ajak kawen. Sekarang ni kawen pun tak.. Putus gitu je. Paling bodoh. Dia siap bagi bf gay dia motor.. Tak tau jenis apa tapi mahal..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
i guess love is blind
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 10:07 AM | Show all posts
Kurex replied at 27-9-2019 09:49 AM
Sebenarnya bukan kawan ni sorang je.. Sebelum ni pun ada sorang kawan lagi.. Fizikal sama macam ka ...

dont know how to advice. but i love to read confession dalam iium. dalam banyak banyak confession ada pasal marriage with gay. ada jugak confession dari gay itu sendiri. if dia really aware that guy she dating itu gayboy, asked her to read. time gf mmg tak fikir apa apa sebab hidup dengan harapan utk dia berubah.

tapi bila dah kahwin, hidup dengan komitmen. allah murahkan rezeki, ada anak pulak tu. sedih baca walau dah ada anak, tapi batin bini tu xde. sibuk dengan pasangan gay jugak. suruh la dia baca kat situ. semoga keturunan kita & ahli keluarga dijauhkan dari benda  benda mcm ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
shark_eow7 replied at 27-9-2019 10:07 AM
dont know how to advice. but i love to read confession dalam iium. dalam banyak banyak confession  ...

Ye.. Selalu jumpa yg macam ni.. Dah ada anak pun tetap cari laki.. Nasib baik nazimah sempat cerai sebelum ada anak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079745s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list