Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2406
View
100
Reply

BILA KAU NAK SEDAR??

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Member kurex tu in denial lagi tu. Hati masih sayang. Buang masa je ckp banyak2 kali dengan die. Takut takde orang nak kat dia pas ni kot. Tu yang tak nak terima kenyataan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-9-2019 08:31 PM
Tak hensem pun.. Sebab member tu pun tak cantik.. Tapi dia berduit la.. Sanggup member berhenti ke ...

Xde geli2 ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 25-9-2019 09:06 PM
Rex apa kata ko je tackle kawan ko tu..boleh aku makan nasik kenduri..

Kalau kurex yg ambil alih keluar mulut boya masuk mulut rimau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 26-9-2019 03:31 PM
Xde geli2 ke

Tak... Geli la.. Walaupun kurex banyak membirah, takde nak geli2.. Lagi2 muka gayah macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 03:36 PM
Tak... Geli la.. Walaupun kurex banyak membirah, takde nak geli2.. Lagi2 muka gayah macam tu

Maksud aku awek tu dgn bf gay tu la..xde geli2 ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 26-9-2019 03:13 PM
Member kurex tu in denial lagi tu. Hati masih sayang. Buang masa je ckp banyak2 kali dengan die. Tak ...

Ye, sebab memang orang taknak dia.. Dia je yg terhegeh dkt gayah tu.. Kalau naik kereta, gayah tu duduk sebelah, lepas tu terlentok2 dekat lengan kawan.. Padahal kawan tu tengah drive ni.. Kalau dah jenis melentok dekat bahu, nampak la jenis gayah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 03:42 PM | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 03:38 PM
Ye, sebab memang orang taknak dia.. Dia je yg terhegeh dkt gayah tu.. Kalau naik kereta, gayah tu  ...

oh gay and kwn you tak penah ngeseks ke? you ajar la kwn you spend money g gym and cantikkan diri lalu goda gay tu, kalau masih tak turn on you buktikan la gay tu mmg patah lerrr. Bukti apa lg yg nak dia dustakan? Haih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 26-9-2019 03:38 PM
Maksud aku awek tu dgn bf gay tu la..xde geli2 ke

Ntah.. Setakat pegang tangan.. Sandar bahu je la.. Tapi gay tu yg sandar bahu dekat kawan.. Takkan dekat situ tak nampak sesuatu lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 26-9-2019 03:38 PM
Maksud aku awek tu dgn bf gay tu la..xde geli2 ke

Ntah.. Setakat pegang tangan.. Sandar bahu je la.. Tapi gay tu yg sandar bahu dekat kawan.. Takkan dekat situ tak nampak sesuatu lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 26-9-2019 03:42 PM
oh gay and kwn you tak penah ngeseks ke? you ajar la kwn you spend money g gym and cantikkan diri  ...

Biarkan dia.. Sebab biar padan dgn muka dia.. Biarkan dia rasainnnn
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:03 PM | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 03:58 PM
Biarkan dia.. Sebab biar padan dgn muka dia.. Biarkan dia rasainnnn

sedihnya 8 tahun hanya digesel di bahu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 25-9-2019 10:01 PM
Mohon pm no awek tu kat iols biar iols libas dia dgn terung sebab degil sgt xpercaya pakwe dia gay
...

Kenapa nak libas dengan terung
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 26-9-2019 05:57 PM
Kenapa nak libas dengan terung

Lebih dramatik
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 26-9-2019 06:13 PM
Lebih dramatik

Owh utk dramatik
Patut pun pilih terung
Eloknya libas je dengan batang paip
Baru lah sedar
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 26-9-2019 06:29 PM
Owh utk dramatik
Patut pun pilih terung
Eloknya libas je dengan batang paip

Perempuan bukan untuk disakiti dgn getah paip

Tp dibelai belai dgn terung yang tidak menyakitkan
Oh well..sakit sikit la masa mula2 nk pecah tu

Pastu sdap je kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 26-9-2019 06:42 PM
Perempuan bukan untuk disakiti dgn getah paip

Tp dibelai belai dgn terung yang tidak menyakitka ...

Daripada belai dengan terung tu
Eloklah buat kerabu terung boleh makan
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mne kurex tau bf die gay....

Adakah bf die pernah bersandar di bahu rex....hihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 26-9-2019 06:47 PM
Daripada belai dengan terung tu
Eloklah buat kerabu terung boleh makan

Bongok aaa

Terus iols terasa ngilu
Potong2 buat kerabu

Watde
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 26-9-2019 07:17 PM
Bongok aaa

Terus iols terasa ngilu

Napa nak ngilu ngilu pulak
Potong terung je kan hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 26-9-2019 07:17 PM
Bongok aaa

Terus iols terasa ngilu

Napa nak ngilu ngilu pulak
Potong terung je kan hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089996s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list