Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2290
View
100
Reply

BILA KAU NAK SEDAR??

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ppuan ni mmg rapat ngn ko ke..hubungan ala2 platonik gitu ke..
sblm ni ko pernah bukak thread psl dia tak..hal lain ke..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:28 AM | Show all posts
gayah keji namanya tu..kurex jgn jadi camtu tau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-9-2019 07:18 AM
Aku bukan suruh ang sebarkan merata.. Leak hanya pada kwn wanita ang tu.. Selamatkan dia dari menu ...

Dah. Dah bagitau yg bf dia simpan video lucah gay.. Bukan aku sorang je yg cakap, kawan2 lain pun bagitau benda sama.. Kalau gambar tu memang takdelah tapi bukan bermaksud aku menuduh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 25-9-2019 09:38 PM
Kurex bg aku no member kau. Aku nk.

No aku boleh la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 25-9-2019 10:01 PM
Mohon pm no awek tu kat iols biar iols libas dia dgn terung sebab degil sgt xpercaya pakwe dia gay
...

Mana boleh.. Iols takkan jual no kawan2 melainkan no sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 09:05 AM
Dah. Dah bagitau yg bf dia simpan video lucah gay.. Bukan aku sorang je yg cakap, kawan2 lain pun  ...

Aku faham.. Skrg ang dah buat part ang kurex.. Jadi doa byk2 bagi kwn ang tersedar
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Victorioussss at 26-9-2019 09:16 AM
Kurex replied at 26-9-2019 09:08 AM
Mana boleh.. Iols takkan jual no kawan2 melainkan no sendiri..


Alaa kurex..tlg menolong amalan mulia hahahaha

Nnt iols tlg chuols la jgk..tulis no fon chuols kat toilet lelaki petrol station

Nak isap? Call kurex 01x-xxxxxxx
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 26-9-2019 08:21 AM
ppuan ni mmg rapat ngn ko ke..hubungan ala2 platonik gitu ke..
sblm ni ko pernah bukak thread psl d ...

Tak rapat.. Tapi aku banyak simpan rahsia kawan walaupun gaduh tetap aku simpan.. Jadi dia ni luahkan la dekat aku sampai kata nak mintak pendapat. Bila suruh putus, taknak pulak katanya "mungkin dia akan berubah".. Kita kesiankan dia yg sanggup berulang alik ambik bf dia.. Aku penah nasihatkan bf gay dia masa awal tahun 2017, aku suruh ambik lesen sebab senang nak bergerak, takkan nak harapkan gf.. lepas tu dia cakap "kau bagi aku duit la, sponsor aku".. Dari situ pun boleh nampak gay ni cuma nak duit.. Sampai sekarang takde lesen. Dulu sembang kata boleh je ambik free sebab makcik dia ada sekolah memandu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 26-9-2019 08:28 AM
gayah keji namanya tu..kurex jgn jadi camtu tau

Sebenarnya dulu je la buat macam tu.. Tapi bukan la mengikis.. Masa tu pun zaman belajar.. Cuma guna org utk ambik pergi balik je
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex tempahlah banner size 10 kaki I TOLD YOU SO, senang bila BF dia tinggalkan kawan tu nanti. Kering air liur je cakap banyak-banyak kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 26-9-2019 09:15 AM
Alaa kurex..tlg menolong amalan mulia hahahaha

Nnt iols tlg chuols la jgk..tulis no fon chuol ...

Tapi uols kena rasa dulu, kalau services iols ok, uols letak no i..
"pandai isap, services baik, 01********"
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 09:59 AM
Tapi uols kena rasa dulu, kalau services iols ok, uols letak no i..
"pandai isap, services baik, ...

No thanks iols xrela kepala takuk ade tahi melekat. Pergi try malaysiadum yach
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:25 AM | Show all posts
Org denial memang begini. laki/bf taik dadah, kaki pukul, mentally abusive, gay etc sanggup jugak bertahan. Cinta katanya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 26-9-2019 10:23 AM
No thanks iols xrela kepala takuk ade tahi melekat. Pergi try malaysiadum yach

Taknakk.. Taknak ada dna bugis.. Nanti meroyan macam dia.. Taknak
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:56 AM | Show all posts
Kurex replied at 25-9-2019 08:31 PM
Tak hensem pun.. Sebab member tu pun tak cantik.. Tapi dia berduit la.. Sanggup member berhenti ke ...

betul ke setakat tak cantik??? aku bayangkan dia selekeh+gemok wpun bduit sampai tak nampak laki gay tu gunakan dia...eehhh tapi pelik gak org laki takde lesen takde kereta
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 26-9-2019 10:56 AM
betul ke setakat tak cantik??? aku bayangkan dia selekeh+gemok wpun bduit sampai tak nampak laki g ...

Yg kau bayangkan tu sebenarnya betul..

Serious dia takde lesen.. Bawak auto pun tak reti.. Ingat lagi macam mana kawan aku tu perli aku depan bf gay dia "kurex, sampai bila kau nak macam ni, takde lesen, takde kereta, taknak berubah ke jadi lagi maju.. Sampai bila nak jadi macam ni, kau dah besar kau dah matang".. Malu aku weh, sebab dia tegur aku depan kawan2 lain. Yelah, masa tu kawan lain dah kerja, aku ni menganggur.. Tapi dorang pun takde lesen, takde kereta.

Baru2 ni masa aku jumpa balik kawan2 yg dengar aku kena tegur tu.  Rupanya dorang di takuk lama lagi. Tetap takde lesen, tetap takde  kereta.. Termasuk bf gay kawan aku tu. Keje pun tak tetap.. Sampai dorang cakap "kurex dah bekerjaya, makin sombong".

Bukan aku sombong, aku malas kena herdik..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:24 AM | Show all posts
kau dah jalankan part kau.. biar je member tu..
kang esok lusa incase jd kawen, dapatlah merasa #MaduKuJantan
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:41 AM | Show all posts
ko tackle je la bf dia kurex..eh..ko tackle je la dia..semoga dia selamat bersama kau..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-9-2019 09:26 AM
Tak rapat.. Tapi aku banyak simpan rahsia kawan walaupun gaduh tetap aku simpan.. Jadi dia ni luah ...

Eeeiiiii, teruk nau bf dia tu. Cakap kat kawan you, dia takkan berubah dah. Kalau nak berubah, takyah tunggu 8 tahun lah. Geram pulak dengan kawan Kurex ni, sanggup dipergunakan oleh lelaki. Umur dah 30 kot, or dia memang redha berboifren je takmo kawen? Seriously, a total waste of time la bercouple takde hala tuju, dikikis macam ni.

Anyhoo, you are a good friend Kurex
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita dah bagi nasi hat, so terpulang pd dia nk terima nasihat kita atau x.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079827s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list